Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Steveorevo
Forum: Installation/Configuration 6th November 2013, 21:46
Replies: 23
Views: 4,458
Posted By Steveorevo
I use these nginx directives in the "options"...

I use these nginx directives in the "options" tab. This is to work like typical post name permalink settings one would use with WordPress on Apache...

# Secure nginx.conf file
location...
Forum: Feature Requests 11th April 2013, 03:53
Replies: 20
Poll: File Manager
Views: 12,583
Posted By Steveorevo
Ajaxplorer looks really nice. ...

Ajaxplorer looks really nice.

http://ajaxplorer.info
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2012, 20:19
Replies: 3
Views: 862
Posted By Steveorevo
Thank you for your reply Till! Looks like the...

Thank you for your reply Till! Looks like the slave's install was corrupted. It could connect via MySQL remotely, but seemed unresponsive. Since this was a new slave, I just deleted it via IPConfig's...
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2012, 13:42
Replies: 3
Views: 862
Posted By Steveorevo
It looks like the server ID for the slave is '2'...

It looks like the server ID for the slave is '2' and in the sys_datalog do indeed match..., still scratching my head.
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2012, 13:21
Replies: 3
Views: 862
Posted By Steveorevo
Jobqueue stuck for slave

Hello Everyone,
I just added a slave but noticed that items weren't getting processed for the slave in the job queue. I realized that I forgot to give GRANT permissions to the master's user...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2012, 13:21
Replies: 23
Views: 4,458
Posted By Steveorevo
Hi Till, I waited for the update to flush...

Hi Till,
I waited for the update to flush the queue. Its late here in California. But I'll roll back my VM later and see if I can duplicate the issue (hopefully not possible), but will apply...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2012, 13:06
Replies: 23
Views: 4,458
Posted By Steveorevo
Hi Till, Thank you for your reply. Sorry,...

Hi Till,
Thank you for your reply. Sorry, I think I posted in the wrong thread. This was in response to Cyprus' "Nginx Trouble seems to be endless."

Nginx seems to be fine (and fast!). But...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2012, 12:30
Replies: 23
Views: 4,458
Posted By Steveorevo
I rolled back my Virtual Machine and checked...

I rolled back my Virtual Machine and checked permissions and tried again. Odd, it still throws a 500 for what should be a "Database connection error".

In fact, on a plain WP install, simply...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2012, 11:23
Replies: 23
Views: 4,458
Posted By Steveorevo
I also experienced a server 500 error. Installing...

I also experienced a server 500 error. Installing WordPress. No lines in the error.log.

It turns out that the 5-minute installer throws this (write permission?). Supplying a valid, manually...
Forum: Developers' Forum 7th August 2012, 08:34
Replies: 14
Views: 5,108
Posted By Steveorevo
see above?

see above?
Forum: Developers' Forum 2nd July 2012, 11:05
Replies: 14
Views: 5,108
Posted By Steveorevo
Thats because most users are stuck with cPanel or...

Thats because most users are stuck with cPanel or simply don't have access to something as simply and cool as ISPConfig!

I prefer SFTP because it has several pros like one connection (no need for...
Forum: Developers' Forum 2nd July 2012, 10:48
Replies: 14
Views: 5,108
Posted By Steveorevo
Talking Hi Til, Thank you for responding. ...

Hi Til,
Thank you for responding.



I did this for the same reason that myself, halsafar, globiws, and several others have stated in their post titles: "namespace resolution and cannot...
Forum: Developers' Forum 2nd July 2012, 10:17
Replies: 14
Views: 5,108
Posted By Steveorevo
Sorry. I should clarify; Jailkit does not work by...

Sorry. I should clarify; Jailkit does not work by default like it did on Ubuntu 10.04 LTS because Ubuntu's introduction of the subfolder in 12.04 LTS. While you can ssh and do something as trivial as...
Forum: Installation/Configuration 30th June 2012, 09:45
Replies: 2
Views: 1,234
Posted By Steveorevo
I was able to restore scp/wget functionality,...

I was able to restore scp/wget functionality, please see:

http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=281367&postcount=3
Forum: Developers' Forum 30th June 2012, 09:41
Replies: 14
Views: 5,108
Posted By Steveorevo
Jailkit appears to be half baked. Core libraries...

Jailkit appears to be half baked. Core libraries are missing since Ubuntu now implements the /lib/x86_64-linux-gnu subfolder. I was able to resolve this by creating aliases for select components to...
Forum: Developers' Forum 29th June 2012, 21:30
Replies: 14
Views: 5,108
Posted By Steveorevo
I'm wondering if I'm having the same problem....

I'm wondering if I'm having the same problem. While jailkit ssh sessions work find on the command line, using any type of highlevel client simply doesn't work (MacFusion, Coda, Cyberduck,...
Forum: Installation/Configuration 7th February 2012, 22:30
Replies: 1
Views: 2,083
Posted By Steveorevo
Resolved

Simply appending /usr/share/php under site options for "PHP open_basedir" for the given site definition resolved the issue. Per falko's directions in:
...
Forum: Installation/Configuration 7th February 2012, 22:03
Replies: 1
Views: 2,083
Posted By Steveorevo
FastCGI and PEAR?

Can I use FastCGI with PEAR? Switching to SuPHP runs slower but the problem doesn't appear. On Fast-CGI I get:

Warning: require_once(): open_basedir restriction in effect....
Forum: Installation/Configuration 19th January 2012, 11:51
Replies: 1
Views: 918
Posted By Steveorevo
Fixed

Updating the password appears to have resolved this issue.
Forum: Installation/Configuration 19th January 2012, 11:04
Replies: 1
Views: 918
Posted By Steveorevo
Slave upgrade from 3.0.3.3 to 3.0.4.2 on Ubuntu

I followed the upgrade on my master as described at http://www.faqforge.com/linux/controlpanels/ispconfig3/how-to-update-ispconfig-3/ and everything went well. However, I have a slave that is hung...
Forum: Installation/Configuration 19th January 2012, 10:04
Replies: 2
Views: 1,316
Posted By Steveorevo
Awesome feedback and fast reply. You guys have...

Awesome feedback and fast reply. You guys have one b@dass product. Thank you! Purchasing another manual right away.
Forum: Installation/Configuration 19th January 2012, 09:51
Replies: 2
Views: 1,316
Posted By Steveorevo
Can I mix different operating systems in Master/Slave configurations?

Can I mix different operating systems in Master/Slave configurations? I understand that I can have one slave be Apache, another Nginx. But can I have my Master running Ubuntu, with a Slave running...
Forum: Installation/Configuration 2nd October 2011, 01:31
Replies: 2
Views: 1,747
Posted By Steveorevo
Problem resolved. I believe! I went ahead and...

Problem resolved. I believe! I went ahead and removed both the wildcard and CNAME entries. Flushed my local cache, waited, tried various remote ping tools on the net and then added the cname and...
Forum: Installation/Configuration 1st October 2011, 18:50
Replies: 2
Views: 1,747
Posted By Steveorevo
CNAME + A record Wildcard issue

I forgot to mention that I did include the full stop on the value entry so it reads

CNAME cdn super.cdnserver.com.

Still no avail. I did try it with
a domain without the A * record...
Forum: Installation/Configuration 1st October 2011, 03:11
Replies: 2
Views: 1,747
Posted By Steveorevo
Wildcard on A record conflicts with CNAME?

I seem to be having trouble with ISPConfig 3's DNS entries from one of my site's requirements. I have an A record wildcard to my ip address (private for illustration below). I'm trying to use a...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.