Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 69
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mumbly
Forum: Installation/Configuration 4th October 2012, 10:25
Replies: 4
Views: 957
Posted By mumbly
I can see jobs listed in the jobqueue of the...

I can see jobs listed in the jobqueue of the ispconfig monitor and all is going well for now... After a few seconds, Jobs are done and all is ok as i wish... Don't know what happened But it's ok now....
Forum: Installation/Configuration 4th October 2012, 09:18
Replies: 4
Views: 957
Posted By mumbly
Debug on : #...

Debug on :
# /usr/local/ispconfig/server/server.sh
04.10.2012-07:13 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
04.10.2012-07:13 - DEBUG - No Updated records found,...
Forum: Installation/Configuration 3rd October 2012, 07:11
Replies: 4
Views: 957
Posted By mumbly
Jobqueue problem

Hi,

I just can not add or remove any website from Ispconfig 3.0.4.6

I've read the debug instructions. So, i commented out the cron job and ran the command :...
Forum: General 19th December 2011, 09:28
Replies: 2
Views: 1,334
Posted By mumbly
Yes, french language ! ^^ Thanx a lot ! It...

Yes, french language ! ^^
Thanx a lot ! It works great now with the fix !
Forum: General 18th December 2011, 21:26
Replies: 2
Views: 1,334
Posted By mumbly
[SOLVED] Can't add mailboxes

Hi !
Can't add mailboxes on my ISPConfig 3.0.4.1 fresh installed panel.
I have added a adomain (active) but, if i go on the add mailboxes tab, i click on add a new mailbox but nothing happens : no...
Forum: General 21st December 2009, 09:14
Replies: 5
Views: 3,491
Posted By mumbly
Hi ! Thanx ! I've used...

Hi !
Thanx !
I've used http://www.howtoforge.com/setting-up-proftpd-tls-on-ubuntu-9.04-jaunty-jackalope to configure my ProFTPd / ISPConfig 2 server ... But i can NOT connect to my server : ...
Forum: General 20th December 2009, 07:14
Replies: 5
Views: 3,491
Posted By mumbly
Exclamation hack problem with FTP

Hi,
My three servers have been hacked these days.
One (big) line of code habe been added at the end of some files (index, etc.) by some one or something ... This is the code :



It seems (???)...
Forum: Installation/Configuration 1st November 2009, 13:12
Replies: 1
Views: 1,430
Posted By mumbly
Mail alias for several mail users ?

Hi !
I run Ubuntu 9.10 server with ISPConfig2.
I try to configure my mail addresses. But i've got something a little bit special i would like...
In fact, let's say that mails sent to...
Forum: General 26th January 2009, 13:37
Replies: 37
Views: 16,299
Posted By mumbly
No error ... but i found a "turn over" : i've...

No error ... but i found a "turn over" : i've turned off the html display in the Roundcube Settings and all went ok !
What about that ?
Forum: General 25th January 2009, 08:19
Replies: 37
Views: 16,299
Posted By mumbly
Hi ! I've got some "weird" behaviours with...

Hi !
I've got some "weird" behaviours with Rouncubemail 2 stable package for Ispconfig.
Most of the time, i can't read messages. (some rare exceptions though ...)
I click on the "Object" and i can...
Forum: Server Operation 21st January 2009, 10:43
Replies: 5
Views: 5,492
Posted By mumbly
OK ! When you say "You need one IP address per...

OK !
When you say "You need one IP address per VPS" you mean public IP address, right ?
BUT : what if i'm NOT behind a router ?
Could it be possible to create "bridge" or "NAT" ?
If not i'm...
Forum: Server Operation 16th January 2009, 13:33
Replies: 5
Views: 5,492
Posted By mumbly
OK ! Thanx ... Will i be able to host several...

OK ! Thanx ...
Will i be able to host several "standalone" VPS on my host server with only one public static IP address?
What if i want to host web sites on each VPS (with apache for exemple) ?...
Forum: Server Operation 15th January 2009, 18:08
Replies: 5
Views: 5,492
Posted By mumbly
Virtual system with openvz

Hi,
this is a kind of "newbie" question about virtualization and openvz.
I'd like to run a virtual system with ubuntu server 8.10 and openvz but i think i'm a bit lost or mistaken.

