Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bc2946088
Forum: Installation/Configuration 4th August 2012, 17:33
Replies: 3
Views: 712
Posted By bc2946088
The mysql root password as it indicates, I was...

The mysql root password as it indicates, I was making it harder than it was. I checked the original tutorial to double check it.

Thanks for the response earlier, worked like a charm.
Forum: Installation/Configuration 4th August 2012, 16:32
Replies: 3
Views: 712
Posted By bc2946088
Just to be clear, when it asks me the mysql...

Just to be clear, when it asks me the mysql information. Is it asking me for the slave user login and password, or actually 'root' mysql user and password on the master server.
Forum: Installation/Configuration 4th August 2012, 14:22
Replies: 3
Views: 712
Posted By bc2946088
Master Slave Update problem...

I accidently updated the Master before the slave and got as far as on the slave running the update and getting to the point of asking me mysql root credentials. I cancelled the setup and that's...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2012, 16:24
Replies: 5
Views: 776
Posted By bc2946088
I think I know when and how I messed it up. ...

I think I know when and how I messed it up. Awhile back, the mysql master/slave wasnt working. I can't remember, but I likely restored some the master db to the slave.

My best bet, might be to...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2012, 15:50
Replies: 5
Views: 776
Posted By bc2946088
What's strange to me, is that the master...

What's strange to me, is that the master config.inc.php is missing elements that I would think it should have. The dbmaster_type is pretty much empty, missing user, host, etc..

The current and...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2012, 13:56
Replies: 5
Views: 776
Posted By bc2946088
I'm guessing it's that, since here is the error...

I'm guessing it's that, since here is the error message from the upgrade proccess..


Checking ISPConfig database .. OK
Unable to read server configuration from database.
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2012, 13:55
Replies: 5
Views: 776
Posted By bc2946088
Cluster upgrade not working...

I went from 3.0.4.3 on my master no problem, but on the slave, it asks for mysql information then fails. I turned on debugging and ran the server.sh on the slave and here is the output.
...
Forum: Installation/Configuration 8th May 2012, 04:23
Replies: 1
Views: 1,744
Posted By bc2946088
That is used for checking the status for LSI raid...

That is used for checking the status for LSI raid controllers. Would that apply to you? I'm guessing not, hence the error.
Forum: HOWTO-Related Questions 7th May 2012, 21:12
Replies: 2
Views: 6,550
Posted By bc2946088
Yeah, that was all it was. So if you have...

Yeah, that was all it was.

So if you have any application that uses zend optimizer and you're running php 5.2. If you upgrade to php 5.3 it will stop working. You'll need your application...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th May 2012, 18:17
Replies: 2
Views: 6,550
Posted By bc2946088
I might have already had this figured out. All...

I might have already had this figured out. All that it is required is to download the zend guard for php 5.3, and load the extension. Zend shows up in my config but the files I am trying to load...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th May 2012, 05:14
Replies: 2
Views: 6,550
Posted By bc2946088
Zend Optimizer + perfect-server-debian-squeeze-debian 6.0

Any chance of adding optimizer support into this tut?

http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-debian-6.0-with-bind-dovecot-and-nginx-ispconfig-3

I tried a few things with no...
Forum: HOWTO-Related Questions 5th May 2012, 02:57
Replies: 18
Views: 4,514
Posted By bc2946088
Why not just use a DNS provider that has failover?

Why not just use a DNS provider that has failover?
Forum: Installation/Configuration 4th May 2012, 18:17
Replies: 1
Views: 2,570
Posted By bc2946088
insserv missing LSb Tags

I'm sorry if they has been resolved before. I just did a system software update and I wasnt sure about it becuase I use nginx not apache, but apache resides on the system so packages were selected...
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 17:49
Replies: 2
Views: 655
Posted By bc2946088
That is excellent news. I don't mind adding the...

That is excellent news. I don't mind adding the site then editing it on the second server. Then any future modifications, I'll edit the virtual hosts directly.

Thanks!
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 04:28
Replies: 2
Views: 655
Posted By bc2946088
HA SSL Setup

I have 2 ISPconfig servers that are setup for redundancy behind my firewall.

I've setup my public IPs on the firewall and then specify internal IP's on each server.

Public - NAT
1.1.1.10 -...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.