Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Spedlio
Forum: Installation/Configuration 6th April 2008, 00:04
Replies: 5
Views: 10,848
Posted By Spedlio
I'm not sure what package to uninstall. I'm just...

I'm not sure what package to uninstall. I'm just gonna do a fresh install, wipe it clean and start over. I'm still in my developmental stages of working with linux. I'm still playing around and...
Forum: Installation/Configuration 4th April 2008, 21:04
Replies: 5
Views: 10,848
Posted By Spedlio
I'm using CentOS 5.1

I'm using CentOS 5.1
Forum: Installation/Configuration 3rd April 2008, 22:19
Replies: 5
Views: 10,848
Posted By Spedlio
Uninstall OSSEC

I've installed OSSEC following the howto, but I want to remove it and reinstall. I have APF and BFD installed and I would like to use those as my firewall. Before I installed OSSEC, they were...
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 23:45
Replies: 5
Views: 2,299
Posted By Spedlio
Well, I'm not sure what exacly I did, but its...

Well, I'm not sure what exacly I did, but its working. Only thing I can think of is I edited my smtpd.conf file and removed the extra lines. I was able to login, ehlo localhost and quit. Thanks
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 23:42
Replies: 5
Views: 2,299
Posted By Spedlio
Forgive me for being a n00b, but how to I check...

Forgive me for being a n00b, but how to I check my mail log? :o
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 12:49
Replies: 5
Views: 2,299
Posted By Spedlio
I've typed in ehlo localhost, but nothing...

I've typed in ehlo localhost, but nothing happens. The command goes in, but I get no output. I type quit, exit, ctrl+c, nothing happens. I have to close the window to get out of it.
Forum: HOWTO-Related Questions 28th January 2008, 03:17
Replies: 26
Views: 15,515
Posted By Spedlio
Im having the same problems. Im getting to the...

Im having the same problems. Im getting to the telnet and it hangs. Anyhelp is much appreciated. Thank you
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 01:49
Replies: 5
Views: 2,299
Posted By Spedlio
Perfect setup Deiban etch haning

Im at the part where I need to telnet into local host port 25, to make sure its working, but it hangs there. It says its connected, then says the esc key is some kind of characters, then nothing...
Forum: Installation/Configuration 27th January 2008, 06:32
Replies: 1
Views: 1,696
Posted By Spedlio
PHP issues

I've installed the perfect setup using the perfect setup on debian 4.0 etch. First thing, thank you very much for the help, awsome tuts, and yes, I'm a n00b, both to this, and to linux. Im having a...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.