Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: artur_gib
Forum: Installation/Configuration 30th March 2013, 19:15
Replies: 16
Views: 9,043
Posted By artur_gib
Hi guys I have the same problem. Hopefully...

Hi guys

I have the same problem. Hopefully somebody will come up with tips.

Cheers

Artur
Forum: Installation/Configuration 15th March 2013, 21:55
Replies: 5
Views: 907
Posted By artur_gib
Hi, I have similar question. I am looking...

Hi,

I have similar question. I am looking for a tutorial for this scenario:

I would like to configure 2 servers (ISPConfig3 on Ubuntu 12.04, web and emails) in 2 different offices. One as a...
Forum: General 3rd August 2012, 08:57
Replies: 2
Views: 2,773
Posted By artur_gib
Thank you very much. I thought so but wasn't...

Thank you very much. I thought so but wasn't sure.

Artur
Forum: General 29th July 2012, 12:16
Replies: 2
Views: 2,773
Posted By artur_gib
TLS handshaking: SSL_accept() failed: error:1407609C:SSL

Hello

I am using ISPConfig 3.0.4.6, Ubuntu Server 12.04. For the last 2 days I've noticed connections from various ip addresses (dovcot pop3/imap) but without login attempts. After every time...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 18:02
Replies: 14
Views: 9,216
Posted By artur_gib
Thanks Till - you are a star ! Off course...

Thanks Till - you are a star !

Off course you were right - I have created an alias "mail" instead of "webmail". After changing this in apache config everything works fine. ISPConfig is still the...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 17:30
Replies: 14
Views: 9,216
Posted By artur_gib
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty

Hello everybody

After fresh instalation of ISPConfig 3.0.3.3 on Ubuntu Server 10.10 email tab in control panel is empty. I have checked this thred...
Forum: General 13th April 2011, 23:00
Replies: 15
Views: 7,369
Posted By artur_gib
The same situation

Hello
The same situation has happend to me. All logs looks the same. Does anybody find a sollution? (Reinstalling a server is not an option now...) Any sugestion are welcome :)

Thank you
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.