Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 43
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: samuch
Forum: Installation/Configuration 6th June 2011, 16:26
Replies: 0
Views: 580
Posted By samuch
Mail Errors After Upgrade

We upgraded from OpenSuSE 11.1 to 11.4 over the weekend and users started getting login errors when checking mail. After that we updated ISPConfig 3 as we were one update behind.

Users still have...
Forum: Installation/Configuration 8th August 2009, 15:52
Replies: 13
Views: 3,753
Posted By samuch
Well, I don't know how that would have been...

Well, I don't know how that would have been removed but reinstalling courier-imap fixed it. Strange thing is, I had other email accounts on there that were created and functioning just fine.

So...
Forum: Installation/Configuration 8th August 2009, 15:41
Replies: 13
Views: 3,753
Posted By samuch
su vmail vmail@web:~/longdomainname.com> echo...

su vmail
vmail@web:~/longdomainname.com> echo $PATH...
Forum: Installation/Configuration 8th August 2009, 15:08
Replies: 13
Views: 3,753
Posted By samuch
Well, I don't know what could have changed but I...

Well, I don't know what could have changed but I do have an error with maildirmake now. For reference, this is OpenSuSE 11.1.


our:/var/vmail/longdomainname.com # su vmail...
Forum: Installation/Configuration 8th August 2009, 14:59
Replies: 13
Views: 3,753
Posted By samuch
our:/var/vmail/longdomainname.com # ls -la...

our:/var/vmail/longdomainname.com # ls -la /var/vmail/longdomainname.com/
total 8
drwx------ 2 vmail vmail 4096 2009-08-07 06:31 .
drwxr-xr-x 12 vmail vmail 4096 2009-08-07 06:29 .....
Forum: Installation/Configuration 8th August 2009, 14:53
Replies: 13
Views: 3,753
Posted By samuch
I set the debug and restarted Apache. I then...

I set the debug and restarted Apache. I then deleted the mailbox and created again. Here's what I see in the system-log:


2009-08-08 07:17 our.sever.com Debug Created Maildir: su -c...
Forum: Installation/Configuration 8th August 2009, 13:05
Replies: 13
Views: 3,753
Posted By samuch
Thank you for the reply. However, I'm already...

Thank you for the reply. However, I'm already running 3.0.1.4. I also ran ispconfig_update_from_svn.sh just in case it would help. Any thoughts on how I can manually fix this or what I can look at?
Forum: Installation/Configuration 7th August 2009, 18:42
Replies: 13
Views: 3,753
Posted By samuch
Trouble Creating Email Account

So I created a website for say, testtestlongdomainname.com. I then created the email domain but accidentally typed it as testestlongdomainname.com (missing one of the letters) and then created an...
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2009, 13:57
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
Once again, you are the best! That was the issue....

Once again, you are the best! That was the issue.

I completely forgot that OpenSuSE, by default, sets up IPV6.

Thanks for your patience! Now onto moving these sites over.
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2009, 13:31
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
Squirrelmail is set to use localhost. The logs...

Squirrelmail is set to use localhost. The logs also show the connection coming from localhost:


Apr 22 04:37:50 web postfix/smtpd[27199]: connect from localhost[::1]
Apr 22 04:37:50 web...
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2009, 13:11
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
The two lines that say anything about mynetworks...

The two lines that say anything about mynetworks are


mynetworks_style = subnet
mynetworks = 127.0.0.0/8
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2009, 13:04
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
I was just testing with Squirrelmail on the...

I was just testing with Squirrelmail on the actual server. I had installed it just like the install guide said. Is there a separate spot you have to enable authentication for Squirrelmail? I assumed...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2009, 20:29
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
You were right. The version of maildrop I grabbed...

You were right. The version of maildrop I grabbed from one of the OpenSuSE repos apparently didn't work.

If anyone else needs to know, this is the one I used in the end:...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2009, 18:20
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
That gets me a bit closer. The email doesn't...

That gets me a bit closer. The email doesn't immediately bounce back and if I check the maul-queue from the web interface it shows the following:


-Queue ID- --Size-- ----Arrival Time----...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2009, 05:15
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
For my mail issues, when emailing the accounts...

For my mail issues, when emailing the accounts the bouncebacks show user unknown errors.

If I do 'maildrop -d user@domain.com' it reports "Invalid user specified".

So is it possible that...
Forum: Installation/Configuration 20th April 2009, 13:59
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
The website issue was fixed by going into the...

The website issue was fixed by going into the admin page and specifying the public IP under the System > Edit Server IP page and then going into the site properties and specifying that IP address in...
Forum: Installation/Configuration 20th April 2009, 01:24
Replies: 24
Views: 5,999
Posted By samuch
Loads of Probs, Fresh OpenSuSE Install

I followed the install guide to a T and just went to setup the first site. After creating the client, site, and email domain, nothing appears to work.

The website content does not come up and...
Forum: Installation/Configuration 18th April 2009, 16:25
Replies: 7
Views: 4,092
Posted By samuch
Hey Falko, Thanks for the response. Can you...

Hey Falko,

Thanks for the response. Can you clarify a bit more for me? I can understand moving the site content and exporting and importing the mysql databases, but what about user email accounts?...
Forum: Installation/Configuration 17th April 2009, 23:46
Replies: 7
Views: 4,092
Posted By samuch
Migrate Sites From 2 to 3

So I know you can't upgrade a server from ISPConfig 2 to 3. However, is there any possible way to move sites from a server running 2, to a server running 3?

We've recently upgraded our servers...
Forum: Installation/Configuration 25th January 2009, 23:14
Replies: 1
Views: 1,915
Posted By samuch
Just Upgraded, Vhost File Not Updating

So I just updated to the latest version 2 release. After that I went to create a new site and while it appeared to go through alright, I noticed I could not browse to the site.

In the past I use...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2008, 15:07
Replies: 1
Views: 4,843
Posted By samuch
Recipient address rejected: User unknown in local recipient table

After updating ISPConfig to the latest release yesterday, I'm having this problem again. It seems like everytime I update the release it does not rebuild the postfix usertable properly.

Following...
Forum: General 13th June 2008, 20:24
Replies: 12
Views: 6,373
Posted By samuch
I don't think it could be MX related as any email...

I don't think it could be MX related as any email addresses that don't have periods work just fine.
Forum: General 12th June 2008, 14:47
Replies: 12
Views: 6,373
Posted By samuch
After testing I've found that the problem only...

After testing I've found that the problem only happens with email clients. If I use sendmail on the same server or even outside one, it goes through fine:

echo "test" | mail -s testsubject...
Forum: General 11th June 2008, 15:47
Replies: 12
Views: 6,373
Posted By samuch
Emails With Periods Not Working

We've setup several email accounts on a domain with periods "." in them and they are not working properly. They are set to forward only however they do nothing. An example email is...
Forum: Installation/Configuration 15th March 2008, 18:25
Replies: 1
Views: 2,145
Posted By samuch
Enabling MailParse

How can you install and/or enable mailparse in php using ispconfig?
Showing results 1 to 25 of 43

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.