Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ashkev
Forum: Installation/Configuration 22nd February 2007, 20:26
Replies: 1
Views: 2,604
Posted By ashkev
Change Hostname

I am running the VMTN of the ISP Config running on Debian. Everything is functioning, but the system is still named server1.example.com. I would like it to be mail.cass.lib.mi.us. Where do I need...
Forum: Installation/Configuration 8th February 2007, 01:24
Replies: 3
Views: 3,139
Posted By ashkev
can anyone help me?

can anyone help me?
Forum: Installation/Configuration 7th February 2007, 17:43
Replies: 3
Views: 3,139
Posted By ashkev
I changed the hostname in several places as...

I changed the hostname in several places as described here (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=6868).

Now the error I get is this:<web2_mjsmith@server1.example.com> (expanded from...
Forum: Installation/Configuration 7th February 2007, 17:30
Replies: 3
Views: 3,139
Posted By ashkev
Problem After Changing Hostname

In an attempt to have good DNS records, I changed the Hostname on MY ISPConfig server And Postfix from server1.example.com to mail.cass.lib.mi.us. I am running the ISPConfig Virtual Appliance. Now...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2007, 20:22
Replies: 2
Views: 2,925
Posted By ashkev
Thanks, that did it.

Thanks, that did it.
Forum: Installation/Configuration 6th February 2007, 18:42
Replies: 2
Views: 2,925
Posted By ashkev
Duplicate E-mail address

I am trying to create a user account, and each time that I do, I get the error:

Duplicate e-mail address, yet there is no account with this e-mail address. Any Ideas?
Forum: Installation/Configuration 6th February 2007, 17:46
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
OK, I feel very stupid now. The problem WAS the...

OK, I feel very stupid now. The problem WAS the firewall. I had SMTP set as a proxy service. When I removed that service and put in a straight packet filter, everything worked fine.

Thank you...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2007, 14:34
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
I have done that. And I have tried every...

I have done that. And I have tried every combination of username I could think of... name....web2_name....name@cass.lib.mi.us.....web2_name@cass.lib.mi.us. With no luck
Forum: Installation/Configuration 5th February 2007, 19:10
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
Here is some more information. I had a bad MX...

Here is some more information. I had a bad MX record in my DNS. Now things look better. I can now send and recieve from inside the Main Library building using an e-mail client such as Outlook (on...
Forum: Installation/Configuration 5th February 2007, 15:51
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
We have a t-1 configured for raw internet access.

We have a t-1 configured for raw internet access.
Forum: Installation/Configuration 4th February 2007, 15:19
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
I am hosting this on our library's server. This...

I am hosting this on our library's server. This is for the public library where I work. We have a Wathcgaurd 500 firewall and I have enabled the SMTP rule which is port 25. This rule is however a...
Forum: Installation/Configuration 3rd February 2007, 19:03
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
Here is what I get right after trying to connect...

Here is what I get right after trying to connect with outlook:

Feb 2 06:28:41 server1 postfix/pickup[31145]: 6390D218078: uid=0 from=<root>
Feb 2 06:28:41 server1 postfix/cleanup[7940]:...
Forum: Installation/Configuration 3rd February 2007, 18:39
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
I am not too sure what this means....I don't see...

I am not too sure what this means....I don't see anything that says error, but here is a portion of the log:

Feb 2 06:28:41 server1 postfix/pickup[31145]: 6390D218078: uid=0 from=<root>
Feb 2...
Forum: Installation/Configuration 3rd February 2007, 15:04
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
Where would I find the mail log?

Where would I find the mail log?
Forum: Installation/Configuration 2nd February 2007, 19:32
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
Yes, and I have tried every imaginable...

Yes, and I have tried every imaginable combination for the user name ie e-mail address ... user name..... web2_username.
Forum: Installation/Configuration 2nd February 2007, 18:21
Replies: 15
Views: 17,331
Posted By ashkev
Unable to authenticate to SMTP server

Hello,

I have installed the ISPconfig Virtual Appliance and have it running. I am using it primarily for e-mail. After much fooling around with my DNS records I have managed to receive e-mails...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.