Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Allen15
Forum: Installation/Configuration 13th February 2009, 09:45
Replies: 17
Views: 8,296
Posted By Allen15
Chances are, by the time you got that error, the...

Chances are, by the time you got that error, the damage was already done, and the installation script had already started deleting itself and its files, and what you are actually seeing is the result...
Forum: Installation/Configuration 13th February 2009, 08:58
Replies: 17
Views: 8,296
Posted By Allen15
I would have to guess that you either are missing...

I would have to guess that you either are missing some installation package or had an error during the perfect-server-setup installation that you missed while installing something, OR you have the...
Forum: Installation/Configuration 13th February 2009, 01:42
Replies: 17
Views: 8,296
Posted By Allen15
That step also doesn't give any visual feedback...

That step also doesn't give any visual feedback on whether or not it was successfully completed, so it is really one to copy and paste, and it wouldn't hurt to copy and paste it twice.

How can one...
Forum: Installation/Configuration 13th February 2009, 01:38
Replies: 17
Views: 8,296
Posted By Allen15
I hope you don't already have sites and/or users...

I hope you don't already have sites and/or users setup on it, as that was specifically warned against in the ISPConfig documentation, but no matter what, you will have to at the very least, delete...
Forum: Installation/Configuration 12th February 2009, 22:52
Replies: 17
Views: 8,296
Posted By Allen15
I am running 8.10 (now), but that has nothing to...

I am running 8.10 (now), but that has nothing to do with your errors. I have gotten those same errors before, and they were apparently the result of a typo during the setup on one of the steps or...
Forum: Installation/Configuration 12th February 2009, 16:43
Replies: 11
Views: 30,526
Posted By Allen15
(Update)

BTW, I am now able to receive email from external domains that don't verify sender, but that is still not good enough to put into production, since I can't communicate at all to any domains that do?
Forum: Installation/Configuration 12th February 2009, 16:38
Replies: 11
Views: 30,526
Posted By Allen15
I was afraid someone would say that... If...

I was afraid someone would say that...

If I log into the control panel for ISPConfig and then go to the webmail interface, I can send myself an email and get it with no problems.

It is only...
Forum: Installation/Configuration 11th February 2009, 21:17
Replies: 11
Views: 30,526
Posted By Allen15
I guess I really don't know where to start...

I guess I really don't know where to start looking for such a "mail log" -- which mail (server?) or client should I be looking at, the sender or the recipient, and if it is somewhere on my ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 10th February 2009, 05:01
Replies: 11
Views: 30,526
Posted By Allen15
I cannot receive any mail from outside the...

I cannot receive any mail from outside the domain, but I can send mail <from my ISPConfig-created site & webmail> to any domain that doesn't try to verify the sender.

For whatever reason, the...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2009, 06:27
Replies: 11
Views: 30,526
Posted By Allen15
Trying to dissect that error message: ...

Trying to dissect that error message:
Diagnostic-Code: smtp; 550-Verification failed for
<ajackson@solutionsforcare.org> 550-The mail server could not deliver mail
to...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2009, 06:20
Replies: 11
Views: 30,526
Posted By Allen15
Thanks, and I've tried setting my options in...

Thanks, and I've tried setting my options in webmail prior to sending, but I am still getting errors when I send to some, but not all domains:

Final-Recipient: rfc822;...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2009, 06:02
Replies: 7
Views: 3,311
Posted By Allen15
Hello. I have felt your pains recently too. ...

Hello. I have felt your pains recently too.

If you can get to the "It Works!" page when browsing, and not a "Shared IP" warning page, then Apache is working with the default installation page,...
Forum: Installation/Configuration 7th February 2009, 00:36
Replies: 11
Views: 30,526
Posted By Allen15
550 Sender verify failed

On a new setup, I get this as part of a bounce message when trying to send mail from the webmail, does anyone know what I'd need to do or where I'd need to start to fix this?

Thanx

Allen
...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2009, 20:37
Replies: 2
Views: 2,580
Posted By Allen15
I don't have FC10 or any other version of FC, but...

I don't have FC10 or any other version of FC, but the error message you posted starts with a hostname error, which, if not fixed will prevent mysql from starting, and if that won't start, nothing...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2009, 17:45
Replies: 2
Views: 1,940
Posted By Allen15
That would seem to have been the problem I've...

That would seem to have been the problem I've been fighting all along! My ISP's nameservers are at similar IP addresses, and I guess that in all of these late night-bleary-eyed sessions, I've gotten...
Forum: Installation/Configuration 5th February 2009, 05:39
Replies: 2
Views: 1,940
Posted By Allen15
How do I get this to actually host websites?

Hi all. I am stuck so far, as I've gone through the ISPConfig installation on Ubuntu 8.10, and I can log into the control panel web page via IP address at port 81 just fine. I went through the...
Forum: Installation/Configuration 4th February 2009, 19:37
Replies: 11
Views: 8,522
Posted By Allen15
I have uninstalled ISPConfig, dropped the...

I have uninstalled ISPConfig, dropped the database, and changed the hostname, edited the hostname in all of the right places, and started (almost from scratch) over. Rebooted, just to be sure, I...
Forum: Installation/Configuration 3rd February 2009, 20:04
Replies: 11
Views: 8,522
Posted By Allen15
I'm afraid this is truly kicking my face in :( ...

I'm afraid this is truly kicking my face in :(

I have gone through the files and verified the correct IP addresses are there, and I've also gone through the How-To on what to do after installing...
Forum: Installation/Configuration 2nd February 2009, 00:30
Replies: 11
Views: 8,522
Posted By Allen15
SUCCESS!!! - Well, almost?

I have managed to get the ISPConfig software installed, and logged into it, and it is a truly beautiful sight to see!

There is something in the How-To's that I am mistaking for another character,...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2009, 21:24
Replies: 11
Views: 8,522
Posted By Allen15
How do I verify the shell? I copied and pasted...

How do I verify the shell? I copied and pasted the Step 9 command line into a puTTY session, but I don't have any idea how to verify that it did anything?

How do I tell what shell I am running? ...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2009, 10:56
Replies: 11
Views: 8,522
Posted By Allen15
Actually, I didn't skip that step either, but I...

Actually, I didn't skip that step either, but I will try it again, on my next reload (after I get some sleep), although I didn't understand much of what I was doing, and it is possible that I may...
Forum: Installation/Configuration 29th January 2009, 23:23
Replies: 11
Views: 8,522
Posted By Allen15
Install failure -- Apache 1.3 missing?

This has been one of the more frustrating experiences I've had in recent memory...

My setup starts with a new system, custom built for this purpose, and a clean install following the "Perfect...
Forum: Installation/Configuration 29th January 2009, 07:34
Replies: 16
Views: 5,274
Posted By Allen15
my /etc/resolv.conf only has my ISP's primary and...

my /etc/resolv.conf only has my ISP's primary and secondary DNS servers listed (what is supposed to be here?)
iptables -L gives this response:
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt...
Forum: Installation/Configuration 28th January 2009, 17:56
Replies: 16
Views: 5,274
Posted By Allen15
pinging externally will resolve properly to the...

pinging externally will resolve properly to the correct IP address, but doesn't respond, ie. no packets returned. I don't know if ufw is even set up to respond to ICMP, though, or if following those...
Forum: Installation/Configuration 27th January 2009, 18:58
Replies: 16
Views: 5,274
Posted By Allen15
No, but dnsreports.com gave me (mostly) green...

No, but dnsreports.com gave me (mostly) green lights, so I think that the external DNS is setup properly. I figure that this has to be something really basic and so basic that it is flying under...
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.