Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DiMoNd
Forum: Installation/Configuration 27th February 2013, 18:06
Replies: 0
Views: 405
Posted By DiMoNd
SSH client permissions

Hello guys!

When I create a new client and give shell access to this client I can log in but cannot use any commands like "unzip", "mysql" etc.. I have unzip and mysql installed obviously but only...
Forum: Installation/Configuration 26th February 2013, 10:22
Replies: 8
Views: 4,724
Posted By DiMoNd
Thumbs up Yeah!!!

Thanks a lot!

Now everything is working perfect!
Forum: Installation/Configuration 26th February 2013, 09:50
Replies: 8
Views: 4,724
Posted By DiMoNd
1) I do not have a domain name configured yet. I...

1) I do not have a domain name configured yet. I use a public IP address but the server gets an internal IP address (192.168.1.4) with ports 80, 22 etc. forwarded. So when I write...
Forum: Installation/Configuration 26th February 2013, 09:06
Replies: 8
Views: 4,724
Posted By DiMoNd
Permission, ssh problems

Hi.

I have just installed a debian server with ispconfig following this guide: "The Perfect Server - Debian Squeeze (Debian 6.0) With BIND & Courier [ISPConfig 3]" and everything works ok but two...
Forum: Installation/Configuration 26th February 2013, 08:22
Replies: 3
Views: 679
Posted By DiMoNd
Hey guys! Thanks for replying.. ...

Hey guys!

Thanks for replying..

ressel, I tried the command you wrote but it didn't fix the problem, so I followed the guide to install Debian Sqeeze with ispconfig 3 and everything seems to...
Forum: Installation/Configuration 24th February 2013, 10:58
Replies: 3
Views: 679
Posted By DiMoNd
PHP not running, only downloading php file

Hi guys!


I have recently installed ubuntu server 12.10 following the HowtoForge guide with ispconfig 3. everything seems to be ok except the php..

Apache2 is running ok and html fine. But...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.