Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Mannekino
Forum: Installation/Configuration 7th June 2012, 11:59
Replies: 2
Views: 1,919
Posted By Mannekino
Ah, that might be an explanation also then. I...

Ah, that might be an explanation also then. I will make a page view for all the sites listed in the mail messages to see what happens.
Forum: Installation/Configuration 7th June 2012, 11:15
Replies: 2
Views: 1,919
Posted By Mannekino
Problems with generating AWStats logs

Hello,

I was doing some checking and cleanup of my server and I noticed some mail in /var/mail/www-data. I checked the contents of these messages and found a bunch of AWStats errors like these:
...
Forum: Plugins/Modules/Addons 13th April 2011, 13:57
Replies: 222
Views: 125,887
Posted By Mannekino
Few errors while executing the back-res script

Hello,

I'm trying to use the back-res script. I'm getting a few errors and it doesn't work for me. I'm using ISPConfig 3 on Ubuntu.

First I got this:

mysqldump: Got error: 1044: Access...
Forum: Installation/Configuration 12th April 2011, 11:41
Replies: 4
Views: 4,949
Posted By Mannekino
Thanks for the help.

Thanks for the help.
Forum: Installation/Configuration 11th April 2011, 16:37
Replies: 4
Views: 4,949
Posted By Mannekino
Changing IP address of ISPConfig 3 installation

This Wednesday I am going to move my server to another data center. I will also be receiving a new IP address. I have one physical server with VMware on it and one VPS with and ISPConfig installation...
Forum: General 11th December 2010, 16:20
Replies: 5
Views: 3,869
Posted By Mannekino
I'm getting the same message and running the...

I'm getting the same message and running the latest version of Ubuntu. I followed the Ubuntu 10.10 tutorial (http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-10.10-maverick-meerkat-ispconfig-3). I've...
Forum: Installation/Configuration 21st November 2010, 14:31
Replies: 1
Views: 3,268
Posted By Mannekino
I fixed the problem by changing: 2525 ...

I fixed the problem by changing:

2525 inet n - n - - smtpd

to

2525 inet n - - - - smtpd

It must run in chroot. I...
Forum: Installation/Configuration 21st November 2010, 12:47
Replies: 1
Views: 3,268
Posted By Mannekino
Sending mail using SMTP does not work (SASL error)

I'm trying to send e-mail from my server. I followed this tutorial (http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-10.10-maverick-meerkat-ispconfig-3) and everything seems to be working fine except...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.