Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 43
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: StevenD
Forum: Installation/Configuration 21st February 2011, 00:12
Replies: 9
Views: 2,922
Posted By StevenD
Thanks Falko, I must have done it wrong when...

Thanks Falko,

I must have done it wrong when I set it up originally over 2 years ago, I just thought it was the norm.

Once again your support has been fantastic.

Steve
Forum: Installation/Configuration 19th February 2011, 19:33
Replies: 9
Views: 2,922
Posted By StevenD
Hi Falko, I have remade a new key etc by...

Hi Falko,

I have remade a new key etc by entering the following commands.

openssl req -nodes -newkey rsa:2048 -keyout myserver.key -out server.csr
openssl genrsa -des3 -out server.key 1024...
Forum: Installation/Configuration 19th February 2011, 19:03
Replies: 9
Views: 2,922
Posted By StevenD
Hi Falko, Thank you again for your reply. ...

Hi Falko,

Thank you again for your reply.

I tried that and it failed again with the same error.

This is what was recorded in the error log.


[Sat Feb 19 17:58:56 2011] [error] mod_ssl:...
Forum: Installation/Configuration 18th February 2011, 19:37
Replies: 9
Views: 2,922
Posted By StevenD
OK I tried to reinstall the previous version by...

OK I tried to reinstall the previous version by extracting the files out of temp into /home and
/root

That seemed to work but I still cant start the server.

It seems that its the ssl that...
Forum: Installation/Configuration 18th February 2011, 18:53
Replies: 9
Views: 2,922
Posted By StevenD
Hi Falko, Thanks for your reply. I have...

Hi Falko,

Thanks for your reply.
I have done what was said, and installation did get beyond that point but when it tried to start the ISPConfig server it gave the following errors.


Starting...
Forum: Installation/Configuration 17th February 2011, 20:32
Replies: 9
Views: 2,922
Posted By StevenD
Sorry just realised there is more to the apache...

Sorry just realised there is more to the apache setup as follows.


Configuring for Apache, Version 1.3.41
+ Warning: Your 'echo' command is slightly broken.
+ It interprets escape sequences...
Forum: Installation/Configuration 17th February 2011, 20:29
Replies: 9
Views: 2,922
Posted By StevenD
Upgrade from 2.2.17 to 2.2.27 fails.

Hi All,

I have a problem with updating ISPConfig2 from 2.2.17 to 2.2.37, sorry put 2.2.27 in the title.
I am running Debian 6.0 Squeeze.

I have downloaded the tar.gz from ISPConfig.org and...
Forum: Server Operation 3rd January 2010, 20:58
Replies: 3
Views: 4,128
Posted By StevenD
Thanks Falko. All working fine now.

Thanks Falko.

All working fine now.
Forum: Server Operation 1st January 2010, 13:18
Replies: 3
Views: 4,128
Posted By StevenD
Hi All, A bit more info. I turned off...

Hi All,

A bit more info.

I turned off the firewall in ISPConfig, it now allows access to the shares again. Is there a way to configure the ISPConfig firewall to allow access to the Samba...
Forum: Server Operation 1st January 2010, 12:56
Replies: 3
Views: 4,128
Posted By StevenD
ISPConfig server starting stops Samba?

Hi All,

Happy new year to all.

I have a problem with my setup?
I have setup Samba to allow access to files and printers from my windows laptop. All is fine I can connect to the server through...
Forum: Installation/Configuration 27th September 2009, 13:34
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Hi Falko, Once again Thank You for all your...

Hi Falko,

Once again Thank You for all your help.

In the end I just needed to add server.home2 to the local-host-names file.

All seems to be working correctly now.

Thanks
Forum: Installation/Configuration 26th September 2009, 18:34
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Hi falko, Not sure what I should change it...

Hi falko,

Not sure what I should change it to, I have 3 domains hosted on ISPconfig.

Thanks

Steve
Forum: Installation/Configuration 25th September 2009, 21:45
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Hi Falko, Thanks again for your reply. ...

Hi Falko,

Thanks again for your reply.

mailname contains.
server.home2

Thanks

Steve
Forum: Installation/Configuration 24th September 2009, 23:18
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Hi Falko, Thank you for your reply. ...

Hi Falko,

Thank you for your reply.

main.cf contains
# See /usr/share/postfix/main.cf.dist for a commented, more complete version


# Debian specific: Specifying a file name will cause...
Forum: Installation/Configuration 23rd September 2009, 20:13
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Hi, I'm still struggling with this one. ...

Hi,

I'm still struggling with this one. What makes it server.home2? where can this be changed, everything seemed fine till I added another domain on to ISPConfig.

Thanks

Steve
Forum: Installation/Configuration 13th September 2009, 19:49
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Hi Falko, Thanks for your reply. ...

Hi Falko,

Thanks for your reply.

Looking at the server.home2, it was the same when I was receiving email before.

All that seems to have changed is that relay=local to...
Forum: Installation/Configuration 13th September 2009, 10:04
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Ok, I have found something that maybe wrong. ...

Ok, I have found something that maybe wrong.

Here is a record from my mail.log.ispconfigsave from when my mail was correctly routed.



Now here is the same part from mail.log today.
Forum: Installation/Configuration 12th September 2009, 19:49
Replies: 12
Views: 3,482
Posted By StevenD
Mail routing problem

Hi All,

I have 3 domains setup on my server, since I setup the 3rd I no longer receive email. The new domain is listed in local_host_names and virtusertable.

This is the reply I get if i sent...
Forum: Programming/Scripts 12th September 2009, 19:05
Replies: 2
Views: 6,530
Posted By StevenD
Sorted, I re-downloaded the script and now...

Sorted,

I re-downloaded the script and now it works.

Thanks

Steve
Forum: Programming/Scripts 12th September 2009, 16:02
Replies: 2
Views: 6,530
Posted By StevenD
Ok Solved that. I was pointing to the wrong...

Ok Solved that.

I was pointing to the wrong place for perl... DOH.

#!/usr/local/bin/perl

Should have been
#!/usr/bin/perl

Ok so now I have installed formmail to the cgi-bin, but i get...
Forum: Programming/Scripts 12th September 2009, 15:16
Replies: 2
Views: 6,530
Posted By StevenD
Server Error 500 on cgi-bin scripts

Hi All,

I have installed a simple cgi script into the cgi-bin. But when I browse to it I get
Internal Server Error 500.

I have changed the permissions on the file to 755.

The log says...
Forum: Installation/Configuration 21st February 2009, 02:08
Replies: 2
Views: 1,919
Posted By StevenD
Thanks for pointing me in the right direction.

Thanks for pointing me in the right direction.
Forum: Installation/Configuration 20th February 2009, 20:05
Replies: 2
Views: 1,919
Posted By StevenD
phpMyAdmin

Hi,

I have installed phpMyAdmin, but when I go through tools phpMyAdmin it comes up with a username / password prompt?

What username would this be referring to?

Thanks

Steve
Forum: General 15th February 2009, 23:42
Replies: 3
Views: 3,520
Posted By StevenD
Hi Till, Thanks for your reply. I think...

Hi Till,

Thanks for your reply.

I think I know what the problem is.
I was thinking of transferring a domain I own from an external server supplier, over to my server.

So what I did was to...
Forum: General 13th February 2009, 22:24
Replies: 3
Views: 3,520
Posted By StevenD
Can't send mail to external address?

Hi,

I have Debian with ISPConfig.

Here is a little background of what I have done, probably made a few mistakes which have caused this.

Up until I did the below I could send and receive...
Showing results 1 to 25 of 43

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.