Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: whiz_kid_uk
Forum: General 3rd April 2014, 16:33
Replies: 3
Views: 513
Posted By whiz_kid_uk
Hi Till, the Key file is in the correct...

Hi Till,

the Key file is in the correct location and its the same as the other server !

Whats next ?
Forum: General 3rd April 2014, 16:02
Replies: 3
Views: 513
Posted By whiz_kid_uk
SSL - Help its driving me crazy !

Hi Guys,

I have just moved all my sites from an older box to a new one -both ISPconfig.
I want to use the same cert for the site as before - So enabled SSL, pasted cert request (Made sure all...
Forum: General 31st October 2011, 15:09
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
Hi Falko Module ssl already enabled Restart...

Hi Falko
Module ssl already enabled
Restart ok.

Now website does not crash the system, but https: is no longer available for that site ??
Forum: General 30th October 2011, 09:00
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
Hi Falco, I did try and look at the log, and...

Hi Falco,

I did try and look at the log, and could not see anything, not sure how to check if mod ssl bit ??

J
Forum: General 28th October 2011, 13:14
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
The version of ispconfig is : 3.0.2.2 Running...

The version of ispconfig is : 3.0.2.2
Running on unbuntu
Forum: General 28th October 2011, 12:50
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
Every time I enable ssl for this site - it brings...

Every time I enable ssl for this site - it brings the server down ??
Forum: General 28th October 2011, 12:48
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
OK normal site is back on, however enabling ssl...

OK normal site is back on, however enabling ssl does not work ???
Forum: General 28th October 2011, 12:45
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
This is what I did, I got the CSR from the...

This is what I did,
I got the CSR from the server got geotrust ssl generated and pasted the cert in the cert box and selected save.
Thats when it all went pair shapped.

I removed the sym link...
Forum: General 28th October 2011, 12:25
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
Hi Till - Thanks for the help - How do I del a...

Hi Till - Thanks for the help - How do I del a sym link - sorry still learning with the help of the forums !
-Me being silly !

I have deleted the site from /etc/apache2/sites-enabled

Apache...
Forum: General 28th October 2011, 12:15
Replies: 10
Views: 2,102
Posted By whiz_kid_uk
Help - Apache not starting ? After SSL install ???

Hi Guys,
I have an issue, (And its not very often I know) but I installed a ssl cert on a website in ispconfig, and now apache will not start

If I run apache2 or sudo apache2
I get apache2: bad...
Forum: General 29th November 2010, 09:00
Replies: 2
Views: 1,319
Posted By whiz_kid_uk
FAlco - Sorry could you move to ISPconfig 3 section - I posted wrong !

FAlco - Sorry could you move to ISPconfig 3 section - I posted wrong !
Forum: General 29th November 2010, 08:30
Replies: 2
Views: 1,319
Posted By whiz_kid_uk
CronJobs Question

Hi Guys
I undestand that it is possible to run cronjobs, any chance of someone telling me how please I am using ispconfig 3.03 on unbuntu.

Basically got a couple of scripts that I need to run at...
Forum: Server Operation 16th November 2010, 15:04
Replies: 4
Views: 8,378
Posted By whiz_kid_uk
Poweradmin / PowerDNS PTR records

First of all thanks to everyone in these forums - Your a great help !
I have a small issue I am trying to work out. I am trying to setup reverse DNS for some IP addresses -
I have created a zone...
Forum: Server Operation 3rd November 2010, 18:52
Replies: 5
Views: 2,553
Posted By whiz_kid_uk
Hi Guys

What I am trying to do is find a way round a BT / Yahoo and AOL DNS problem
Which is the following :
Some users from the above networks are unable to send email to me, they get
CNAME lookup failed...
Forum: Server Operation 3rd November 2010, 14:43
Replies: 5
Views: 2,553
Posted By whiz_kid_uk
Ubuntu 10.04.1 LTS

Ubuntu 10.04.1 LTS

Sorry newbie mistake !
Forum: Server Operation 3rd November 2010, 14:22
Replies: 5
Views: 2,553
Posted By whiz_kid_uk
2.6.32-25-server

Hi The server is unbuntu 2.6.32-25-server

Thanks in advance

J
Forum: Server Operation 2nd November 2010, 20:37
Replies: 5
Views: 2,553
Posted By whiz_kid_uk
PDNS and POWER ADMIN

Hi Guys

I am playing around with PDNS and power admin, and I have followed the great Tuts here on how to forge. I am learning loads - Thanks !!!
However I need a little help please

How do I...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2010, 15:52
Replies: 2
Views: 2,285
Posted By whiz_kid_uk
Thanks Anyway

I sat there working on this last night, it turns out its a bug in power admin, I downloaded the latest nightly build and it works perfectly !

Thanks

J
Forum: Installation/Configuration 15th June 2010, 14:19
Replies: 2
Views: 2,285
Posted By whiz_kid_uk
PowerDNS and Power Admin

Hey Guys,
First thanks for everything, I am learning allot ! However I have one issue I really cannot sort myself.
I have two vmware servers running unbuntu and powerdns/admin
REplication using...
Forum: General 30th May 2010, 20:32
Replies: 2
Views: 1,945
Posted By whiz_kid_uk
Thanks !

Thanks very much
Forum: Server Operation 18th May 2010, 21:54
Replies: 2
Views: 2,061
Posted By whiz_kid_uk
Thank you very very much

I will read and learn more thank you for your help !
J
Forum: General 18th May 2010, 20:46
Replies: 2
Views: 1,945
Posted By whiz_kid_uk
CGI-Bin and PErl locations for user

Hey guys after finally getting it all working I need a little help
If my domain is example.com - what is the correct path for the CGI-bin
Is it www.example.com/cgi-bin ?
And the next dumb question...
Forum: General 17th May 2010, 07:24
Replies: 2
Views: 1,483
Posted By whiz_kid_uk
Thanks - it did make me make my own images using...

Thanks - it did make me make my own images using the tutorials - Excelent site and work guys !

J
Forum: Server Operation 15th May 2010, 23:27
Replies: 2
Views: 2,061
Posted By whiz_kid_uk
PowerDNS and Power Admin

Hey Guys
I have just installed powerdns and admin, all works perfectly -
I need to modify the settings so that there are some default values when creating a new zone . For example four NS records...
Forum: General 15th May 2010, 11:28
Replies: 2
Views: 1,483
Posted By whiz_kid_uk
Noob with VM downloads

Hey guys, new to the forum and want to learn !
I have downloaded a couple of VM's but failed at the first issue which is what are the default username and passwords For example I downloaded
...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.