Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 41
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Kozley
Forum: Installation/Configuration 4th March 2012, 21:20
Replies: 1
Views: 1,597
Posted By Kozley
Change server header (Nginx)

I want to change server header completely for security reason. When I enter /src/http/ngx_http_header_filter_module.c as many wrote about this but mine are empty. Where could i find that the file?
Forum: Installation/Configuration 2nd March 2012, 03:43
Replies: 12
Views: 11,937
Posted By Kozley
Thank you so much! It was bugged on the PHP-FPM...

Thank you so much! It was bugged on the PHP-FPM init script, now it's fixing.

EDIT: I noticed why I got error 503. It was Joomla Offline page problem. I don't know why. Please help!
Forum: Installation/Configuration 29th February 2012, 22:25
Replies: 12
Views: 11,937
Posted By Kozley
Now I'm gave up! I has to install ubuntu 11.10...

Now I'm gave up! I has to install ubuntu 11.10 and got error 502. I'm back to Apache! Nginx does not works with Joomla 2.5!
Forum: Installation/Configuration 29th February 2012, 13:19
Replies: 12
Views: 11,937
Posted By Kozley
Here's the full vhost: server { ...

Here's the full vhost:
server {
listen *:80;


server_name www.veniversum.eu www.www.veniversum.eu;

root /var/www/www.veniversum.eu/web;
Forum: Installation/Configuration 28th February 2012, 21:24
Replies: 12
Views: 11,937
Posted By Kozley
Thanks for the reply. I added to the nginx...

Thanks for the reply. I added to the nginx Directives and restart php-fpm and reload nginx, also clear browser cache. Same result =(
Forum: Installation/Configuration 28th February 2012, 01:17
Replies: 3
Views: 3,471
Posted By Kozley
Did you removed postfix using sudo apt-get...

Did you removed postfix using sudo apt-get autoremove postfix --purge?
Forum: Installation/Configuration 27th February 2012, 21:49
Replies: 12
Views: 11,937
Posted By Kozley
Joomla 2.5 on Nginx

Hi!

I followed tutorial from http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-11.10-with-nginx-ispconfig-3, but using Debian Wheezy. It works perfect without any problem. I tried to create an nginx...
Forum: Installation/Configuration 26th January 2012, 20:05
Replies: 1
Views: 1,017
Posted By Kozley
Anybody know this problem?

Anybody know this problem?
Forum: Installation/Configuration 25th January 2012, 13:48
Replies: 1
Views: 1,017
Posted By Kozley
Roundcube domain

I don't know what happened with roundcube domain after I changed port of Webmin to 10001 and ISPConfig to 8060 because 10000 and 8080 is busy from router's own port. When I enter...
Forum: Suggest HOWTO 26th October 2011, 12:29
Replies: 5
Views: 9,394
Posted By Kozley
Okay. I tried to install modsecurity, it does...

Okay. I tried to install modsecurity, it does works. i understand why it is problem what it say in comment on debian-administratation.com. Do I need any more to configure it to more security?
Forum: Suggest HOWTO 25th October 2011, 18:46
Replies: 5
Views: 9,394
Posted By Kozley
You does not read comments there. Read last...

You does not read comments there. Read last comment:

"Tried this on Squeeze for apache2:
# apt-get install libapache2-mod-security
Reading package lists... Done
Building dependency tree ...
Forum: Suggest HOWTO 25th October 2011, 03:08
Replies: 5
Views: 9,394
Posted By Kozley
ModSecurity on Debian Squeeze

I found an article on http://www.debian-administration.org/articles/65, but it's older article and needs this to Debian Squeeze. Could anybody make a tutorial to me? Thanks!
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 15:49
Replies: 19
Views: 2,551
Posted By Kozley
Thanks you so much! It works now.

Thanks you so much! It works now.
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 14:50
Replies: 19
Views: 2,551
Posted By Kozley
Now it's works but I cannot go to forum and...

Now it's works but I cannot go to forum and install phpbb. It show just joomla! as is in document root. What I did wrong? i have clear cache but it don't help
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 14:00
Replies: 19
Views: 2,551
Posted By Kozley
Ah ok. I will add a dns record there. I'm back if...

Ah ok. I will add a dns record there. I'm back if it have any problem. Thanks you.
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 13:47
Replies: 19
Views: 2,551
Posted By Kozley
Ok, here is my domain: forum.quantum-guild.eu...

Ok, here is my domain: forum.quantum-guild.eu (http://forum.quantum-guild.eu) but it's still parked of swedish hosting Loopia on swedish language. It means that subdomain don't work.
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 13:32
Replies: 19
Views: 2,551
Posted By Kozley
As u say but i have already created a dns record...

As u say but i have already created a dns record like this for 4 days ago:

A forum 81.170.155.71 0

Any need I to add more to dns record?
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 13:26
Replies: 19
Views: 2,551
Posted By Kozley
Unhappy Subdomain does not working?

Hi

I added subdomain using Subdomain for website without redirect but it does not works. What can I do this get subdomain to working? What I want to use subdomain like this: subdomain.domain.com.
Forum: General 7th June 2011, 16:16
Replies: 5
Views: 2,509
Posted By Kozley
Okay. I have Boonex Dolphin and it needs suEXEC...

Okay. I have Boonex Dolphin and it needs suEXEC to be enable because phot, video and etc could upload if suEXEC is enable. Do there is a solution of squirrelmail to get working while suEXEC enable...
Forum: General 7th June 2011, 14:44
Replies: 5
Views: 2,509
Posted By Kozley
Yes, it work. EDIT: Could suEXEC a privilege...

Yes, it work.

EDIT: Could suEXEC a privilege issues?
Forum: General 7th June 2011, 12:53
Replies: 5
Views: 2,509
Posted By Kozley
Angry Login problem Squirrelmail

I didn't understand why I cannot login when the message says:

Error opening ../config/default_pref
Could not create initial preference file!
/var/lib/squirrelmail/data/ should be writable by...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2011, 10:02
Replies: 6
Views: 1,662
Posted By Kozley
Thanks you so much! I trough it was 777 but...

Thanks you so much! I trough it was 777 but changed to 755 and change back to rigth owner permission with web3:client0 and the error page is gone. Now it works :)
Forum: Installation/Configuration 6th June 2011, 21:09
Replies: 6
Views: 1,662
Posted By Kozley
Thank you for reply. Suexec is enable and owner...

Thank you for reply. Suexec is enable and owner permission is changed and it show the forbidden page :(

Only web3:www-data is working.
Forum: Installation/Configuration 5th June 2011, 14:11
Replies: 6
Views: 1,662
Posted By Kozley
Now website is working! But still problem with...

Now website is working! But still problem with package upload and cannot find solution. Any know how to solve this problem with owner permission?
Forum: Installation/Configuration 4th June 2011, 21:10
Replies: 6
Views: 1,662
Posted By Kozley
Okay, I got ftp works now but website does still...

Okay, I got ftp works now but website does still problem.

I did just change owner permission: web3:www-data

Any have idea why do it problem?
Showing results 1 to 25 of 41

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.