Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 58
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MrM
Forum: Installation/Configuration 7th June 2011, 19:22
Replies: 10
Views: 2,275
Posted By MrM
I guess I'll take the suexec/php-fcgi option...

I guess I'll take the suexec/php-fcgi option then, as I'm running out of time to get mpm-itk to work.

Thanks, till.
Forum: Installation/Configuration 7th June 2011, 12:29
Replies: 10
Views: 2,275
Posted By MrM
OK, thanks for trying to help anyway. Maybe...

OK, thanks for trying to help anyway.

Maybe someone else has had a similar problem?



With suexec and php-fcgi, does php configuration (php_value, php_flag,...) work in .htaccess files?...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2011, 12:19
Replies: 10
Views: 2,275
Posted By MrM
Thanks for replying, till. I only changed...

Thanks for replying, till.

I only changed the ispconfig.vhost and apps.vhost files because they didn't seem to have mpm-itk support in them - there was a SuexecUserGroup directive and no...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2011, 11:15
Replies: 10
Views: 2,275
Posted By MrM
Does no one have any advice on this? :( I...

Does no one have any advice on this? :(

I would really appreciate it if someone could at least point me in the right direction. I can also provide config files and/or logs if it would help.
Forum: Installation/Configuration 3rd June 2011, 13:14
Replies: 10
Views: 2,275
Posted By MrM
apache2-mpm-itk restart problem

Hi,

I'm trying to use apache2-mpm-itk on a new ispconfig 3 installation. I mostly followed the instructions in The Perfect Server - Ubuntu 10.04 [ISPConfig 3]...
Forum: Installation/Configuration 9th December 2010, 12:51
Replies: 3
Views: 1,782
Posted By MrM
I decided to switch to bind after all. It turns...

I decided to switch to bind after all. It turns out it's not that difficult at all. I followed your instructions (http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=222126&postcount=3) and it all went...
Forum: Installation/Configuration 8th December 2010, 17:14
Replies: 3
Views: 1,782
Posted By MrM
Is it possible to make ISPconfig either restart...

Is it possible to make ISPconfig either restart mydns every time a DNS record is changed, or (better) call a remote script on the slave server, which can then invoke a rndc retransfer?

I would...
Forum: Installation/Configuration 8th December 2010, 12:35
Replies: 3
Views: 1,782
Posted By MrM
MyDNS notify not working

I know this has been discussed a million times, but I just can't get it working.

I'm running ISPconfig 3.0.3 (just upgraded from 3.0.1.6) on Ubuntu 9.04. On this server, I have MyDNS 1.2.8.27 as...
Forum: General 3rd November 2009, 18:11
Replies: 3
Views: 2,675
Posted By MrM
I think I've figured out what the problem is. ...

I think I've figured out what the problem is.

I've been tempering with the database record, and found out that dig gives the correct response if I change the data field to "5 0 5269...
Forum: General 16th October 2009, 12:50
Replies: 3
Views: 2,675
Posted By MrM
In the dns_rr table, the record appears fine. ...

In the dns_rr table, the record appears fine.

So, is this a problem, what dig displays, or will the record work as intended? I don't know how else to test it, except with dig.
Forum: General 14th October 2009, 19:19
Replies: 3
Views: 2,675
Posted By MrM
SRV records behaving strangely

Hi,

I have created a SRV record with the following values:
Hostname : _xmpp-server._tcp
Server Record : 5 0 5269 xmpp-server.l.google.com.
TTL : 60

If I then "dig" this...
Forum: General 7th October 2009, 10:52
Replies: 23
Views: 6,983
Posted By MrM
Thanks! Will do that.

Thanks! Will do that.
Forum: General 6th October 2009, 17:17
Replies: 23
Views: 6,983
Posted By MrM
Sadly, I am still experiencing this problem. Even...

Sadly, I am still experiencing this problem. Even after running the swap-clearing script in a weekly cronjob.

I strongly suspect that console-kit-daemon is the culprit here. Just now, it was...
Forum: General 25th September 2009, 14:49
Replies: 6
Views: 2,741
Posted By MrM
Thank you very much, splattner! That solved the...

Thank you very much, splattner! That solved the problem for me too.
Forum: General 22nd September 2009, 22:19
Replies: 6
Views: 2,741
Posted By MrM
Anyone? If I need to provide more...

Anyone?

If I need to provide more information, just tell me what, and I will.
Forum: General 17th September 2009, 21:31
Replies: 6
Views: 2,741
Posted By MrM
It is neither mentioned nor local. There are...

It is neither mentioned nor local. There are three addresses in this process: the sender, the forwarded address and the final recipient. The sender is listed in the logs as "from@address", the...
Forum: General 17th September 2009, 15:56
Replies: 6
Views: 2,741
Posted By MrM
Question Mail forwarding not working

Hi,

I have set up an e-mail forward in ISPConfig 3.0.1.3 under Email > Email Accounts > Email Forward, but it doesn't seem to work (i.e. I never receive the message to the destination address).
...
Forum: General 27th August 2009, 00:27
Replies: 6
Views: 3,067
Posted By MrM
I'll do that. Thanks for the idea. ;) ...

I'll do that. Thanks for the idea. ;)




You're right. Sorry if I sounded ungrateful.

Thanks, till and bajodel, for helping out.
Forum: General 27th August 2009, 00:15
Replies: 23
Views: 6,983
Posted By MrM
Sorry for not replying for a while. I was quite...

Sorry for not replying for a while. I was quite busy the last couple of days.



I do believe, that swap usage has stopped increasing ever since I changed swappines to 0. I have also not observed...
Forum: General 25th August 2009, 03:09
Replies: 6
Views: 3,067
Posted By MrM
In this case, the MX record still exists, but the...

In this case, the MX record still exists, but the SMTP server is no longer responding, so I guess this option will not help.

The provider in question is actually email.si:
$ dig email.si IN MX...
Forum: General 25th August 2009, 02:52
Replies: 23
Views: 6,983
Posted By MrM
OK, I've changed it to 0. EDIT: Should the...

OK, I've changed it to 0.

EDIT: Should the swap usage decrease without rebooting the server? Or will it only stop growing (in case this setting helps)?



The default was indeed 60.

I think...
Forum: General 25th August 2009, 01:52
Replies: 23
Views: 6,983
Posted By MrM
Hi, bajodel, I do appreciate any ideas at...

Hi, bajodel,

I do appreciate any ideas at this point. First of all, let me say that I was not aware this setting existed. After reading up on it...
Forum: General 24th August 2009, 20:45
Replies: 6
Views: 3,067
Posted By MrM
Thanks, till. It worked. The messages no longer...

Thanks, till. It worked. The messages no longer go to the queue. However, quite a lot of entries are still added to the logs for a single message:
Aug 24 20:32:34 prod postfix/pickup[8518]:...
Forum: General 24th August 2009, 15:43
Replies: 6
Views: 3,067
Posted By MrM
Question Blacklist outgouing mail

Hi,

A major Slovenian free e-mail provider has recently gone bust. As a result, thousands of outgoing e-mails are being deferred in our server's mail logs, as some of the hosted sites still try to...
Forum: General 24th August 2009, 12:48
Replies: 23
Views: 6,983
Posted By MrM
It does to me as well. What I can't get my head...

It does to me as well. What I can't get my head around is why swap is being used, when there's plenty of RAM left.

Should I try to reduce MaxClients in apache2.conf? I think this shouldn't be a...
Showing results 1 to 25 of 58

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.