Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: tony_simcock
Forum: Server Operation 21st July 2010, 16:35
Replies: 2
Views: 1,545
Posted By tony_simcock
you could load the digits into a $var and then...

you could load the digits into a $var and then use the System command to pass the $var to a script that will check authentication?
Forum: General 29th March 2010, 17:50
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Hi Dfen, Thanks for the reply. Would it be...

Hi Dfen,
Thanks for the reply. Would it be possible for you to send me your master.cf and main.cf please so I can just make sure Ive got everything I should have?
So are your aliases working...
Forum: General 25th March 2010, 18:40
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Not sure if this is relevant to my issue but, Ive...

Not sure if this is relevant to my issue but, Ive managed to alias local accounts (ie postmaster@myserver.com and root@myserver.com) to my email address, but Im still unable to alias anything using...
Forum: General 19th March 2010, 18:50
Replies: 17
Views: 6,105
Posted By tony_simcock
In that case just type: grep "DocumentRoot"...

In that case just type:

grep "DocumentRoot" /etc/httpd/conf/sites-enabled/yourwebsite.vhost


Where yourwebsite is your website. :)
That'll tell you where the webmail symlink needs to be.
Forum: General 19th March 2010, 16:47
Replies: 17
Views: 6,105
Posted By tony_simcock
Hi Afandino, On mine there are individual vhost...

Hi Afandino,
On mine there are individual vhost files in /etc/httpd/conf/sites-available/ (if you using ISPConfig to administer your apache setup
Failing that, the default conf file for apache is...
Forum: General 19th March 2010, 15:10
Replies: 17
Views: 6,105
Posted By tony_simcock
Ah right... Symbolic links shouldnt be an issue...

Ah right... Symbolic links shouldnt be an issue with ISPConfig 3, as they work fine on Centos 5.4.
Ah, the security issue can be resolved by chmod'ing the webmail dir to root, then the user who...
Forum: General 19th March 2010, 10:03
Replies: 17
Views: 6,105
Posted By tony_simcock
Hi Afandino, What OS are you running on? if you...

Hi Afandino,
What OS are you running on? if you do a ls -al in the directory you symlinked your webmail directory to, is webmail in a red block? can you access the content of the directory by...
Forum: General 18th March 2010, 16:59
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Upgraded to 3.0.2 - Aliases still not working - Centos 5.4

Hi,
Sorry to keep re-opening this thread. Ive upgraded to 3.0.2 in a hope that maybe it'll fix the issue Im having with aliases/forwards, but unfortunatly Im still having the same issue.
Any help...
Forum: General 18th March 2010, 16:24
Replies: 17
Views: 6,105
Posted By tony_simcock
As of an hour ago - yes. Previously I was on...

As of an hour ago - yes.
Previously I was on 3.0.1.6.

if your webmail/ directory is in /var/www/ and your client's root web directory is in /var/www/clients/client1/client1web/
then just type:
...
Forum: General 18th March 2010, 15:43
Replies: 17
Views: 6,105
Posted By tony_simcock
What I've done is have my webmail directory...

What I've done is have my webmail directory symlinked to all of my client domains... works for me...
Forum: General 17th March 2010, 10:43
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Has anyone got ISPConfig working on Centos 5.4?...

Has anyone got ISPConfig working on Centos 5.4? Any chance I could have a copy of the cf files?
Forum: General 8th March 2010, 13:39
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Does anyone have a ISPConfig 3 working on Centos...

Does anyone have a ISPConfig 3 working on Centos 5.4 that could post me their main.cf and master.cf so I can compare?
Thanks,
Tony
Forum: General 5th March 2010, 12:49
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
No problem, thanks for all your help Till. I'll...

No problem, thanks for all your help Till.
I'll continue to 'try' things...
Forum: General 5th March 2010, 12:27
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Hi Till, I've been a complete idiot. As this is...

Hi Till,
I've been a complete idiot. As this is a virtual server from memset the output of /proc/version isn't the correct version.
Im infact running CentOS release 5.4 (Final)
Really sorry to be...
Forum: General 5th March 2010, 11:51
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Thanks for that Till..! I dont appear to have a...

Thanks for that Till..!
I dont appear to have a mysql-virtual_relayrecipientmaps.cf file. Would it be possible to send me this file also?
Thanks,
Tony
Forum: General 5th March 2010, 11:28
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Hi Till, Here is the output of cat...

Hi Till,
Here is the output of cat /proc/version:

Linux version 2.6.31.4-x1 (root@dev0001.support.memset.com) (gcc version 4.3.2 (Debian 4.3.2-1.1) ) #1 SMP Tue Oct 13 11:17:29 BST 2009


All...
Forum: General 5th March 2010, 11:07
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Hey, I dont suppose anyone else is...

Hey,
I dont suppose anyone else is experiencing faults similar to this one and have a fix or a work around?
Should postfix do a lookup against the destination before passing it to authdaemon? Or...
Forum: General 4th March 2010, 16:00
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
vmail:x:5000:5000::/var/vmail:/bin/bash I...

vmail:x:5000:5000::/var/vmail:/bin/bash

I just dont understand why aliases are being ignored, the main mailbox address works perfectly and any other mailbox address setup works perfectly, but I...
Forum: General 4th March 2010, 15:21
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Hi Till, Sorry, Dovecot was installed when I...

Hi Till,
Sorry, Dovecot was installed when I was trying to solve the issue, I've reverted back now to courier and Im still getting the same issue.
Again, here is the output of maillog sending from...
Forum: General 4th March 2010, 12:59
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Hi Till, I installed squirrelmail on my server...

Hi Till,
I installed squirrelmail on my server logged and and sent an email to my alias user to my mailbox user.
Same thing happened. Here is my maillog output:

Mar 4 11:54:30 localdomain...
Forum: General 4th March 2010, 10:49
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Hi Till, Thanks for the reply. Sorry I...

Hi Till,
Thanks for the reply.
Sorry I didn't make this clear in my post, but I am using the mailbox and not the alias. This is why Im so confused, when ever an email is recieved it does an auth...
Forum: General 3rd March 2010, 18:45
Replies: 25
Views: 11,802
Posted By tony_simcock
Question Email Aliasing not working - ISPConfig 3.0.1.6

Hi, 'hopefully' someone can help me.
I installed ispconfig 3.0.1.6 as per instructions.
I have managed to set up an account to which I can send and recieve to/from and log into without fault, but...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.