Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bigmatlem
Forum: Installation/Configuration 10th July 2014, 01:26
Replies: 1
Views: 228
Posted By bigmatlem
APS Installer

***NEVER MIND I FOUND THE PROBLEM***

I have my own server and I have set up ISP Config for another one of my friends to use on his server. Current version.

On my server it has the APS...
Forum: Plugins/Modules/Addons 16th December 2013, 04:07
Replies: 1
Views: 565
Posted By bigmatlem
Cool APS adding packages to it.

I would like to put Joomla 2.5 in the APS which is listed on apsstandard.org's web site. I don't mind bleeding edge technology but prefer not to listen to people whine about not having this and...
Forum: General 2nd November 2013, 00:55
Replies: 6
Views: 1,306
Posted By bigmatlem
This is what I get when it doesn't work.

There is no firewall on at the moment so I could diagnose it. With the 443 connection do I have to install a certificate on the server and have ssl on?

atus: Selected port usually in use by a...
Forum: General 1st November 2013, 00:36
Replies: 6
Views: 1,306
Posted By bigmatlem
Thats not it well yes and no

The problem is getting a ftp client such as filezilla to do ftps which it doesn't do that I can find. I tried the following with no success.

1) sftp to server.example.com
no go.
2) ftp to...
Forum: General 31st October 2013, 16:43
Replies: 6
Views: 1,306
Posted By bigmatlem
Pure-ftpd and sftp not working

I've looked all over and I am confused. I have a working production server that the client now wants to add sftp to his machine.

I've look all over for documentation and came across a couple of...
Forum: Installation/Configuration 14th February 2013, 01:28
Replies: 1
Views: 1,017
Posted By bigmatlem
Modruby.net

They have been turned into a spam site. However I was able to find the mod_ruby file and put it on my web site. If you want it or need it I would be happy to post it on here so you can update the...
Forum: Installation/Configuration 31st December 2012, 04:13
Replies: 3
Views: 677
Posted By bigmatlem
fcgi

Yeah its not a problem with executing cgi its a problem writing out to the directory. Its creating directories as www-data when the directory is owned by web1. It appears to be picking it up from...
Forum: Installation/Configuration 30th December 2012, 22:08
Replies: 3
Views: 677
Posted By bigmatlem
Got a new one here. Permissions and ownership askew

ISPConfig 3. When it created the directory for the new site it created it properly and gave it permissions for say web1 client1. However here is the strange part. When it gets done creating that...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2012, 17:57
Replies: 4
Views: 672
Posted By bigmatlem
the email

Where are the messages (email) kept? Is it in the database or is it physically on the drive somewhere? How would I move the old to the new?

Thx.
Forum: Installation/Configuration 12th September 2012, 08:57
Replies: 4
Views: 672
Posted By bigmatlem
Server move

I'm getting ready to retire a server and want to move the e-mails and such to the new server. Where is the e-mail kept? Is it in the database or is it elsewhere.

Going from Fedora 11 to Ubuntu...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2010, 03:03
Replies: 1
Views: 2,667
Posted By bigmatlem
phpMyAdmin and Squirrel not working

I get errors in the logs and I for the life of me can't figure this thing out. Take a look and see what you think. I do believe i disabled mod_security in apache so that shouldn't be an issue but...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2010, 08:01
Replies: 8
Views: 2,234
Posted By bigmatlem
no error messages

There are no error messages in the logs. However it appears that ISP config when it installed did not configure dovecot. So I looked in the other systems I have and looked in the .conf files and...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2010, 23:00
Replies: 8
Views: 2,234
Posted By bigmatlem
postfix and dovecot not happy together

I have a problem with users logging in to their e-mail accounts. I have even tried the telnet to the pop and imap server. It appears that dovecot doesn't know where to look for the user files.
...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.