Question :...
Forum: General 4th January 2009, 11:33
Replies: 92
Views: 78,546
Posted By mumbly
capability module under Ubuntu 8.10

Ubuntu server 8.10 (fresh install)

#modprobe capability
FATAL: Module capability not found.

???
Forum: Installation/Configuration 24th November 2008, 13:28
Replies: 1
Views: 2,345
Posted By mumbly
client_salutatory_email_message problem

Hi !
I've got a "weird" problem.
An e-mail is sent for every new client. The text is a kind of reminder of the account details, administration URL, etc.
But i 've got a problem with the text now....
Forum: Tips/Tricks/Mods 25th September 2008, 20:45
Replies: 20
Views: 30,443
Posted By mumbly
Ok ! Thanx again anyway ! ;)

Ok !
Thanx again anyway ! ;)
Forum: Tips/Tricks/Mods 25th September 2008, 13:23
Replies: 20
Views: 30,443
Posted By mumbly
Thanx Grey ! But i've found a simpler solution...

Thanx Grey !
But i've found a simpler solution by just editing the spamassassin.rc file for my user and telling procmail to not put the spam to /dev/null but to .Junk/ folder.
That's very simple...
Forum: Tips/Tricks/Mods 24th September 2008, 11:18
Replies: 20
Views: 30,443
Posted By mumbly
It works with the tutorial on Howtoforge.com...

It works with the tutorial on Howtoforge.com (http://www.howtoforge.com/how-to-add-a-move-to-spam-option-to-your-ispconfig-installation).
BUT it seems to work on for account that is admin with...
Forum: Installation/Configuration 18th July 2008, 13:06
Replies: 1
Views: 1,610
Posted By mumbly
Changes in MySQL : table's gone !

Hi,

I've made a few "changes" in the MySQL db_ispconfig table (added two fields for personal purposes ..)
The last update seemed to work (2.2.23 --> 2.2.24) on my Ubuntu 8.04 server ... But as i...
Forum: Installation/Configuration 17th July 2008, 19:28
Replies: 2
Views: 26,982
Posted By mumbly
Yes ! it works ! I was mistaken because i...

Yes ! it works !
I was mistaken because i thought it was a firefox problem ...
Thanx a lot falko ! :)
Forum: Installation/Configuration 16th July 2008, 14:27
Replies: 2
Views: 26,982
Posted By mumbly
sec_error_reused_issuer_and_serial

Hi !

On the first connection on ISPConfig admin with HTTPS, i've got this error on a fresh Ubuntu 8.04 i386 desktop AND a fresh ISPConfig install on an Ubuntu 8.04 server i386 : ...
Forum: Installation/Configuration 14th July 2008, 20:14
Replies: 21
Views: 7,485
Posted By mumbly
$ df -h Filesystem Size Used Avail...

$ df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/sda2 146G 62G 78G 45% /
varrun 498M 132K 497M 1% /var/run
varlock 498M 0 ...
Forum: Installation/Configuration 13th July 2008, 20:23
Replies: 21
Views: 7,485
Posted By mumbly
OK ... all is ok now ... but i had to put my...

OK ... all is ok now ... but i had to put my isp_isp_web backup because it was all empty after the update from 2.2.23 to 2.2.24 ...
I don't know what happened ...
When you have time, can you send...
Forum: Installation/Configuration 13th July 2008, 19:19
Replies: 21
Views: 7,485
Posted By mumbly
It seems it's a SQL base problem ... I can say...

It seems it's a SQL base problem ... I can say that because clients and sites seem no more "synced" and one of my site give an sql error :
Unknown column 'domaintype' in 'where' clause ...
Hum ......
Forum: Installation/Configuration 13th July 2008, 19:13
Replies: 21
Views: 7,485
Posted By mumbly
1) no stop during update 2) just ran once ! ...

1) no stop during update
2) just ran once !
3) no errors ...

[sites running again sionce i have reput the Vhosts_ispconfig.conf backup in /etc/apache2/vhost]
Showing results 1 to 25 of 69

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.