Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 38
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Martinss
Forum: Server Operation 18th October 2013, 14:22
Replies: 1
Views: 1,073
Posted By Martinss
Problem solved, searched a bit more. :) ...

Problem solved, searched a bit more. :)

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=50569
Forum: Server Operation 18th October 2013, 14:00
Replies: 1
Views: 1,073
Posted By Martinss
Postfix won't send email

Hello!
Postfix won't work after ispconfig update to 3.0.5.3
Before update it was a bit struggling with e-mail sending. E-mails got delayed, squirrel sometimes hanged up and so on. Where I could...
Forum: Technical 4th April 2013, 10:09
Replies: 2
Views: 2,579
Posted By Martinss
I have tried to do THIS...

I have tried to do THIS (http://www.vandorp.biz/2012/06/how-to-fix-ubuntu-12-04-lts-bugs/) but no success. Any help please? I don't want to reinstall all the system again. :(
Forum: Technical 3rd April 2013, 17:57
Replies: 2
Views: 2,579
Posted By Martinss
Ubuntu 12.04 LTS won't boot after restart

Hello!

Recently I have been installing server by this (http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-12.04-lts-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3) HOWTO.

Due to limited time I wasn't able to...
Forum: Installation/Configuration 18th February 2012, 00:22
Replies: 2
Views: 1,614
Posted By Martinss
Thanks for help! Soon I will get my second hdd...

Thanks for help! Soon I will get my second hdd and try it out. :)
Forum: Installation/Configuration 16th February 2012, 18:15
Replies: 2
Views: 1,614
Posted By Martinss
Ubuntu Server 10.04 - Software raid without touching OS hdd

Hello, I have a question about ubuntu server 10.04 software raid with MDADM.
I have server with 3 hdd's. First one, where is OS located (160gb) and two hdd's (500gb each) which I want to put in...
Forum: Installation/Configuration 16th January 2012, 09:27
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
Ok, thanks for info. :)

Ok, thanks for info. :)
Forum: Installation/Configuration 16th January 2012, 08:43
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
It accepts short tags, the problem was in that...

It accepts short tags, the problem was in that $HTTP_POST_FILES doesen't work, used $_FILES and all now is ok. :)
Forum: Installation/Configuration 15th January 2012, 18:18
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
Now i have some problem with PHP, what is...

Now i have some problem with PHP, what is different ir ISPconfig? I put php from fastcgi to mod-php and still nothing. The problem is that one script exits and nothing happens, looks like this:

...
Forum: Installation/Configuration 15th January 2012, 16:23
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
Problem solved. :) There was not right...

Problem solved. :) There was not right permissions for /web/ directory. Two days of downtime because of this, i lold. But it's normal for newbie. Anyways, big thanks for help falko and till. :)
Forum: Installation/Configuration 15th January 2012, 15:52
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
mounted the hardrive as directory in web, put 710...

mounted the hardrive as directory in web, put 710 permission to web directory, now i got a .htaccess error


[Sun Jan 15 16:45:00 2012] [crit] [client 78.84.*.*] (13)Permission denied:...
Forum: Installation/Configuration 15th January 2012, 15:21
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
Error log shows me [Sun Jan 15 16:10:20...

Error log shows me


[Sun Jan 15 16:10:20 2012] [error] [client 85.15.246.78] Symbolic link not allowed or link target not accessible: /var/www/domain.ltd/web/www
[Sun Jan 15 16:10:20 2012]...
Forum: Installation/Configuration 15th January 2012, 14:43
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
Yes i do, but it still shows me forbidden.

Yes i do, but it still shows me forbidden.
Forum: Installation/Configuration 15th January 2012, 03:26
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
Also, i chmoded and chowned www-data and web*...

Also, i chmoded and chowned www-data and web* users to new symlink, but it still gets me forbidden error. :(
Forum: Installation/Configuration 14th January 2012, 16:46
Replies: 13
Views: 7,834
Posted By Martinss
Problem with symlink - forbidden.

Hello there! My problem is that i have a large hdd with my filesharing homepage and mounted it as

/home/lejup/hd1/www/

but my domain name default www directory is
...
Forum: Installation/Configuration 28th February 2011, 10:48
Replies: 2
Views: 950
Posted By Martinss
Yes, used 3.0.3.2 release. Anyway, finded a...

Yes, used 3.0.3.2 release. Anyway, finded a solution already described by falko here (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=51405&highlight=PHP)
Forum: Installation/Configuration 28th February 2011, 08:53
Replies: 2
Views: 950
Posted By Martinss
ISPConfig installation - nothing happens after launching

Hello!

I'm installing ISPConfig 3 on Ubunut-Server 10.04, all was ok, till i started to install ISPConfig, as described in perfect server setup.

After typing in terminal

php -q install.php
...
Forum: Installation/Configuration 21st July 2009, 19:17
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
My provider doesen't block any port.

My provider doesen't block any port.
Forum: Installation/Configuration 21st July 2009, 19:10
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
Till, read the first post:

Till, read the first post:
Forum: Installation/Configuration 21st July 2009, 18:00
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
It seems, that ISPconfig developers don't have...

It seems, that ISPconfig developers don't have any solution. :(
Forum: Installation/Configuration 20th June 2009, 21:13
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
So it looks like it is impossible for dns server...

So it looks like it is impossible for dns server to work throught router? :(
Forum: Installation/Configuration 20th June 2009, 18:57
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
I did everything that is said HERE...

I did everything that is said HERE (http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu8.04-lts). :(
Forum: Installation/Configuration 20th June 2009, 13:28
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
Still nothing. :(

Still nothing. :(
Forum: Installation/Configuration 20th June 2009, 03:28
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
The same config worked before - just without...

The same config worked before - just without router. Now i reinstalled my system from 0 and I am behind router. :( Which IP i need in hosts file? My external or internal?
Forum: Installation/Configuration 20th June 2009, 02:58
Replies: 20
Views: 4,809
Posted By Martinss
Info that i have listed in my dns records tab...

Info that i have listed in my dns records tab (DNS Manager > Site):
http://img188.imageshack.us/img188/7355/sdgsdgsdgj.png

Router forwarding (80 port from outside works - tested, then 53 port...
Showing results 1 to 25 of 38

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.