Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SolidSnke
Forum: Server Operation 14th February 2008, 12:27
Replies: 2
Views: 6,929
Posted By SolidSnke
I found the issue it was me, as I did have a test...

I found the issue it was me, as I did have a test account with no passoword set on this. Fix and corrected.

Cheers.
Forum: Server Operation 13th February 2008, 23:02
Replies: 2
Views: 6,929
Posted By SolidSnke
Postfix/Relay and Spamming ???s

Ok here is my problem, I have been reading these forums for quite a while n ow. And since this has been happening, since the beginning of Feb, I have been actively searching though these forums to...
Forum: Server Operation 7th May 2006, 00:59
Replies: 8
Views: 3,382
Posted By SolidSnke
Ok we can close this ticket... this issue is...

Ok we can close this ticket... this issue is resolved.

Solution: I was setting the storage space to -1 on the users and it was bouncing... so i set it to 250mb and voila it works.

Thanks again...
Forum: Server Operation 6th May 2006, 21:16
Replies: 8
Views: 3,382
Posted By SolidSnke
It is enabled... i followed the directions to a...

It is enabled... i followed the directions to a T... but still have no mail incoming. It should show in the log if it is bouncing back right?
Forum: Server Operation 6th May 2006, 15:45
Replies: 8
Views: 3,382
Posted By SolidSnke
I believe I am using Maildir like was the perfect...

I believe I am using Maildir like was the perfect SUSE 10 setup stated, I just checked the box inside ISPconfig.

As for the POP3 I am using Courier-IMAP/Courier-POP3
Forum: Server Operation 5th May 2006, 09:16
Replies: 8
Views: 3,382
Posted By SolidSnke
is there a way to shut off the certificate thing?

is there a way to shut off the certificate thing?
Forum: Server Operation 5th May 2006, 02:03
Replies: 8
Views: 3,382
Posted By SolidSnke
Ok well better news... i got the php problem...

Ok well better news... i got the php problem worked out it seems, my php scripts send mail just fine now. Only problem I am having now is getting my mail. I can send it no problem from webmail but i...
Forum: Server Operation 4th May 2006, 19:45
Replies: 8
Views: 3,382
Posted By SolidSnke
oh I should add one more thing.. that piece of...

oh I should add one more thing.. that piece of mail above never goes through. Nor does any of my mail sent from the php scripts type mailing using the local host function in my php.ini, it does go...
Forum: Server Operation 4th May 2006, 19:43
Replies: 8
Views: 3,382
Posted By SolidSnke
email error I am getting from my relay..

I hope someone can help me with this... everything is working perfectly except my mailer, which I have set to forward all the mail to a relay server I have setup svc with. This is the error I am...
Forum: General 1st May 2006, 14:43
Replies: 3
Views: 3,158
Posted By SolidSnke
Yes much thanks guys.. working great now. Thanks...

Yes much thanks guys.. working great now. Thanks also for the great turorial :)
Forum: General 28th April 2006, 17:02
Replies: 3
Views: 3,158
Posted By SolidSnke
dumb question i am sure... please help though...

i cannot send email... due to my provider blocking. Thats not a big deal i know about it, so I have a email server that will forward for me. I just need to know where I need to put the login and...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.