Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: pitchinnate
Forum: General 14th April 2014, 15:16
Replies: 2
Views: 641
Posted By pitchinnate
Thanks for the link but no it isn't really...

Thanks for the link but no it isn't really helpful. The cronjob that is causing the problem is the actual ispconfig cronjob that runs every minute there are no other cronjobs setup. I guess I could...
Forum: General 11th April 2014, 17:03
Replies: 2
Views: 641
Posted By pitchinnate
Mysql Aborted Connections

I'm looking at mysql status variables and I see a large number of aborted connections. I tried restarting mysql service so the number would go back to 0 which it did. I then hit all the sites I have...
Forum: Installation/Configuration 3rd August 2011, 18:10
Replies: 8
Views: 1,087
Posted By pitchinnate
More tests

Just to experiement I modified my php file that ran an exec command from a ping command to useradd command. Here is the command I created.
useradd -g client1 web22

Also instead of running the...
Forum: Installation/Configuration 3rd August 2011, 16:47
Replies: 8
Views: 1,087
Posted By pitchinnate
Xdebug Output

I did what you recommend and installed xdebug and ran /usr/local/ispconfig/server/server.php and here is the output (attachment test3.txt). Nothing stood out to me but I don't really know what I am...
Forum: Installation/Configuration 2nd August 2011, 23:42
Replies: 8
Views: 1,087
Posted By pitchinnate
Shell script

Ok I did what you said and created a shell script (/usr/local/ispconfig/server/test.sh) which has the following lines in it:

clear

/usr/bin/php -q /usr/local/ispconfig/server/test.php

I then...
Forum: Installation/Configuration 2nd August 2011, 21:08
Replies: 8
Views: 1,087
Posted By pitchinnate
php.ini disabled functions

I have tested to make sure the exec command is working by creating a php script under the client1 website it seems to be working fine. Here is the script I wrote:

<?
$ping_ex = exec("ping -c2...
Forum: Installation/Configuration 2nd August 2011, 20:21
Replies: 8
Views: 1,087
Posted By pitchinnate
ISPConfig 3 Help

I am running ISPConfig 3.0.3.3 on CentOS 5.6

A few problems and I think they are all related. First off when I go to the Monitors none of the monitors work they all say:

No log data available...
Forum: Installation/Configuration 10th April 2007, 21:19
Replies: 1
Views: 2,059
Posted By pitchinnate
ISPconfig intial setup

Just installed CentOS 4.4 using HowToForge's perfect setup instructions and then installed ISPconfig without any errors. I am currently just setting up this server just to test this system and play...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.