Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: rebel78
Forum: Installation/Configuration 10th August 2009, 17:07
Replies: 1
Views: 1,451
Posted By rebel78
problem with subdomains

i have website domain.com (address for domain is www.domain.com) and want to have subdomains:
www.subdomain1.domain.com

What should i do ? i added a record subdomain1, i added subdomain1 as...
Forum: Installation/Configuration 8th July 2009, 13:02
Replies: 12
Views: 2,517
Posted By rebel78
ok we find problem. Default templates for dns is...

ok we find problem. Default templates for dns is broken but i do not know how it is possible that some domains work ok and rest not. Ok nevermind - customize dns templates will solve a problem.
...
Forum: Installation/Configuration 8th July 2009, 12:53
Replies: 12
Views: 2,517
Posted By rebel78
maybe You have right that it is problem with dns...

maybe You have right that it is problem with dns in ispconfig. I used default template but domains on first ip work ok, when i use the same template for domains on other ips domains or dns do not...
Forum: Installation/Configuration 8th July 2009, 12:24
Replies: 12
Views: 2,517
Posted By rebel78
i added/changed ip if domain had own host for...

i added/changed ip if domain had own host for domains about 3 days ago so it is not a problem with registrar.
Forum: Installation/Configuration 8th July 2009, 11:49
Replies: 12
Views: 2,517
Posted By rebel78
i sent You PM Admin said that ip is working...

i sent You PM

Admin said that ip is working fine (ping is ok) but ispconfig do not add vhosts on ips.
Forum: Installation/Configuration 8th July 2009, 11:28
Replies: 12
Views: 2,517
Posted By rebel78
i did it once again as You said and nothing...

i did it once again as You said and nothing changed. Still the first ip is working and rest not.

Maybe the problem is with dns ? Each of the domains have own dns on one ip (so ns1, ns2 = 1ip)
Forum: Installation/Configuration 8th July 2009, 09:15
Replies: 12
Views: 2,517
Posted By rebel78
My admin said that he configured IP addresses in...

My admin said that he configured IP addresses in the network card. Is it something else which we should do ?

Now only domains on first ip are working fine. All the rest do not work but when i use...
Forum: Installation/Configuration 7th July 2009, 18:53
Replies: 12
Views: 2,517
Posted By rebel78
Question Problem with ips

I have a problem with ISPConfig 3.0.1.3 on Debian lenny. I assigned in the panel 4 ips but only first (main) is working fine. Rest 3 ips do not work. I remove domains, assign domains once again and...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.