Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 48
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: shadowspank
Forum: General 24th March 2009, 20:17
Replies: 36
Views: 30,351
Posted By shadowspank
I was running FC4 for a really long time and it...

I was running FC4 for a really long time and it was just time to upgrade do to the lack of support i have a current OS that I did install ispconfig 2 on I would like to put ispconfig 3 what is the...
Forum: Installation/Configuration 8th February 2008, 21:17
Replies: 9
Views: 7,373
Posted By shadowspank
question about Debian. I have an extra box laying...

question about Debian. I have an extra box laying around that I can install it on and get ISP up and running. Once I get the database and all the domains moved over and I am happy with the way things...
Forum: Installation/Configuration 24th January 2008, 18:08
Replies: 9
Views: 7,373
Posted By shadowspank
I did as you said in your post Till but I ran...

I did as you said in your post Till but I ran into an error where ispconfig would start but was unable to startssl. So I put the error into Google as I always do and it always points to this site :)...
Forum: Installation/Configuration 24th January 2008, 06:04
Replies: 9
Views: 7,373
Posted By shadowspank
I was hoping someone would not say what you just...

I was hoping someone would not say what you just said but I do guess its time to upgrade as FC4 is going to be unsupported.
Forum: Installation/Configuration 24th January 2008, 04:00
Replies: 9
Views: 7,373
Posted By shadowspank
Exclamation ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! Th

I cant seem to find what the problem is I had a running ISPconfig install I am upgrading from .18 to .19 I have fedora core 4 running I have never had any problems from what I am finding on the site...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2007, 03:40
Replies: 1
Views: 2,018
Posted By shadowspank
Exclamation Email server IP

I looked around and cant find anything on the problem I am seeing. when I sent out an email the emails get blocked by spam filters or get junked I have rdns setup on the public ip but I was looking...
Forum: General 24th September 2007, 17:48
Replies: 4
Views: 3,628
Posted By shadowspank
I did restart ispconfig and it cleared it right...

I did restart ispconfig and it cleared it right up. I did a restore of the item that I deleted by mistake and went back to look at the status of the recycle bin and it let me back in with in mins....
Forum: General 21st September 2007, 18:18
Replies: 4
Views: 3,628
Posted By shadowspank
Thanks I will try that...

Thanks I will try that...
Forum: General 21st September 2007, 18:11
Replies: 4
Views: 3,628
Posted By shadowspank
Exclamation Recycle Bin error

I know that you guys say to wait. But I waited 24 hours and still will not let me in to the recycle bin. The reason I need to get in there is I deleted a site by mistake. Please help.

The recycle...
Forum: Installation/Configuration 19th February 2007, 17:26
Replies: 11
Views: 4,892
Posted By shadowspank
Smile I am running fic4 I dont know if I want to deal...

I am running fic4 I dont know if I want to deal with that I think I will leave it alone for now once fic7 comes out I am going to move to fic6. So I will just hold off thanks for all your help.
Forum: Installation/Configuration 19th February 2007, 17:22
Replies: 11
Views: 4,892
Posted By shadowspank
Exclamation I found that if I disable maildir that I am able...

I found that if I disable maildir that I am able to get emails with webmail and pop3 from what I am reading that maildir is better then mbox how do I disable mbox and us maildir ?
Forum: Installation/Configuration 18th February 2007, 19:53
Replies: 11
Views: 4,892
Posted By shadowspank
I cant finding anything on the forums that looks...

I cant finding anything on the forums that looks related please help :)
Forum: Installation/Configuration 16th February 2007, 18:41
Replies: 7
Views: 5,013
Posted By shadowspank
Odd its working now. I guess some cron needed to...

Odd its working now. I guess some cron needed to run or something but I tried every combo email address mail uid well thats working thanks.
Forum: Installation/Configuration 16th February 2007, 17:57
Replies: 11
Views: 4,892
Posted By shadowspank
Exclamation Also note I do see the mail in the mailfolder...

Also note I do see the mail in the mailfolder under web1/ also I have checked that pop3 is running. The two just are not talking. Thanks in advanced.

Feb 10 23:59:03 www postfix/postfix-script:...
Forum: Installation/Configuration 15th February 2007, 23:55
Replies: 11
Views: 4,892
Posted By shadowspank
where are the mail logs located?

where are the mail logs located?
Forum: Installation/Configuration 15th February 2007, 20:53
Replies: 11
Views: 4,892
Posted By shadowspank
Exclamation pop3 no email.

I can connect to the server and send out emails. to my gmail and I get the emails when I send emails back I had an error relay access denyed I enabled Maildir: and restarted post fix and that error...
Forum: Installation/Configuration 15th February 2007, 18:26
Replies: 7
Views: 5,013
Posted By shadowspank
Exclamation SquirrelMail login problem.

ERROR
Unknown user or password incorrect.

I have tryed to login using web1_user and the password but it does not seem to want to work I keep getting the same error. I ran the conf.pl and set the...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2007, 18:01
Replies: 13
Views: 5,431
Posted By shadowspank
Can someone tell me what part of the conf file I...

Can someone tell me what part of the conf file I have to enable if its off

I do see a section that says countrygraph and it says that it is enabled as yes. DNScache files reads dns_cache.db no...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2007, 17:46
Replies: 13
Views: 5,431
Posted By shadowspank
I checked the stats today after I visited the...

I checked the stats today after I visited the site from outside and inside still shows 100%unresolved would this be a problem with the server being behind a NAT?
Forum: Installation/Configuration 31st January 2007, 18:51
Replies: 13
Views: 5,431
Posted By shadowspank
Smile I think I found the problem m0n0wall was dropping...

I think I found the problem m0n0wall was dropping ICMP and UDP packets.
to the wan interface I allowed them and I was able to get a response.

dig google.com

; <<>> DiG 9.3.1 <<>> google.com...
Forum: Installation/Configuration 31st January 2007, 18:34
Replies: 13
Views: 5,431
Posted By shadowspank
I changed my dns servers to nameserver...

I changed my dns servers to
nameserver 68.94.156.1
nameserver 68.94.157.1
~

now I am not getting any responce. I am using m0n0wall ruleset is
TCP DMZ net * WAN address *
Forum: Installation/Configuration 31st January 2007, 17:48
Replies: 13
Views: 5,431
Posted By shadowspank
Looks like your right. its only looking at it...

Looks like your right. its only looking at it self how do I fix this..

[root@www ~]# dig google.com
;; reply from unexpected source: 10.11.1.5#53, expected 4.2.2.1#53
;; Warning: ID mismatch:...
Forum: Installation/Configuration 31st January 2007, 17:15
Replies: 13
Views: 5,431
Posted By shadowspank
Exclamation I do have bind running and it works great I use...

I do have bind running and it works great I use it for one of my dns servers.
Here is the output from /etc/resolv.conf
nameserver 10.11.1.5
nameserver 4.2.2.1


I can run nslookup on the local...
Forum: Installation/Configuration 30th January 2007, 22:30
Replies: 13
Views: 5,431
Posted By shadowspank
Exclamation country section show only 100% unresolved

I have looked over the forums and did not find anything that would fix my problem what I am seeing with Webalizer is that Usage by country shows unresolved/unknown. I have the server on behind a...
Forum: General 9th August 2006, 04:58
Replies: 2
Views: 2,601
Posted By shadowspank
Thanks I looked at the things you posted I...

Thanks I looked at the things you posted I noticed that my ispconfig was out of date so I upgraded to ISPConfig 2.2.5

I am getting a new error with only one host out of 4 with web_ftp now.

its...
Showing results 1 to 25 of 48

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.