Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: stlshawn
Forum: General 3rd April 2006, 07:08
Replies: 9
Views: 6,189
Posted By stlshawn
Talking back again

I know this thread has sat dormant for a while, as has my server, but now i'm back and gonna try and get this to work. :)

Anyway, i got the outlook express part to work by enabling "requires...
Forum: General 24th January 2006, 03:59
Replies: 9
Views: 6,189
Posted By stlshawn
still nothing, any ideas?

OK, i changed the settings in "management > Server > Settings > DNS (tab)" , and put in the zoneedit dns servers. I added the "A" record for mail.troop4051.org, and the MX record at Zoneedit.

now...
Forum: Installation/Configuration 21st January 2006, 02:36
Replies: 3
Views: 3,717
Posted By stlshawn
I don't know if this works in RH

after i had a few crashes before realizing that AFTER IT CRASHED i had to do the following,,,,,

rm -rf /root/ispconfig
rm -rf /root/admispconfig

then, i had to go to where i had downloaded and...
Forum: General 21st January 2006, 01:55
Replies: 9
Views: 6,189
Posted By stlshawn
Talking mail server ip

OK, so i'm now in "zoneedit.com"'s site, and i'm going to add an A record for mail.troop4051.org. The question is do i use the main IP for the server (24.182.139.77) or the ip for the site itself...
Forum: General 19th January 2006, 05:35
Replies: 9
Views: 6,189
Posted By stlshawn
debian postfix mail problem

I have a site called troop4051.org and it is at 24.182.139.75. I ran through the perfect Debian setup, and i believe i screwed up with the email again (yes, i've been down this road before, and...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2006, 05:25
Replies: 8
Views: 6,512
Posted By stlshawn
WOO HOO! got it to work

:D
OK, so i needed to make a change.....
I had to leave the part that said eth0 as eth0 and add one for eth0:0, eth0:1, and so forth.

here's the final one.
# This file describes the network...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2006, 04:16
Replies: 8
Views: 6,512
Posted By stlshawn
I must be doing something wrong

OK, so i'm trying to assign three ip's to this machine on the same nic card, so i go into /etc/network/interfaces and alther things there.

I don't know why, but when i change eth0 to eth0:0 things...
Forum: General 11th January 2006, 04:09
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
desperate times, desperate measures

OK, i really don't want to reload the whole machine from scratch again, so,,,,
Is there anyway to kill (or change) the email system,
kill uebimiau webmail.
delete all sites and users, reload the...
Forum: General 11th January 2006, 01:17
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
read over, still no go

I read over the thread, created a new users, but i'm not sure how to send them an email (except from the "outside", and i don't think that's what was meant).

I tried logging into their webmail...
Forum: General 9th January 2006, 02:47
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
testing mail at all

how would i check to see if the mail system is even creating users based on the users i create in ispconfig?

I mean, what i get in the webmail program is "You cannot login with the username and...
Forum: General 9th January 2006, 00:34
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
sorry, let me clarify

I've never gotten anyone's email to work, via eubimiau or outlook.

I've been wandering through the posts trying to figure out what i should look at, but i'm just not sure.

If anyone knows of...
Forum: General 9th January 2006, 00:09
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
Talking Headscratching

ok, i disabled maildir, rebooted the server (just to be safe), logged back into ispconfig, deleted a user, created a new user, and i still can't get into his email via eubiMiau.

I just tried...
Forum: General 8th January 2006, 19:09
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
Sorry about the delay, had to run to the grocery.

Sorry about the delay, had to run to the grocery.
Forum: General 8th January 2006, 06:31
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
found it, but still not working.

found where that is turned on and off, but i still can't log in....

Here's my setup, Debian using the perfect tutorial (wich i'm sure works, so i must have mistyped something or skipped something,...
Forum: General 8th January 2006, 05:58
Replies: 17
Views: 6,708
Posted By stlshawn
how

how did you disable the mail dir? I'm having the same problem.
Forum: Installation/Configuration 12th October 2005, 05:49
Replies: 6
Views: 10,800
Posted By stlshawn
Cooooooooool

thanks so much for the advice.

Ya know, when i first thought about getting into linux, i heard about how elitist nixers were, now,, after playing with vector and getting help on their forums, and...
Forum: Installation/Configuration 11th October 2005, 05:10
Replies: 6
Views: 10,800
Posted By stlshawn
Talking Clarification

Sorry in my ramblings i hid the details,,,,,

Clarification one:

I have setup a server, but i have not registered a domain name yet for the IP. I read on another post, that i need to do this...
Forum: Installation/Configuration 10th October 2005, 06:23
Replies: 6
Views: 10,800
Posted By stlshawn
Talking Installing Frontpage Extensions

Gooooooooood evening everyone!

Just two small questions, that may be answered in the manuals (that i of course have not read yet).

I installed using the prefered setup, and the instructions...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.