Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Drex56
Forum: HOWTO-Related Questions 8th February 2011, 22:21
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Smile Thanks 130, thats much appriciated, especially as...

Thanks 130, thats much appriciated, especially as I now have to rebuild the Spam Snake server. Will check it out...

Regards,
Drex
Forum: HOWTO-Related Questions 14th December 2010, 10:45
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Hi Rocky, Thanks, In all honesty, it may...

Hi Rocky,

Thanks, In all honesty, it may have something to do with the fact I was using the Lucid release of uWSGI rather than the Maverick that you used in the HowTo.

Also, thanks for creating...
Forum: HOWTO-Related Questions 14th December 2010, 02:02
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
So I have found the file that puts in the "--ini"...

So I have found the file that puts in the "--ini" into the command. Its called "/usr/lib/uwsgi/init/snippets" and I couldn't see a problem with the syntax (which is "echo ${1: -3}" for those who...
Forum: HOWTO-Related Questions 14th December 2010, 00:55
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Hi Rocky, I'VE FOUND THE PROBLEM!!!!! yey! ...

Hi Rocky,

I'VE FOUND THE PROBLEM!!!!! yey!

I've been playing with the command that the init.d script uses to start uwsgi. The script created this command line (That I found using ps):

...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th December 2010, 11:55
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Hi Rocky, I changed the socket back to...

Hi Rocky,

I changed the socket back to /var/run/uwsgi/uwsgi-python2.6/baruwa/socket and restart uwsgi and nginx, my logfile now looks like this:

Mon Dec 13 10:30:45 2010 - SIGINT/SIGQUIT...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th December 2010, 11:01
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Hi Rocky, Here is my log file: Sat Dec...

Hi Rocky,

Here is my log file:

Sat Dec 11 20:26:06 2010 - SIGINT/SIGQUIT received...killing workers...
Sat Dec 11 20:26:07 2010 - goodbye to uWSGI.
Sat Dec 11 20:26:08 2010 - *** Starting...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th December 2010, 10:49
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Hi Rocky, Yes, ...

Hi Rocky,

Yes, /var/run/uwsgi/uwsgi-python2.6/baruwa does exist and has the PID and the Socket files inside it.

I changed the 2 baruwa files and still no joy.

Am i correct in assuming that...
Forum: HOWTO-Related Questions 11th December 2010, 21:30
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Hi Rocky, Well changed baruwa.ini and...

Hi Rocky,

Well changed baruwa.ini and baruwa.conf back to baruwa.sock and restart bout uWSGI and nginx (in that order) and now have a lovely "502 gateway" error.

This is the error I initailly...
Forum: HOWTO-Related Questions 11th December 2010, 16:47
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Hi Rocky, Thanks for the suggestion,...

Hi Rocky,

Thanks for the suggestion, unfortunately, still a no-go, I have noticed this, however, when I restart uwsgi:

# /etc/init.d/uwsgi-python2.6 restart
* Restarting WSGI server(s)...
Forum: HOWTO-Related Questions 10th December 2010, 14:03
Replies: 17
Views: 11,683
Posted By Drex56
Question The Perfect SpamSnake - Ubuntu Jeos 10.04 - Nginx, uWSGI & Baruwa

Hi All,

wondering if any of you can give me a hand as im slowly frying my brain with this. My problem is as follows, I have setup MailScanner no problems, works fine, its just the Nginx, uWsgi and...
Forum: Installation/Configuration 15th June 2010, 22:44
Replies: 3
Views: 6,250
Posted By Drex56
Hi Falko, Thanks for the suggestion. I...

Hi Falko,

Thanks for the suggestion. I couldn't find any reference to chroot anywhere in any of the conf files.

I ended up finding the problem, I used to have plesk installed on this box...
Forum: Installation/Configuration 15th June 2010, 12:19
Replies: 3
Views: 6,250
Posted By Drex56
Hi All, Just an update, seems it was...

Hi All,

Just an update, seems it was something Obvious, seems my Apache is chrooted!

New Question:

How do i either,

A. Un-chroot my Apache (httpd)?
Forum: Installation/Configuration 14th June 2010, 18:22
Replies: 7
Views: 4,270
Posted By Drex56
Hi Manish, From what you are saying, your...

Hi Manish,

From what you are saying, your Outlook users were connecting to QMail on port 25 then you put SpamSnake on Port 25 and now they can't send? can they send internal mails? or is it all...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2010, 17:58
Replies: 3
Views: 6,250
Posted By Drex56
MailScanner / Mailwatch on CentOS

Hi All,

Wondering if any of you chaps can help me. Am installing Mailscanner/Mailwatch onto a CentOS 5.1 box. As far as I can see, I have configured everything correctly, Postfix, works and...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th May 2010, 10:42
Replies: 7
Views: 12,889
Posted By Drex56
Hi Rocky, No, I didn't, I didn't see any...

Hi Rocky,

No, I didn't, I didn't see any point in removing it plus it just means my system that that bit more secure! Though I could be wrong as I am no Genius when it comes to Linux.

Regards
...
Forum: HOWTO-Related Questions 5th May 2010, 16:53
Replies: 7
Views: 12,889
Posted By Drex56
Just to Add to Maxum's post I did the following...

Just to Add to Maxum's post I did the following which ridded me of the dreaded Clam error:

Assumptions:

1. clamd is located in /usr/sbin
2. AppAromor profiles are held in /etc/apparmor.d
3....
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.