Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: johnnie
Forum: Installation/Configuration 8th July 2007, 19:25
Replies: 1
Views: 3,662
Posted By johnnie
Cannot send out email

Hi,

I'm noob in linux just got my website working on ISPconfig & Roundcube email. Currently i have problem can't send out email, otherwise i can receive emails.

When i send email from:-
Gmail...
Forum: Installation/Configuration 4th July 2007, 03:17
Replies: 5
Views: 4,333
Posted By johnnie
And for your information, i don't use any sub...

And for your information, i don't use any sub domain. I only use domain.com only.

Please help
Forum: Installation/Configuration 3rd July 2007, 16:27
Replies: 5
Views: 4,333
Posted By johnnie
Ok i had put "www" in the hostname, right away...

Ok i had put "www" in the hostname, right away after save the form, now i got "shared IP" page on the domain.com.





Anyone could help me fix this? I'm really appreciate. Thanks
Forum: Installation/Configuration 3rd July 2007, 12:55
Replies: 5
Views: 4,333
Posted By johnnie
Hi, Currently here is the configuration in...

Hi,

Currently here is the configuration in my ISP site

In ISP Site
491

In ISP domain
489
Forum: Installation/Configuration 3rd July 2007, 06:14
Replies: 5
Views: 4,333
Posted By johnnie
Problem Accessing Website via WWW prefix

Hi all,

I do have a problem since some visitors cannot access my website via www prefix. However, some of them also could access via domain.com (without www). Last 5 days ago, i had removed...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.