Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Art Garfunkle
Forum: General 3rd September 2005, 16:22
Replies: 2
Views: 5,523
Posted By Art Garfunkle
Thanks for the info. The problem must have been...

Thanks for the info. The problem must have been related to the other issue I was experiencing. (See http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=463).

I wasn't entering anything in those...
Forum: Installation/Configuration 3rd September 2005, 14:55
Replies: 4
Views: 5,492
Posted By Art Garfunkle
Hi till, Good point about the speed issue! ...

Hi till,

Good point about the speed issue! ;)

It turned out I didn't have to change the url; but I did have to set up my router to send port 81 to the server.

I was accessing ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 3rd September 2005, 05:42
Replies: 4
Views: 5,492
Posted By Art Garfunkle
Terribly slow

Hi,

I finally got ISPConfig installed and am trying to play with it.

I'm finding that it takes 30 to 60 seconds to bring up a page (almost any page).

I'm on an AMD 3000 processer, with...
Forum: General 3rd September 2005, 05:38
Replies: 2
Views: 5,523
Posted By Art Garfunkle
Can't set up email account

Hi, When I try to set up email for a user I get the following messages:

Field: WebSpeicher MB
Es sind nur Zahlen erlaubt.

Field: MailSpeicher MB
Es sind nur Zahlen erlaubt

First of all,...
Forum: Installation/Configuration 3rd September 2005, 01:44
Replies: 1
Views: 3,933
Posted By Art Garfunkle
Where is .../design/default/*

Hi,

Some of the images are missing. For example: .../design/default/nav_lft.gif

The entire directory seems to be absent from my system.

Any ideas?

Thanks,
Forum: Installation/Configuration 3rd September 2005, 01:32
Replies: 15
Views: 10,293
Posted By Art Garfunkle
Thanks palkat, I ended up changing the...

Thanks palkat,

I ended up changing the password in the sys_user table.

Thanks,

AG
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2005, 23:15
Replies: 15
Views: 10,293
Posted By Art Garfunkle
Hi Falko, Many thanks! ...

Hi Falko,

Many thanks!

.../ispconfig/uninstall didn't exist on my system. Probably do to difficulties in the installation. I renamed /root/ispconfig and /home/admispconfig and the new...
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2005, 20:39
Replies: 15
Views: 10,293
Posted By Art Garfunkle
Hi Till, Thanks! OK I followed your...

Hi Till,

Thanks!

OK I followed your suggestions (above), deleted the install_ispconfig directory and unpacked the installer tar.gz again and re-installed.

This time, things seemed to go OK....
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2005, 05:54
Replies: 15
Views: 10,293
Posted By Art Garfunkle
Thanks Al! :) But do I have to start all...

Thanks Al! :)

But do I have to start all over again or is there some way to pick up where I left off?

Thanks,

AG
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2005, 05:23
Replies: 15
Views: 10,293
Posted By Art Garfunkle
So close but yet so far. (Setup error)

Hi,

I got through most of the setup but got kicked out after entering my mysql info.

Here's where I am:

Preparing files. Please wait a moment...
All prerequisites are fulfilled.
Here we...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.