Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: dragon001
Forum: Installation/Configuration 3rd December 2013, 12:28
Replies: 1
Views: 176
Posted By dragon001
Joining existing server to another server

I want to join three ispconfig servers.
They all run the same software base etc (Services (nginx, mysql, pureftpd, dovecot, (different php versions but as fpm))) with ispconfig 3.0.5.3
I found no...
Forum: Installation/Configuration 10th December 2012, 18:18
Replies: 2
Views: 599
Posted By dragon001
I'm using postfix with dovecot. ISPconfig 3.4.6...

I'm using postfix with dovecot.
ISPconfig 3.4.6
mysql 5
The other mail accounts are working without any problems. (of the same customer)
Forum: Installation/Configuration 10th December 2012, 18:17
Replies: 2
Views: 599
Posted By dragon001
problem with dovecot and Pop3

Hi,
I'm having a problem with one of my customers.
He tried to download his emails, but he isn't getting any of them.
It only is related to one single account.
I removed it an receated it.
but...
Forum: Installation/Configuration 5th December 2012, 23:45
Replies: 1
Views: 745
Posted By dragon001
Angry Problem with control Panel SSL Page

Hi

I installed a second IP address.
I assigned all pages that use http to the first ip.
The second IP is assigned to an domain exclusivly regular http and https.
The https page for the ip...
Forum: Installation/Configuration 5th December 2012, 23:39
Replies: 1
Views: 885
Posted By dragon001
Problem solved! thx anyway

Problem solved!
thx anyway
Forum: Installation/Configuration 5th December 2012, 18:43
Replies: 1
Views: 885
Posted By dragon001
install second php binary

Hi,
I'm looking for an description on howto to install a second php binary.
I need this, because an script isn't running with php5.4.6 and I would have to install a php5.3
Hope you can help me.
Forum: Installation/Configuration 5th December 2012, 17:54
Replies: 4
Views: 733
Posted By dragon001
Ok, got it running. The Job is running after I...

Ok, got it running.
The Job is running after I removed the strict warning and set display on in php ini for cli.

The only problem I have is, that an page isn't displaying and I only get an error...
Forum: Installation/Configuration 5th December 2012, 17:45
Replies: 4
Views: 733
Posted By dragon001
Ok, I tried it, but I got no output from the...

Ok,
I tried it, but I got no output from the script.
Where do I start to find out where the exact problem is?
Forum: Installation/Configuration 5th December 2012, 17:29
Replies: 4
Views: 733
Posted By dragon001
Problem after Migration

I migrated from an server with ISPConfig 3.0.4.6 to another with the same configuration.

I copied all customers and links in the fs to the new server.
I copied all emails and adjusted all config...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.