Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: hitri
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 18th October 2013, 11:30
Replies: 2
Views: 762
Posted By hitri
Is it possible that the reason is ISPConfig 3...

Is it possible that the reason is ISPConfig 3 upgrade?
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th October 2013, 14:50
Replies: 2
Views: 762
Posted By hitri
Ispconfig 3 + nginx, phpmyadmin does not work

I haven't used phpmyadmin for while. Today I noticed it doesn't work anymore.
I'm using ISPConfig 3.0.5.3 with ubuntu 12.04LTS, nginx.

Err.log fiile:
[error] 5914#0: *51770 open()...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 16:14
Replies: 6
Views: 1,860
Posted By hitri
ItsDom thank you very much, it works now :)

ItsDom thank you very much, it works now :)
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 14:05
Replies: 6
Views: 1,860
Posted By hitri
Thank you ItsDom. You are right, ispconfig...

Thank you ItsDom.

You are right, ispconfig rewrite directives in vhost configurations.

Now it works, but images are not visible :confused:
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 10:36
Replies: 6
Views: 1,860
Posted By hitri
I've seen this set up. It is not useful for...

I've seen this set up. It is not useful for Ispconfig configuration. I used only those nginx rewritw directives.
Forum: Installation/Configuration 18th June 2013, 10:07
Replies: 6
Views: 1,860
Posted By hitri
Ispconfig 3 + nginx + prestashop rewrite = 500 Internal Server Error

I'm using Ubuntu server 12.04LTS, nginx web server with Ispconfig 3 (The perfect server installation). I have installed Prestashop and when I turn on the rewrite function I got '500 Internal Server...
Forum: Kernel Questions 24th January 2012, 20:42
Replies: 4
Views: 10,647
Posted By hitri
I get this on startup

I get this on startup
Forum: Server Operation 18th November 2011, 09:29
Replies: 7
Views: 1,753
Posted By hitri
I don't know. Does ISPConfig 3 handling with...

I don't know. Does ISPConfig 3 handling with network interfaces? I didn't change it and didn't create eth0:0. I had to change IP in ISPConfig from public to local otherwise it doesn't work. (you set...
Forum: Server Operation 15th November 2011, 18:57
Replies: 7
Views: 1,753
Posted By hitri
I tried with Google's IPs, it's the same. ...

I tried with Google's IPs, it's the same.

ifconfig:

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1f:d0:0a:a3:8a
inet addr:192.168.10.211 Bcast:192.168.10.255 Mask:255.255.255.0
...
Forum: Server Operation 13th November 2011, 20:06
Replies: 7
Views: 1,753
Posted By hitri
I've been trying for more then week. It doesn't...

I've been trying for more then week. It doesn't work. Is it possible, that ISP did something?
Forum: Server Operation 12th November 2011, 11:39
Replies: 7
Views: 1,753
Posted By hitri
Update, upgrade problem

After a while I tried to upgrade my Ubuntu server 11.04 with IspConfig installed.
It doesn't work, but it have already worked. I pinged security.ubuntu.com and this is the result:
PING...
Forum: Installation/Configuration 13th September 2011, 20:27
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
Thank you Till, SSL is necessary for me, so...

Thank you Till,

SSL is necessary for me, so I will need to make new install. I was using character a-z and 0-9.

About statistic:
I've tried with Webalizer and AWStats, but always got:

The...
Forum: Installation/Configuration 13th September 2011, 15:55
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
I'm very sad. :( ISPConfig 3 looks nice CP. Thank...

I'm very sad. :( ISPConfig 3 looks nice CP. Thank you Falko anyway.
With ISPConfig 2 I had no problem. Do you suggest I reinstall it back?
I've tried to install ISPConfig 3 for 3 times by the...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2011, 13:44
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
I use cert generatet by ISPConfig. Stats doesn't...

I use cert generatet by ISPConfig. Stats doesn't work, too. Is it the same issue?
Forum: Installation/Configuration 11th September 2011, 13:01
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
Thank you Falko ifconfig eth0 Link...

Thank you Falko

ifconfig

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1f:d0:0a:a3:8a
inet addr:xxx.xxx.xxx.xxx Bcast:xxx.xxx.xxx.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr:...
Forum: Installation/Configuration 10th September 2011, 22:54
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
vi /etc/apache2/sites-enabled mydomain.si.vhost: ...

vi /etc/apache2/sites-enabled mydomain.si.vhost:

---
<IfModule mod_ssl.c>
###########################################################
# SSL Vhost...
Forum: Installation/Configuration 8th September 2011, 12:56
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
Thank you Falko for your replay. System...

Thank you Falko for your replay.

System Messages - Log: Unable to read /var/log/messages

root@server2:/home/iztokm# tail -f /var/log/apache2/error.log
[Thu Sep 08 12:35:02 2011] [error]...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2011, 13:30
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
a2enmod ssl: Module ssl already enabled ...

a2enmod ssl:

Module ssl already enabled

netstat -tap

Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State ...
Forum: Installation/Configuration 5th September 2011, 19:43
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
I made fresh installation of 'Perfect server...

I made fresh installation of 'Perfect server Ubuntu 11.04 with Ispconfig 3' and I have the same problem. SSL and statistic doesn't work. I configure certificate and save it (with IP). Again Secure...
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2011, 09:43
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
All settings are correct. Statistic doesn't...

All settings are correct.
Statistic doesn't work too.
Forum: Installation/Configuration 31st August 2011, 13:36
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
Now manage to make certificate, but browser get...

Now manage to make certificate, but browser get me:

SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

(Error code: ssl_error_rx_record_too_long)
Forum: Installation/Configuration 30th August 2011, 08:51
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
I did like you explain. When I press Save button...

I did like you explain. When I press Save button with SSL Action 'Create certificate', window closes. When I open site again, there is no certificate.
Forum: Installation/Configuration 29th August 2011, 19:00
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
I have to add vhost: a2dissite...

I have to add vhost:

a2dissite mydomaine.si.vhost

now Ispconfig works, but I can not create certificate :(
Forum: Installation/Configuration 29th August 2011, 12:54
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
I got: ERROR: Site mydomain.si does not...

I got:

ERROR: Site mydomain.si does not exist!

I tried with

a2dissite default

got this:
Forum: Installation/Configuration 29th August 2011, 12:29
Replies: 26
Views: 6,206
Posted By hitri
I get this: httpd not running, trying to...

I get this:

httpd not running, trying to start
Action 'restart' failed.
The Apache error log may have more information.

And here is apache error log:

[Sun Aug 28 06:26:47 2011] [error]...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.