Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 42
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bhwong
Forum: General 11th December 2013, 07:03
Replies: 1
Views: 431
Posted By bhwong
Error 500 after adding htpasswd

I want to protect a folder, so I add .htaccess to this folder with the following content:

AuthName "Restricted Area"
AuthType Basic
AuthUserFile /web/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null ...
Forum: Installation/Configuration 10th December 2013, 04:20
Replies: 12
Views: 9,584
Posted By bhwong
I'm getting error 403 despite having .htaccess...

I'm getting error 403 despite having .htaccess with "Options All +Indexes" inside the subfolder.

I have also amend /etc/apache2/httpd.conf by changing "Options +Includes -Indexes" to "Options...
Forum: General 6th September 2011, 05:38
Replies: 1
Views: 737
Posted By bhwong
When executing /etc/init.d/apache2 restart in...

When executing /etc/init.d/apache2 restart in ISPConfig CLI, there was an error message:

/etc/apache2/sites-enabled/ftp.domain.com.vhost line39
invalid command FCGIWrapper

After searching the...
Forum: General 6th September 2011, 04:22
Replies: 1
Views: 737
Posted By bhwong
FTP working but not Web?

Our ISPConfig3 is pingable and it's FTP is running fine. However the webpages are no longer accessible and even the web admin page is not accessible. What could went wrong? How do I check and restart...
Forum: General 11th February 2011, 04:52
Replies: 5
Views: 3,374
Posted By bhwong
Talking about upgrading modules in ISPCONFIG 3, I...

Talking about upgrading modules in ISPCONFIG 3, I realize that clam anti-virus is another headache. After some times, we have to manually upgrade clam to a new version before clam allows any download...
Forum: General 10th February 2011, 10:22
Replies: 5
Views: 3,374
Posted By bhwong
I did not install any additional module beside...

I did not install any additional module beside ISPConfig3 on top of ubuntu. Anyway, the version of mydns is 1.2.8.15
Forum: General 10th February 2011, 08:42
Replies: 5
Views: 3,374
Posted By bhwong
high cpu usage issue found

Hi, I often encounter high CPU usage on ISPConfig3 that will go away after a reboot. When I run top, I found 2 processes - myDNS executed by nobody that took up 99.7% of the cpu cycle (see attached)....
Forum: General 22nd December 2010, 01:22
Replies: 3
Views: 2,320
Posted By bhwong
Thanks Till. Will you be able to identify what...

Thanks Till. Will you be able to identify what went wrong from my screen capture alone?
Forum: General 21st December 2010, 10:39
Replies: 3
Views: 2,320
Posted By bhwong
FTP not accessible after reboot

I notice that ISPConfig3 often use high CPU cycle after running for a few weeks. So I have to reboot it quite often to resolve this problem. Recently after a reboot, I am no longer able to FTP into...
Forum: General 11th August 2010, 04:37
Replies: 1
Views: 4,817
Posted By bhwong
ClamAV malformed database & updater freshclam failed

I'm running ISPConfig 3 on Ubuntu 8.04.4 LTS. Recently this VM is using 100% CPU process for a week and I rebooted it. I notice that it show Malformed database error and the virus database updater...
Forum: Installation/Configuration 25th May 2010, 03:40
Replies: 2
Views: 2,385
Posted By bhwong
Thanks! It's working. :)

Thanks! It's working. :)
Forum: Installation/Configuration 24th May 2010, 11:06
Replies: 2
Views: 2,385
Posted By bhwong
URL with and without www

Hi,

If I add a site and put my domain as www.domain.com, domain.com will not go to my website but to ISPConfig's "It's works!" page. If I change my domain to domain.com, www.domain.com will not go...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2009, 08:02
Replies: 13
Views: 5,632
Posted By bhwong
I solved the listing problem. In ISPConfig3, go...

I solved the listing problem. In ISPConfig3, go to:

System > Server Config > "Server name" > Web Tab > Security Level : High > Medium

Alterative, add "Options +Indexes" to the domain conf file...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2009, 07:59
Replies: 26
Views: 9,358
Posted By bhwong
I solved the listing problem. In ISPConfig3, go...

I solved the listing problem. In ISPConfig3, go to System > Server Config > "Server name" > Web Tab > Security Level : High > Medium
Forum: Installation/Configuration 30th November 2009, 07:43
Replies: 26
Views: 9,358
Posted By bhwong
I have the same problem with getting the url to...

I have the same problem with getting the url to list files too. No matter which conf files I enabled, it's always error 403. So where do you guys enable the PHP and which PHP did you guys enabled?
...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2009, 04:28
Replies: 13
Views: 5,632
Posted By bhwong
Am I the only one who has this listing deny issue...

Am I the only one who has this listing deny issue with ISPConfig3? :confused:
Forum: Installation/Configuration 9th November 2009, 07:56
Replies: 11
Views: 6,923
Posted By bhwong
Here's the error.log output: [Sun Nob 08...

Here's the error.log output:

[Sun Nob 08 06:44:58 2009] [notice] Apache/2.2.8 (Ubuntu) PHP/5.2.4-2ubuntu5.7 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g configured -- resuming normal operations...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2009, 15:00
Replies: 11
Views: 6,923
Posted By bhwong
Please let me know which folder can I find this...

Please let me know which folder can I find this apache2 error log?
Forum: Installation/Configuration 5th November 2009, 09:09
Replies: 11
Views: 6,923
Posted By bhwong
I have post the error log at another thread with...

I have post the error log at another thread with similar problem:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=40483&highlight=error+log
Forum: Installation/Configuration 4th November 2009, 02:13
Replies: 11
Views: 6,923
Posted By bhwong
No use. Still show error 403 instead of listing...

No use. Still show error 403 instead of listing the files... :(
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2009, 04:24
Replies: 13
Views: 5,632
Posted By bhwong
I have tried this using FTP client. I also tried...

I have tried this using FTP client. I also tried this using the terminal as you suggested, but it still give error 403. The link is located at: http://ftp.tenpage.com/public/
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2009, 04:19
Replies: 11
Views: 6,923
Posted By bhwong
ports.conf Listen 80 <IfModule...

ports.conf

Listen 80

<IfModule mod_ssl.c>
Listen 443
</IfModule>

default
Forum: Installation/Configuration 31st October 2009, 14:42
Replies: 11
Views: 6,923
Posted By bhwong
Ubuntu 64bit Server Edition

Ubuntu 64bit Server Edition
Forum: Installation/Configuration 30th October 2009, 12:19
Replies: 13
Views: 5,632
Posted By bhwong
http://www.crescendas.com/temp/capture.gif

http://www.crescendas.com/temp/capture.gif
Forum: Installation/Configuration 30th October 2009, 12:05
Replies: 11
Views: 6,923
Posted By bhwong
Apache2 show error on mixing * ports and non-* ports

I add :80 as suggested at: http://bugtracker.ispconfig.org/inde...ls&task_id=672

But I still receive the same error with :80 added:

[error] VirtualHost *:80 -- mixing * ports and non-* ports...
Showing results 1 to 25 of 42

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.