Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ybz
Forum: Installation/Configuration 18th November 2009, 14:39
Replies: 18
Views: 5,960
Posted By ybz
So, you agree that the addition in chapter 22...

So, you agree that the addition in chapter 22 makes the difference? ;-)
Forum: Installation/Configuration 17th November 2009, 18:42
Replies: 18
Views: 5,960
Posted By ybz
The problem was not with ClamAV (this is...

The problem was not with ClamAV (this is something suggested above by others). The problem was with missing elements (see above) that did not enable to restart ISPconfig_server:

Starting...
Forum: Installation/Configuration 16th November 2009, 14:00
Replies: 18
Views: 5,960
Posted By ybz
After many trials, I had no other choice but to...

After many trials, I had no other choice but to re-install the system (following your recommended instructions for Ubuntu Server 9.10). While doing that I've noticed that there is a new comment at...
Forum: Installation/Configuration 10th November 2009, 16:58
Replies: 18
Views: 5,960
Posted By ybz
What about the calmAV issues mentioned above? Are...

What about the calmAV issues mentioned above? Are they not relevant?
Forum: Installation/Configuration 9th November 2009, 14:24
Replies: 18
Views: 5,960
Posted By ybz
Filesystem Size Used Avail Use%...

Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/sda1 227G 4.8G 211G 3% /
udev 497M 252K 497M 1% /dev
none 497M 940K 496M 1%...
Forum: Installation/Configuration 8th November 2009, 11:31
Replies: 18
Views: 5,960
Posted By ybz
I'm using Ubuntu Server 9.10. Same behaviour.

I'm using Ubuntu Server 9.10. Same behaviour.
Forum: Installation/Configuration 4th November 2009, 14:50
Replies: 5
Views: 7,353
Posted By ybz
Thanks. Indeed this is working fine (I've...

Thanks. Indeed this is working fine (I've implemented it on Ubuntu server 9.10 with ISPConfig 2.2.23). However, I have noticed that the /./ thing is somehow 'returning' to the /etc/passwd (after I...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2009, 13:22
Replies: 4
Views: 2,526
Posted By ybz
Well, Indeed it is not the same router model, but...

Well, Indeed it is not the same router model, but I'm not sure how this explains the different resolv.conf settings on the client and their consequences!
Note that when the router in the new...
Forum: Installation/Configuration 1st November 2009, 15:53
Replies: 4
Views: 2,526
Posted By ybz
The plot thickens... Killing the firewall...

The plot thickens...

Killing the firewall did not change a thing, but then I tried testing the situation from another clients on the same network and everything was working perfectly! So, I went...
Forum: Installation/Configuration 30th October 2009, 16:03
Replies: 4
Views: 2,526
Posted By ybz
Bind / IPTABLES issue

Hello,

The problem is as follows:
Queries to Bind9 outside localhost fail on clean installation of ISPConfig 2.2.23 on Ubuntu Server 9.04. I have a very similar configuration in another similar...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.