Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: norby
Forum: Installation/Configuration 3rd October 2011, 01:03
Replies: 1
Views: 633
Posted By norby
Default Domain

Hello,

I have 3 websites running with my ISPConfig3 setup on Centos and sharing a common IP address.

Shared IP: 74.3.6.2 (not real)

domain1.com
domain2.com
domain3.com
Forum: Installation/Configuration 2nd October 2011, 21:56
Replies: 1
Views: 1,178
Posted By norby
Change Root Database Password for ISPCongif

Hello,

I have a successful installation of ISPConfig3 on Centos. Everything is working fine with no errors.

I would like to change the ROOT password for my MySQL database. Before I execute the...
Forum: HOWTO-Related Questions 28th September 2011, 05:33
Replies: 10
Views: 4,660
Posted By norby
Just as a reference if anyone else comes across...

Just as a reference if anyone else comes across this issue. If you follow the tutorial exactly as it states regarding the Bind setup then you will receive the stated error.

To resolve the issue I...
Forum: Server Operation 23rd June 2011, 16:49
Replies: 9
Views: 1,773
Posted By norby
Falko I am using localhost for the time being and...

Falko I am using localhost for the time being and yes I am hiding the IP addresses in this posting thus they begin with 00. I'm surprised that no one else had the same issue as I used the tutorial 3...
Forum: Server Operation 22nd June 2011, 18:12
Replies: 9
Views: 1,773
Posted By norby
No router installed. What is really odd is that...

No router installed. What is really odd is that when use a mail client to send and receive through port 2525 seems to be working fine. However, all emails that are sent out are addressed with the...
Forum: Server Operation 22nd June 2011, 18:11
Replies: 9
Views: 1,773
Posted By norby
No router installed. What is really odd is that...

No router installed. What is really odd is that when use a mail client to send and receive through port 2525 seems to be working fine. However, all emails that are sent out are addressed with the...
Forum: Server Operation 22nd June 2011, 01:54
Replies: 9
Views: 1,773
Posted By norby
After checking with the ISP provider, they have...

After checking with the ISP provider, they have assured me that port 25 is not being blocked. So I am still trying to figure out why my SMTP doesn't work on port 25.
Forum: Server Operation 21st June 2011, 15:59
Replies: 9
Views: 1,773
Posted By norby
Falko, you are right. The most obvious solution...

Falko, you are right. The most obvious solution is sometimes the most difficult to see.

I changed the SMTP port to 2525 and now things are working. My ISP must be blocking port 25. Need to get...
Forum: Server Operation 21st June 2011, 02:18
Replies: 9
Views: 1,773
Posted By norby
URGENT PLEASE: 3rd Time Installing and Still Have SMTP Issues with PostFix

Hello There,

I need some help with my SMTP settings. I followed this tutorial to the 't':

http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.6-x86_64-ispconfig-3

First the problem.

I...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2011, 19:24
Replies: 2
Views: 826
Posted By norby
I posted this message in the wrong thread... I...

I posted this message in the wrong thread... I apologize and will be more careful next time... however I don't know how to move a message to another thread...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2011, 19:11
Replies: 2
Views: 826
Posted By norby
Issue with Creating Virtual Domains with Postfix/ISPConfig

Dear Experts,

Thank you for all the great work you do!

I have a question regarding Virtual Domains for postfix. I followed the following tutorial:
...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.