Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 53
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: cambo
Forum: General 13th October 2011, 09:56
Replies: 18
Views: 7,247
Posted By cambo
Hi I am running ver 2.2.1 on Mandriva 2008. ...

Hi
I am running ver 2.2.1 on Mandriva 2008.
Is it ok to upgrade to this release?
Also where can I find upgrade instructions.
Thanks
Forum: Installation/Configuration 16th April 2011, 07:21
Replies: 4
Views: 3,310
Posted By cambo
Solution for Centos 5.5

I know this thread is old, but I have just had this problem.
It appears to be a Centos thing as I found the solution on the Centos site.
You need to edit the /etc/init.d/ispconfig_server script as...
Forum: General 3rd March 2010, 00:28
Replies: 2
Views: 3,127
Posted By cambo
Mandriva Perfect Server 2010 - 32 bit?

Hi Guys
I want to do a new install of Mandriva 2010 32 bit, but there is no tutorial for it.
Does that mean that for some reason ISPConfig Ver 2 doesn't work on the 32 bit version?
I dont have 64...
Forum: General 18th January 2010, 03:08
Replies: 26
Views: 20,193
Posted By cambo
Bump (please help. spam is driving me crazy :mad:...

Bump (please help. spam is driving me crazy :mad: )
Forum: General 14th January 2010, 02:32
Replies: 26
Views: 20,193
Posted By cambo
Hi Till Version: 2.2.21 Also...

Hi Till

Version: 2.2.21

Also Spamassassin has stopped working so I guess what I did updated the Perl version and that broke everything that was configured to use the older version. Should I be...
Forum: General 12th January 2010, 02:08
Replies: 26
Views: 20,193
Posted By cambo
I had the 2010 date issue (mandriva 2008.1) with...

I had the 2010 date issue (mandriva 2008.1) with Spamassassin.
I tried to install this using urpmi and it said I had to update some packages and gave a list. I said yes and it did an update which...
Forum: Installation/Configuration 13th September 2009, 03:24
Replies: 64
Views: 23,247
Posted By cambo
missing mysql

Hi Paul
Yes I found that will be the case. If you edit one of your current sites with ISPConfig not having the mysql checkbox available, it will remove your current db(s) associated with that site,...
Forum: Feature Requests 13th June 2008, 09:22
Replies: 15
Views: 10,811
Posted By cambo
Hi Baggus I am actually doing that in some of...

Hi Baggus
I am actually doing that in some of my websites to link /images to some personal ftp accounts that are outside the website where images are uploaded to.

I never thought of doing it as a...
Forum: Feature Requests 12th June 2008, 06:42
Replies: 15
Views: 10,811
Posted By cambo
Ahhh.. It's the simple things that you don't...

Ahhh.. It's the simple things that you don't understand that will get you every time. :o

Thanks Till, works perfect now! :D
Forum: Feature Requests 11th June 2008, 01:56
Replies: 15
Views: 10,811
Posted By cambo
Hi I tried this and got an error: " You...

Hi
I tried this and got an error:
" You cannot assign HTTPD Includes to this website."
Am I missing something?

What I want is if anyone comes to my .net site, I just want to send them to my...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2008, 13:07
Replies: 64
Views: 23,247
Posted By cambo
Hi Falko I thought I had but when I checked it...

Hi Falko
I thought I had but when I checked it was utf8.
I think what happened is that skip-networking wasn't in my.cnf so I forgot to save to change it.
I have changed it now and restarted mysql....
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2008, 08:45
Replies: 64
Views: 23,247
Posted By cambo
Still got the same problem!?!

Hi Falko
Just wanted to let you know that there is still a problem with this doctype issue.

I have just done a fresh install, Perfect Mandriva Spring 2008, and ISPConfig *.22 on new hardware.
...
Forum: Installation/Configuration 19th March 2008, 07:25
Replies: 64
Views: 23,247
Posted By cambo
I also had to do this: ALTER TABLE...

