Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: drub4n
Forum: Installation/Configuration 1st September 2009, 14:23
Replies: 11
Views: 2,905
Posted By drub4n
ok thx till, I'll check this issue with my...

ok thx till,

I'll check this issue with my provider.

-drub4n
Forum: Installation/Configuration 31st August 2009, 11:52
Replies: 11
Views: 2,905
Posted By drub4n
iptables -L Chain INPUT (policy ACCEPT) ...

iptables -L

Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

Chain FORWARD (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

Chain...
Forum: Installation/Configuration 30th August 2009, 12:52
Replies: 11
Views: 2,905
Posted By drub4n
don't worry _X_ was not a big change and I...

don't worry _X_

was not a big change and I keep it to myserver.myhosting.com, no more mydomain.net in my main.cf file

netstat - tap :

Connexions Internet actives (serveurs et tablies)...
Forum: Installation/Configuration 29th August 2009, 23:58
Replies: 11
Views: 2,905
Posted By drub4n
thx _X_ for your tips I replace everything...

thx _X_ for your tips

I replace everything with myserver.myhosting.com
regenerate key.
Imap and pop with SSL are ok
but I still cannot connect to smtp ... will continue investigation ...

I...
Forum: Installation/Configuration 29th August 2009, 19:00
Replies: 11
Views: 2,905
Posted By drub4n
I'm using the tutorial The Perfect Server -...

I'm using the tutorial
The Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 3] (http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-lenny-ispconfig3-p3)

and there is no postfix configuration...
Forum: Installation/Configuration 29th August 2009, 18:11
Replies: 11
Views: 2,905
Posted By drub4n
Postfix SMTP Problem

I've installed following the perfect tutorial.
Everything is fine now except this : I cannot have the smtp running well

with netstat, I got :


tcp 0 0 0.0.0.0:25 ...
Forum: Installation/Configuration 28th August 2009, 20:25
Replies: 1
Views: 3,849
Posted By drub4n
Solved stopped bind process and recumove...

Solved

stopped bind process and recumove from rc

was not working fine
have to stop and then start

thanks
Forum: Installation/Configuration 28th August 2009, 18:54
Replies: 1
Views: 3,849
Posted By drub4n
[Solved]ISPConfig3 Server doesn't listen/answer on port 53 for UDP protocol

Hello,

I've install ISPConfig3 on a debian lenny using the tutorial.
I've got an error with mydns and the firewall,
I've added my domain
configure firewall for my server by default

Open TCP...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.