Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Stanev
Forum: General 2nd September 2009, 22:15
Replies: 6
Views: 3,647
Posted By Stanev
Hi Falko I found this: when "Shell access" check...

Hi Falko I found this: when "Shell access" check box is enabled it is not possible to uncheck FTP check box
Forum: General 28th May 2009, 09:36
Replies: 6
Views: 3,647
Posted By Stanev
For me is the same it is not possible to uncheck...

For me is the same it is not possible to uncheck the FTP-checkbox

Debian Lenny 2.6.26-2-686
ISPConfig 2.2.32
Forum: General 11th February 2009, 19:30
Replies: 37
Views: 16,395
Posted By Stanev
Look here:...

Look here: http://howtoforge.com/roundcube_webmail_ispconfig
Forum: General 6th July 2008, 19:50
Replies: 1
Views: 2,375
Posted By Stanev
Smile Yes it has ticket system, look in help menu

Yes it has ticket system, look in help menu
Forum: Installation/Configuration 12th February 2008, 23:17
Replies: 8
Views: 2,549
Posted By Stanev
You should use domain name of the page not IP

You should use domain name of the page not IP
Forum: General 3rd November 2007, 01:05
Replies: 7
Views: 4,811
Posted By Stanev
Before I have similar problem. It was only for...

Before I have similar problem. It was only for the web1. I deleted the site end created again-web8. Problem solved for now.
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=3460
Forum: Installation/Configuration 10th December 2006, 10:07
Replies: 2
Views: 3,242
Posted By Stanev
See this...

See this (http://www.howtoforge.com/faq/9_33_en.html) if can help
Forum: Installation/Configuration 14th September 2006, 17:22
Replies: 1
Views: 2,695
Posted By Stanev
I solved the problem. Reinstalled libdns16 and...

I solved the problem.
Reinstalled libdns16 and now everithing is ok Bind start working again :)
Forum: Installation/Configuration 14th September 2006, 14:37
Replies: 1
Views: 2,695
Posted By Stanev
problem after apt-get with bind

server:~# /etc/init.d/bind9 start
Starting domain name service: named/usr/sbin/named: error while loading shared libraries: libdns.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory
...
Forum: Installation/Configuration 4th September 2006, 21:42
Replies: 4
Views: 3,553
Posted By Stanev
After "apt-get update" run "apt-get upgrade" to...

After "apt-get update" run "apt-get upgrade" to know witch pakages will be upgraded
Forum: Installation/Configuration 1st August 2006, 15:25
Replies: 7
Views: 10,431
Posted By Stanev
Have a look here:...

Have a look here: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=4026&highlight=register_globals
Forum: Installation/Configuration 1st August 2006, 14:56
Replies: 7
Views: 10,431
Posted By Stanev
Hi you should put "php_flag register_globals on"...

Hi you should put "php_flag register_globals on" in Apache Directives for this site in ISP Config in Basis tab
Forum: Installation/Configuration 20th July 2006, 21:41
Replies: 3
Views: 2,946
Posted By Stanev
Have a look here...

Have a look here (http://www.howtoforge.com/scan_linux_for_rootkits)
Forum: General 20th July 2006, 21:20
Replies: 1
Views: 2,898
Posted By Stanev
http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=33...

http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=33753&postcount=2
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2006, 18:55
Replies: 11
Views: 12,127
Posted By Stanev
It must be: DefaultRoot "~/web" not ...

It must be:

DefaultRoot "~/web"

not
DefaultRoot ~/web
Forum: General 7th April 2006, 20:56
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
Thanks for your help... For now I will turn on...

Thanks for your help... For now I will turn on admnistrator rights only when I need to change some file, in other cases I leave it off.
Forum: General 5th April 2006, 08:47
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
ls -la /var/www/web1 total 56 drwxr-xr-x 10...

ls -la /var/www/web1
total 56
drwxr-xr-x 10 u1_admin web1 4096 Apr 3 09:44 .
drwxr-xr-x 12 root root 4096 Mar 30 11:20 ..
-rw------- 1 10003 web1 604 Feb 13 18:58 .bash_history...
Forum: General 3rd April 2006, 22:36
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
No there is nothing special in mail log I think...

No there is nothing special in mail log I think :( I don't understant very good mail system.

ls -la
total 12
drwx------ 2 u1_admin web1 4096 Apr 3 23:24 .
drwx------ 5 u1_admin web1 4096 Apr...
Forum: General 3rd April 2006, 12:04
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
No change, can't receive HTML massages. Moust...

No change, can't receive HTML massages. Moust strange thing is that all other site administrators receive all massages normal ? I delete user u1_admin - recycle bin too and after that create user...
Forum: General 3rd April 2006, 08:41
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
Yes I use Maildir. I changed line but this not...

Yes I use Maildir. I changed line but this not help. :(
Forum: General 2nd April 2006, 23:30
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
MAILDIR=$HOME/Maildir/ DEFAULT=$MAILDIR ...

MAILDIR=$HOME/Maildir/
DEFAULT=$MAILDIR
ORGMAIL=$MAILDIR

INCLUDERC=/var/www/web1/user/u1_admin/.mailsize.rc
## INCLUDERC=/var/www/web1/user/u1_admin/.quota.rc...
Forum: General 2nd April 2006, 23:05
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
ls -la /var/www/web1/user/u1_admin/ total 128 ...

ls -la /var/www/web1/user/u1_admin/
total 128
drwxr-xr-x 6 u1_admin web1 4096 Apr 2 09:03 .
drwxr-xr-x 5 u1_admin web1 4096 Apr 2 09:02 ..
-rw-r--r-- 1 root root 544 Apr 2 19:18...
Forum: General 2nd April 2006, 18:17
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
No "MailScan" is not activated for any user. ...

No "MailScan" is not activated for any user.


ls -la
total 8
drwx------ 2 u1_admin web1 4096 Apr 2 19:16 .
drwx------ 5 u1_admin web1 4096 Apr 1 08:21 ..
-rw------- 1 u1_admin web1 0...
Forum: General 2nd April 2006, 08:22
Replies: 16
Views: 10,266
Posted By Stanev
Administrator receive empty mail ???

Hello to all.
First I wont to say ISPConfig is great. :)
I have problems with one of my sites. When i make one of site (any) users administrator this user start receive emty mails - 0 bites. no...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.