I also had to do this:

ALTER TABLE `isp_isp_web` ADD `web_ruby` char( 1 ) default NULL;

Seems to me that the suggestion that the sql is buggy in a previous post may be correct.

Regards
Cambo
Forum: Installation/Configuration 19th March 2008, 06:37
Replies: 64
Views: 23,247
Posted By cambo
I had the same problem with no Mysql checkbox and...

I had the same problem with no Mysql checkbox and no databases showing in the options tab. I went from 2.2.6 to 2.2.21.

Falkos "replace doctype 1013 fix" solved the no checkbox problem.
Forum: Installation/Configuration 19th March 2008, 00:05
Replies: 11
Views: 15,535
Posted By cambo
Hi Till Thanks. >make sure that you...

Hi Till
Thanks.

>make sure that you enabled databases for the reseller
I hadn't created a reseller, so that was why it wasn't coming up.

I dont understand where the Vhosts file is getting...
Forum: Installation/Configuration 17th March 2008, 00:35
Replies: 11
Views: 15,535
Posted By cambo
I checked and there is only 1 Vhosts... file. I...

I checked and there is only 1 Vhosts... file. I tried manually editing again and same thing overwritten.
Does having the current webserver running on the same subnet affect the new installation. ie...
Forum: Installation/Configuration 14th March 2008, 00:15
Replies: 11
Views: 15,535
Posted By cambo
Ok. It seems that when I edit...

Ok. It seems that when I edit VHosts_ispconfig.conf manually and change the IP's to the new one, they are being overwritten again with the old IP's. I don't understand how that is happening, but here...
Forum: Installation/Configuration 13th March 2008, 08:00
Replies: 11
Views: 15,535
Posted By cambo
Jumped right in.

Ok, I decided to go ahead with Falko's instructions on the above thread.
Everything seemd to go way to well, as yes it was too good to be true.

When I try to go to a site www.tuxtop.com I get...
Forum: Installation/Configuration 12th March 2008, 07:01
Replies: 11
Views: 15,535
Posted By cambo
ISPConfig migration to new server.

Hi. I have found some threads on migrating ISPConfig to a new server (including Falko's great post) but I can't quite work out a clear answer to this question.

Should I upgrade the ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2007, 01:37
Replies: 36
Views: 16,989
Posted By cambo
Talking Solution!

Yay! This solved my issue as well. :D :D :D
Forum: Installation/Configuration 27th May 2007, 04:30
Replies: 36
Views: 16,989
Posted By cambo
No. I have emptied the cache 3 times and tried...

No. I have emptied the cache 3 times and tried again. The email address is in the cache after I send one, but there is no reply at all. I can't find anything in the logs where it has even tried to...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2007, 13:36
Replies: 36
Views: 16,989
Posted By cambo
grep web1_kristina /etc/passwd ...

grep web1_kristina /etc/passwd
web1_kristina:x:10011:10001:Kristina:/var/www/web1/user/web1_kristina:/bin/false
Forum: Installation/Configuration 22nd May 2007, 02:30
Replies: 36
Views: 16,989
Posted By cambo
More info.

HI Falko
Sorry for the delay but I only work on this system 2 days a week.

contents of /var/www/web1/user/web1_kristina/.autoresponder.rc
SHELL=/bin/sh # for other shells, this might need...
Forum: Installation/Configuration 16th May 2007, 00:55
Replies: 36
Views: 16,989
Posted By cambo
Hi Falko Here is the users procmail.rc I have...

Hi Falko
Here is the users procmail.rc
I have cleared the vacation.cache twice.
I am wondering if there is something wrong in another (related) area??
Like, can I check that the ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 15th May 2007, 01:34
Replies: 36
Views: 16,989
Posted By cambo
Hi Till I checked with the local users who had...

Hi Till
I checked with the local users who had sent an email to the user and none had received an autoresponce.
I cleared the log and sent again. Same thing - no responce.
I checked the next 5...
Showing results 1 to 25 of 53

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.