Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: thetekgeek
Forum: General 1st March 2011, 18:37
Replies: 6
Views: 3,686
Posted By thetekgeek
I know I am resurrecting an old thread, but I...

I know I am resurrecting an old thread, but I wanted to thank you for this script. I came across this yesterday as I wanted to come up with a script that I could use to back up websites, databases...
Forum: Server Operation 27th July 2010, 21:41
Replies: 9
Views: 6,541
Posted By thetekgeek
Perfect!!! Changed the permissions for the...

Perfect!!!

Changed the permissions for the directory and then made some changes to the zone files to force an update. Everything transferred perfectly.

thanks for the help.
Forum: Server Operation 26th July 2010, 18:58
Replies: 9
Views: 6,541
Posted By thetekgeek
I added an allow-transfer statement to...

I added an allow-transfer statement to named.conf.

I still get the error message in the messages log. Could I be missing something else?
Forum: Server Operation 22nd July 2010, 16:49
Replies: 9
Views: 6,541
Posted By thetekgeek
Thank you for your suggestions. Can you tell...

Thank you for your suggestions.

Can you tell me where the 'allow-transfer { };' statement is? Here is what is in my log on the secondary after taking the steps you suggested....


Jul 22...
Forum: Server Operation 21st July 2010, 23:51
Replies: 9
Views: 6,541
Posted By thetekgeek
the plot thickens. In /var/log/messages... ...

the plot thickens.

In /var/log/messages...

Beginning at about 8 AM today, I show a log of a request sent about once every second to the secondary name server. here is a portion of the log.

...
Forum: Server Operation 21st July 2010, 18:44
Replies: 9
Views: 6,541
Posted By thetekgeek
secondary DNS problem

I am experiencing a problem with my slave dns server. I will try to be thorough in describing the problem.

Primary dns server is working properly. So, the websites are accessible. But, when I...
Forum: Server Operation 11th February 2010, 01:00
Replies: 3
Views: 2,124
Posted By thetekgeek
Problem is taken care of. I had to backup...

Problem is taken care of.

I had to backup the database (just in case), then edit the isp_isp_domain table and remove the entries that were stuck there for some reason. After doing this, I was...
Forum: Server Operation 10th February 2010, 23:25
Replies: 3
Views: 2,124
Posted By thetekgeek
Update, I now have gotten that removed from...

Update,

I now have gotten that removed from the other website, now the site comes up as it should. However, I cannot access this site without the use of www. in the address bar. So, normally I...
Forum: Server Operation 10th February 2010, 23:05
Replies: 3
Views: 2,124
Posted By thetekgeek
I think I found the problem.. Now to figure out...

I think I found the problem.. Now to figure out how to fix it.

In the domain Co-Domains tab for the site that is coming up in the place of my site, it has an entry with an * in the hostname...
Forum: Server Operation 10th February 2010, 23:00
Replies: 3
Views: 2,124
Posted By thetekgeek
Wierd problem with website

I have an ISPConfig server that has been running for many months now with no problems.

Today, I added another domain to the server and did the setup the same way as I always have.

When you go...
Forum: Installation/Configuration 20th July 2009, 19:05
Replies: 187
Views: 175,046
Posted By thetekgeek
I did a reinstall of ISPConfig by downloading the...

I did a reinstall of ISPConfig by downloading the install package again, it went through the install and everything seems to work now.
Forum: Installation/Configuration 20th July 2009, 16:49
Replies: 187
Views: 175,046
Posted By thetekgeek
After running rm -f /tmp/sess_* I get...

After running

rm -f /tmp/sess_*

I get this when I try to log into the admin console



Warning: include(../lib/config.inc.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied...
Forum: Installation/Configuration 19th July 2009, 19:41
Replies: 187
Views: 175,046
Posted By thetekgeek
output of: ls -la /tmp/ total 36 ...

output of: ls -la /tmp/

total 36
drwxrwxrwt 4 root root 4096 2009-07-19 04:29 .
drwxr-xr-x 23 root root 4096 2009-07-17 08:46 ..
drwxrwxrwt 2 root root 4096 2009-07-17 08:46 .ICE-unix...
Forum: Installation/Configuration 17th July 2009, 17:05
Replies: 187
Views: 175,046
Posted By thetekgeek
I followed this tutorial (in post #2) to move my...

I followed this tutorial (in post #2) to move my ispconfig to a new server.

Everything went well, until I went to log into ISPConfig on port 81.

This is what I get


Warning:...
Forum: Server Operation 21st May 2009, 17:43
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
This problem has been fixed. I found a...

This problem has been fixed.

I found a cronjob pointing to a file in a tmp folder by running

crontab -u apache -e

I deleted the cronjob and then deleted the /tmp file, then I added the...
Forum: Server Operation 21st May 2009, 00:21
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
/usr/include/boost/algorhythm/string/std ...

/usr/include/boost/algorhythm/string/std
/usr/include/boost/assign/std
/usr/share/swig/1.3.21.std/

thats about all I see actually have the name std. The rest of the output has std in it, but...
Forum: Server Operation 21st May 2009, 00:01
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
Here is the output of ps aux | grep apache ...

Here is the output of ps aux | grep apache


apache 8394 96.0 0.0 1636 468 ? R 15:42 14:25 ./std 193.226.84.226 55901

apache 8954 0.0 0.1 1936 688 ? Ss ...
Forum: Server Operation 20th May 2009, 23:51
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
OK, after about an hour of running normal. It...

OK, after about an hour of running normal. It started again.

I shut down networking so that I can still work in the network from other computers.

Shut down apache, and ispconfig_server then...
Forum: Server Operation 20th May 2009, 22:34
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
Thanks for your help, Till, I appreciate it. ...

Thanks for your help, Till, I appreciate it.

As of now, the server is back to normal, so I will have to wait til it starts acting up again. As soon as it does, I will post an answer to that...
Forum: Server Operation 20th May 2009, 22:17
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
While this is happening I am running top and...

While this is happening I am running top and watching the cpu usage of the processes.

I shut down networking and then ran top and watched apache using 99.7% of CPU. So, I shut down apache by:
...
Forum: Server Operation 20th May 2009, 21:45
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
Whatever this is, it is in full force. I...

Whatever this is, it is in full force.

I have been able to run full virus scans, checked for rootkits and done about all I know how to do at this point.

Now, when I reboot the server, it runs...
Forum: Server Operation 20th May 2009, 16:51
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
Thank you both for your comments. Last night...

Thank you both for your comments.

Last night before heading home, I tried to run a scan with clamav. But, it would only scan the local folder for some reason. So, I then noticed that I was...
Forum: Server Operation 19th May 2009, 23:44
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
No errors that I can find, at least nothing that...

No errors that I can find, at least nothing that catches my eye.

I have made a little headway though. I changed the root password and rebooted the server. The server has been running for the...
Forum: Server Operation 19th May 2009, 23:04
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
To update on this problem. I have been messing...

To update on this problem. I have been messing around with this all day. I cannot seem to find the problem.

If I turn off networking on the server...

/etc/init.d/network stop

I can sit at...
Forum: Server Operation 19th May 2009, 17:25
Replies: 17
Views: 4,323
Posted By thetekgeek
Security Breach?

I have a Fedora 6/Ispconfig system that has been running perfectly for a long time now. It is on a network with several pc's and other servers. This morning we had no internet connectivity.

I...
Showing results 1 to 25 of 35

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.