Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 41
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ItsDom
Forum: Installation/Configuration 28th May 2014, 19:33
Replies: 13
Views: 758
Posted By ItsDom
I experienced a similar problem...

I experienced a similar problem http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=64083

Solution was to make sure you've got your nginx directive for each site pointing to the correct port.
Forum: Plugins/Modules/Addons 15th March 2014, 14:56
Replies: 15
Views: 3,937
Posted By ItsDom
HHVM (HipHop) with ISPConfig

Hi.

HHVM is HipHop VM. It was written by Facebook and "it works by converting PHP code into high level bytecode(an intermediate language) this bytecode is the translated into machine code...
Forum: Installation/Configuration 12th March 2014, 20:59
Replies: 7
Views: 3,165
Posted By ItsDom
You're setting yourself up for a world of hurt...

You're setting yourself up for a world of hurt here.

If you really insist on doing it a minimal as possible, I suggest you do it in a VM and take regular snapshots that you can go back to.

In...
Forum: Installation/Configuration 19th January 2014, 13:21
Replies: 3
Views: 2,435
Posted By ItsDom
Hi Till. Could you explain why you made this...

Hi Till.

Could you explain why you made this decision?

For my setup, which is fairly typical (1 web server, 1 scalable and already existing/in use database server - i.e. there will never be...
Forum: Installation/Configuration 15th January 2014, 10:50
Replies: 3
Views: 2,435
Posted By ItsDom
Default database user host

Hi.

tldr default allowed hosts for new db users is hard coded as "localhost" which isn't ideal if you used a remote database server during install. Here's how you can change that.


I've just...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2013, 13:33
Replies: 1
Views: 488
Posted By ItsDom
So I think I've fixed it. The issue was I...

So I think I've fixed it.

The issue was I had the wrong port number in the nginx directive.

Basically, Fast-CGI server on my setup was running on port 9000.

Explanation for strange behaviour...
Forum: Installation/Configuration 25th November 2013, 15:38
Replies: 1
Views: 488
Posted By ItsDom
open_basedir restriction for wrong client website?

Hi.

Server setup: CentOS 6.4 with nginx (from this guide IIRC http://www.ispconfig.org/blog/1/entry-107-tutorial-the-perfect-server-%E2%80%93-centos-64-x86-64-nginx-dovecot-ispconfig-3/)

I...
Forum: Installation/Configuration 25th June 2013, 12:58
Replies: 3
Views: 1,518
Posted By ItsDom
I have nothing to lose by bumping this.

I have nothing to lose by bumping this.
Forum: General 23rd June 2013, 19:30
Replies: 6
Views: 633
Posted By ItsDom
Do you have more info on your setup? What guide...

Do you have more info on your setup? What guide did you follow?

Also, are you sure it's not 1 of the following 2:

1. you set the ftp user root to / instead of /path/to/clients/clientx/webx/
2....
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2013, 19:20
Replies: 1
Views: 526
Posted By ItsDom
http://portaldohost.com.br/forum/index.php?showtop...

http://portaldohost.com.br/forum/index.php?showtopic=10738

There's a guide there, but it's in Portugese. It seemed fairly comprehensible when run through Google Translate though.

A quick glance...
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2013, 19:15
Replies: 1
Views: 425
Posted By ItsDom
Login to ISPConfig, go to the Sites tab, click on...

Login to ISPConfig, go to the Sites tab, click on the domain 1stwebsite.com and change "Auto-subdomain" from "None" to "www."
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2013, 19:12
Replies: 1
Views: 330
Posted By ItsDom
Yes, but it's called a self-signed certificate...

Yes, but it's called a self-signed certificate and will typically popup a warning on a lot of browsers. It's secure, but not as secure as a certificate signed by a trusted 3rd party (such as...
Forum: Installation/Configuration 20th June 2013, 09:27
Replies: 17
Views: 1,219
Posted By ItsDom
Try changing the "jailkit chroot home" to...

Try changing the "jailkit chroot home" to "/"
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 21:24
Replies: 4
Views: 790
Posted By ItsDom
Could you post more about your setup please? Did...

Could you post more about your setup please? Did you follow a guide when you installed it? What OS?
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 18:39
Replies: 17
Views: 1,219
Posted By ItsDom
To turn on debug, login as admin, go to system >...

To turn on debug, login as admin, go to system > server config > yourserver.domain and change "log level" to debug. Then go to monitor then show system log to view the log file through ispconfig.
...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 15:23
Replies: 17
Views: 1,219
Posted By ItsDom
Look in your /etc/passwd file and find out what...

Look in your /etc/passwd file and find out what shell the web user is loading - somewhere near the end, it should say something along the lines of:

...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 15:09
Replies: 6
Views: 1,850
Posted By ItsDom
No worries. Looking at the nginx directive...

No worries.

Looking at the nginx directive from the tutorial, I'm guessing the bit to handle images is:


rewrite ^/([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ /img/p/$1/$1$2$3.jpg...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 12:12
Replies: 9
Views: 1,023
Posted By ItsDom
Go into ISPConfig control panel, select the site,...

Go into ISPConfig control panel, select the site, under the "domain tab" untick the "Own Error-Documents" should really do it... not sure if that removes the error handling totally from nginx or just...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 11:48
Replies: 9
Views: 1,023
Posted By ItsDom
I'm not sure it's "good practice" but it's the...

I'm not sure it's "good practice" but it's the advised way of doing it by people that know a lot (http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=290382&postcount=4)

I think it's to do with a...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 10:46
Replies: 6
Views: 1,850
Posted By ItsDom
Okay. Is there anything in your log files? ...

Okay. Is there anything in your log files?

The part which handles the redirects in that guide is:

try_files $uri $uri/ /index.php$is_args$args;

Make sure you set the directives through nginx...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 10:41
Replies: 9
Views: 1,023
Posted By ItsDom
Login as admin, go to sites, select the domain,...

Login as admin, go to sites, select the domain, go to the options tab, add your directives in the "nginx directives"

I've found in the past that putting directives not in some kind of location...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 10:35
Replies: 3
Views: 1,518
Posted By ItsDom
Okay. Is there any way to raise this as a bug in...

Okay. Is there any way to raise this as a bug in ISPConfig.

Instead of overcomplicating thinks and doing the jk_init.ini stuff myself, I tried just adding the php and mysql binaries to the chroot...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2013, 10:25
Replies: 6
Views: 1,850
Posted By ItsDom
Is there anything in the log files (access.log,...

Is there anything in the log files (access.log, error.log or php-fpm.log?)

I've found with nginx, to get rewrite stuff working, you tend to have to set some nginx directives.

You may have...
Forum: Installation/Configuration 15th June 2013, 16:19
Replies: 3
Views: 1,518
Posted By ItsDom
Still no takers? The purpose of me trying to...

Still no takers?

The purpose of me trying to get jailkit working is so that I can allow convenient use of CMS' which have a command line element (e.g. Laravel, CakePHP etc.) I've now got Jailkit...
Forum: Installation/Configuration 15th June 2013, 15:57
Replies: 8
Views: 1,392
Posted By ItsDom
Just a follow up to this. I realised that despite...

Just a follow up to this. I realised that despite inheriting the correct user, new files had the wrong group.

Because it had the correct user, everything seemed to run fine but I didn't do any...
Showing results 1 to 25 of 41

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.