Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: doughold
Forum: Installation/Configuration 25th March 2010, 16:03
Replies: 2
Views: 3,633
Posted By doughold
Thanks

Perfect, thanks! Once again, love the software. Looking forward to the next few releases with APS and Virtual Machine management.
Forum: Installation/Configuration 25th March 2010, 15:48
Replies: 2
Views: 3,633
Posted By doughold
XSL Module

I am trying to install a web-to-print extension from ZetaPrints in Magento and am getting the error that the XSL module is missing. I thought by default the XSLT is included? If I do need to...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2009, 02:47
Replies: 1
Views: 4,706
Posted By doughold
Jumped the gun

I guess I jumped the gun b/c I am in such a rush to get this server live. I waited about an hour and it ended up booting up. I guess it just had to go through and do an initial config b/c it reboots...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2009, 01:55
Replies: 1
Views: 4,706
Posted By doughold
Ubuntu 9.04 (Intrepid) JeOS with LVM Hangs on Boot, Checking Quotas...

I have been trying to get a KVM server with Ubuntu 9.04 JeOS going and I followed the how to here and it all went smoothly. I set up my installation using LVM and then went to use quotas with...
Forum: Installation/Configuration 22nd May 2009, 16:11
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
Yeah that seems like a different issue than what...

Yeah that seems like a different issue than what I ran into.

If that is the case, the apache directives might help you out by increasing the timout length for the scripts to run.
Forum: Installation/Configuration 22nd May 2009, 15:54
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
Solved

The problem is basically that in 1.3.1+ there are outbound calls made to get some files for widgets in the backend. The process that got me to this conclusion was first setting these apache...
Forum: Installation/Configuration 1st May 2009, 00:45
Replies: 4
Views: 3,044
Posted By doughold
Thanks for the script, I'll keep it in my...

Thanks for the script, I'll keep it in my repertoire. However, I probably should have made myself more clear in that I am getting a cert from Godaddy and I don't want to self-sign it. Is there a...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2009, 23:25
Replies: 4
Views: 3,044
Posted By doughold
Custom Email Address for SSL Certificate Generation

I am trying to generate an ssl cert for www.domain.com and the email is defaulting to user@www.domain.com in the csr. Is there any way to change this so that I can specify what email address is used...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2009, 21:05
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
Yeah me either. It's kind of a bummer, but...

Yeah me either. It's kind of a bummer, but luckily I got the site working by installing a previous release. There must be a bug in one of the .htaccess files or php scripts that was causing the 500...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2009, 00:45
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
I have restarted apache (and even the whole...

I have restarted apache (and even the whole server) and it didn't help. Additionally, I ran the code you suggested and that didn't help either. I also ran:


root@ispconfig3:~# chown...
Forum: Installation/Configuration 26th April 2009, 00:26
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
drwxr-xr-x 6 root root 4096 2009-04-22...

drwxr-xr-x 6 root root 4096 2009-04-22 14:20 .
drwxr-xr-x 3 root root 4096 2009-04-15 20:15 ..
drwxr-xr-x 2 web35 client10 4096 2009-04-22 15:19 cgi-bin
lrwxrwxrwx 1 web35 client10 ...
Forum: Installation/Configuration 24th April 2009, 16:07
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
I get a 404 error when I got to /admin b/c it was...

I get a 404 error when I got to /admin b/c it was using url rewrites and that directory doesn't exist.

My .php-fcgi-starter is:
#!/bin/sh
PHPRC="/etc/php5/cgi/"
export PHPRC...
Forum: Installation/Configuration 23rd April 2009, 16:09
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
Unfortunately there is nothing else in the log...

Unfortunately there is nothing else in the log that shows up when the script fails. I've read in a few places that SuExec doesn't work with php directives in the .htaccess file, so I had commented...
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2009, 20:52
Replies: 13
Views: 14,328
Posted By doughold
Magento Commerce with Fast-CGI and suExec

I have been able to sucessfully install the platform and can access the homepage and user front end just fine. However, when I try to log in to the back end I am getting a 500 internal error message....
Forum: Installation/Configuration 3rd February 2009, 04:31
Replies: 3
Views: 4,319
Posted By doughold
Bad permissions in MySQL DB?

The only username I see in this file is the "ispconfig" user with permissions on the dbispconfig database. In my MySQL database this user does not have permissions to create new databases. Maybe the...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2009, 21:32
Replies: 3
Views: 4,319
Posted By doughold
ERROR - Unable to connect to the database

I spent about an hour looking for this answer and I might have just been searching for the wrong thing, but I changed my root password for MySQL in ISPConfig3 and now I can't create new databases...
Forum: Installation/Configuration 26th September 2008, 18:20
Replies: 4
Views: 6,086
Posted By doughold
Till, I tried modifying it to mod_php before...

Till,

I tried modifying it to mod_php before through the control panel, but it didn't work. I see now that the config file is not being updated when I save. I tried running the two cron jobs...
Forum: Installation/Configuration 26th September 2008, 17:22
Replies: 4
Views: 6,086
Posted By doughold
<VirtualHost *:80> DocumentRoot...

<VirtualHost *:80>
DocumentRoot /var/clients/client0/web5/web

ServerName webmail.westechsolutions.com
ServerAdmin webmaster@webmail.westechsolutions.com
...
Forum: Installation/Configuration 25th September 2008, 23:04
Replies: 4
Views: 6,086
Posted By doughold
Roundcube and ISPConfig3

I have installed ISPConfig3Beta and while attempting to install Roundcube Webmail, I keep encountering the error

magic_quotes_gpc: NOT OK(is '1', should be '0')

I have added the following...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.