Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: popper2001
Forum: Developers' Forum 14th January 2013, 11:01
Replies: 33
Views: 5,776
Posted By popper2001
OK, meanwhile I discovered some things on my own:...

OK, meanwhile I discovered some things on my own:

Compared to http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-with-bind-and-dovecot-ispconfig-3 it seems to be required in Wheezy to...
Forum: Developers' Forum 13th January 2013, 18:44
Replies: 33
Views: 5,776
Posted By popper2001
ISP 3.0.5 RC not starting up on Debian Wheezy

I just installed a testing environment based on http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-with-bind-and-dovecot-ispconfig-3 upgraded to Debian Wheezy. Installation went fine without any...
Forum: General 12th July 2012, 14:15
Replies: 46
Views: 37,825
Posted By popper2001
Thanks, Falko! Anything else we need to...

Thanks, Falko!

Anything else we need to take care of (beside backup)? In which order should we proceed in that case (slave / master first)?
Forum: General 30th June 2012, 16:37
Replies: 46
Views: 37,825
Posted By popper2001
Question Upgrade from 3.0.1.3

I have an older master / slave configuration here which has been running ISPConfig 3.0.1.3 on Debian lenny for some years now. Is it still possible to do an in-place upgrade (with the update script)...
Forum: Developers' Forum 29th July 2009, 10:53
Replies: 4
Views: 3,341
Posted By popper2001
Thanks, till! Perhaps "lost in translation": I...

Thanks, till! Perhaps "lost in translation": I really like ISPConfig and I know what betas are for ... ;) Anyhow: Thanks for your work and for the bugfixing.
Forum: Developers' Forum 28th July 2009, 17:42
Replies: 4
Views: 3,341
Posted By popper2001
Solved

Since I got not reply yet, I did a little research in the code and there seems to be actually a bug that causes an empty string at the TCP and UPD ports in /etc/Bastille/bastille-firewall.cfg as I...
Forum: Developers' Forum 24th July 2009, 14:25
Replies: 4
Views: 3,341
Posted By popper2001
Good to see, that I'm not alone:...

Good to see, that I'm not alone: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=37637
Forum: Developers' Forum 24th July 2009, 14:10
Replies: 26
Views: 15,985
Posted By popper2001
Problems with Bastille after update > Server possibly not reachable any more

There seems to be a big problem with /etc/Bastille/bastille-firewall.cfg after the update from version 3.0.1.3. I have a debian lenny perfect setup running on a strato vServer.

When I change the...
Forum: HOWTO-Related Questions 27th July 2007, 20:12
Replies: 5
Views: 6,305
Posted By popper2001
It's not the same hdd since Strato has replaced...

It's not the same hdd since Strato has replaced the server due to a memory fault. The hardware seems to be exactely the same but perhaps the disk is a little bit bigger or smaller. Is there anything...
Forum: Server Operation 26th July 2007, 22:20
Replies: 6
Views: 7,049
Posted By popper2001
OK, here we go: telnet localhost 25 ...

OK, here we go:

telnet localhost 25

Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.
Escape character is '^]'.
220 mail.example.com ESMTP Postfix (Debian/GNU)
ehlo localhost
250-mail.example.com
Forum: HOWTO-Related Questions 26th July 2007, 22:13
Replies: 5
Views: 6,305
Posted By popper2001
Thanks to Falko's work and his script I was able...

Thanks to Falko's work and his script I was able to restore my system but I'm a little bit afraid if it really worked completely as I get the following error messages at the end of the...
Forum: HOWTO-Related Questions 25th July 2007, 19:36
Replies: 5
Views: 6,305
Posted By popper2001
OK, I symlinked the logger of the rescue system...

OK, I symlinked the logger of the rescue system with logmsg, so now I have logging to /var/log/messages enabled but this didn't help me any further.

Here my steps so far:
cd /tmp/
wget...
Forum: HOWTO-Related Questions 25th July 2007, 11:13
Replies: 5
Views: 6,305
Posted By popper2001
Exclamation Strato Server - Restoring with SystemImager

Hi Falko,

I have a very big problem at the moment. I followed your howto Backing Up And Restoring Your Dedicated Server With SystemImager...
Forum: Server Operation 25th July 2007, 10:29
Replies: 6
Views: 7,049
Posted By popper2001
Hi Falko, thanks for your reply. It's...

Hi Falko,

thanks for your reply.

It's only postfix which is making problems. If I log into POP3 or over TLS it works as you can see below.

Jul 25 10:05:35 hXXXXXX courierpop3login:...
Forum: Installation/Configuration 23rd July 2007, 13:50
Replies: 3
Views: 5,478
Posted By popper2001
I can't believe that nobody is around here...

I can't believe that nobody is around here knowing something about certificates within postfix and courier or abour CRS with CACert.org.

I could really need some help here...
Forum: Server Operation 23rd July 2007, 13:47
Replies: 6
Views: 7,049
Posted By popper2001
SSL_accept error with TLS

Hi,

I used the following tutorials for installaing a postfix mailserver with TLS and SPAM prevention on Etch:

Falko's Perfect Setup (http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_etch)
How...
Forum: Installation/Configuration 22nd July 2007, 21:41
Replies: 17
Ssl
Views: 5,041
Posted By popper2001
What about inserting this into the vHost of your...

What about inserting this into the vHost of your subdomain:
SSLRequireSSL
Then you shouldn't be able to access the site without SSL.
Forum: Installation/Configuration 22nd July 2007, 19:39
Replies: 3
Views: 5,478
Posted By popper2001
Ok, perhaps I was able to take the next step. I...

Ok, perhaps I was able to take the next step. I meanwhile installed a new server certificate for postfix signed by CACert.org and reconfigured Postfix to use the combined ca-certificates as CAfile.
...
Forum: Installation/Configuration 22nd July 2007, 13:44
Replies: 3
Views: 5,478
Posted By popper2001
OK, I meanwhile "solved" the problem with Outlook...

OK, I meanwhile "solved" the problem with Outlook (c above) by activating smtps with smtpd_tls_wrappermode on port 465 in master.cf. But as posted here ...
Forum: Installation/Configuration 22nd July 2007, 00:00
Replies: 3
Views: 5,478
Posted By popper2001
Question Postfix TLS CACert.org/Thawte for Apache/Postfix/Courier

Hi,

since I'm kind of frustrated over my own stupidity, I hope you can help me understanding and perhaps solving some of my problems.

I recently installed ISPConfig on a Strato Debian Etch...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.