Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: vwpete
Forum: Tips/Tricks/Mods 27th January 2013, 03:17
Replies: 10
Views: 4,864
Posted By vwpete
+2

yes do we have a solution for this? this would be real handy
Forum: Installation/Configuration 22nd October 2011, 01:12
Replies: 2
Views: 2,333
Posted By vwpete
correct and thanx

yes 100% correct thanks very much that worked. i am confused and clearly out of date so i don't need to recompile php anymore. brilliant!!!
Forum: Installation/Configuration 21st October 2011, 05:16
Replies: 30
Views: 4,314
Posted By vwpete
i had this prob a while back and i can tell you...

i had this prob a while back and i can tell you this worked for me

check out thread http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52766

and do what erosbk recommends

hope it helps
...
Forum: Installation/Configuration 21st October 2011, 04:43
Replies: 2
Views: 2,333
Posted By vwpete
recompile php? i need --with-sqlite=shared' '--with-pdo-sqlite=shared'

Hello

I have a ispconfig 3 on Ubuntu 10.04, i followed the http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-10.04-lucid-lynx-ispconfig-3 install

I have a few joomla websites working fine, I...
Forum: Installation/Configuration 16th August 2011, 08:55
Replies: 1
Views: 1,099
Posted By vwpete
oops sorry ignore this, i found the problem was a...

oops sorry ignore this, i found the problem was a dns entry that was pointing to my old mail server.

so all working fine cheers
Forum: Installation/Configuration 16th August 2011, 02:17
Replies: 1
Views: 1,099
Posted By vwpete
mail.mydoamin.co.uk loops back to myself

Hi i am running ispconfig 3 on ubuntu 10.4 LTS

i have a bunch of mail domains which all seem to work fine except for one which for some reason bounces mail when i send mail to it. the mailbox is...
Forum: Installation/Configuration 26th May 2011, 17:24
Replies: 7
Views: 2,670
Posted By vwpete
well as i said, did you try making the website...

well as i said, did you try making the website mod_php instead of fast-cgi, cos that worked for me, i also had to add the "/var/lib/squirrelmail/data/" and "/var/spool/squirrelmail/attach/" folders...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2011, 07:50
Replies: 7
Views: 2,670
Posted By vwpete
Hi yes mod_php is installed and running when...

Hi yes mod_php is installed and running when accessing the server by hostname http://server1.example.com

However I am using the default fast-cgi for the websites.
When I use fast-cgi the...
Forum: Installation/Configuration 20th May 2011, 11:21
Replies: 7
Views: 2,670
Posted By vwpete
squirrelmail probs with http://www.example.com/webmail

I have squirrelmail working just fine as hostname with url http://serverlots.example.com/webmail

But I would like it to work with http://www.example.com/webmail
So i followed the destructions at ...
Forum: Installation/Configuration 13th May 2011, 03:46
Replies: 3
Views: 2,483
Posted By vwpete
yucky! :) So have to create the accounts on...

yucky! :)

So have to create the accounts on the new server and manually move each service over.

So it gets really fiddley if ya want to move a few websites, as the web paths change...
Forum: General 13th May 2011, 03:16
Replies: 2
Views: 1,107
Posted By vwpete
yes correct, i had enabled the virus warning,...

yes correct, i had enabled the virus warning, thinking that would be good to let users know that they were being sent viruses. But it opens up backscatter issues.

anyways turned it off and problem...
Forum: General 12th May 2011, 06:35
Replies: 2
Views: 1,107
Posted By vwpete
backscatter

I am getting a fair bit of backscatter, any advise on how best to go about sorting this out? do i need to make custom filter rules?

cheers
Forum: General 11th May 2011, 06:02
Replies: 13
Views: 11,029
Posted By vwpete
Red face oops! how does that work? the second i...

oops! how does that work?

the second i look at this post i see that i am missing a 's' :o

anyways changed from main.cf

from

smtp_bind_addres = xx.xxx.xx.174 127.0.0.1
Forum: General 11th May 2011, 04:35
Replies: 13
Views: 11,029
Posted By vwpete
did this work for you? I want to do the...

did this work for you?

I want to do the same, i would like to always send from a differant ip.

i did add to main.cf

smtp_bind_addres = xxx.xxx.xxx.174 to main.cf


and restart postfix...
Forum: Installation/Configuration 9th May 2011, 08:33
Replies: 3
Views: 2,483
Posted By vwpete
move client or email or website to another server

Hello,

I have looked at all kinds of backup scripts etc on the forum, but i carn't really get the idea on how to best move a client or an email account or a website from one ispconfig 3 server to...
Forum: Installation/Configuration 12th April 2011, 02:33
Replies: 3
Views: 3,080
Posted By vwpete
Use ispconfig as a backup MX?

Hello,
I would like to setup a backup mx service on my ispconfig 3.2 server. I have read through my manual and have concluded that the way to do this would be the following.
configure email...
Forum: Installation/Configuration 4th April 2011, 12:23
Replies: 2
Views: 972
Posted By vwpete
Thanx for the quick response, this did not work...

Thanx for the quick response, this did not work for me, anyways i took the hint and downloaded the manual, lots of good info in there, but still did not really help me with this issue.
Just out...
Forum: Installation/Configuration 4th April 2011, 02:44
Replies: 2
Views: 972
Posted By vwpete
alias domains

Hello,
I have a quick question with regard to alias domains
I have followed the example in http://docs.ispconfig.org/creating-web-sites/alias-web-domains/
I am just wondering if it is working...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.