Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TinkerAllison
Forum: Server Operation 5th April 2007, 04:46
Replies: 5
Views: 2,988
Posted By TinkerAllison
ProFTPD issue resolved

I found a post that helped me resolve the ProFTPD issue and everything is working fine now.
Forum: Server Operation 4th April 2007, 17:33
Replies: 5
Views: 2,988
Posted By TinkerAllison
Smile Just one of those things

Falko, again I would like to thank you for your patience on this. I know that I have asked a lot of question trying to figure out the best way to set this server up.

Last night I started from...
Forum: Installation/Configuration 3rd April 2007, 20:01
Replies: 4
Views: 3,284
Posted By TinkerAllison
yes, however this does not address the port...

yes, however this does not address the port issue. I've looked all over and I cann't find a specific refferance for the port information. Do you have a howto for the port change?
Forum: Server Operation 3rd April 2007, 18:44
Replies: 5
Views: 2,988
Posted By TinkerAllison
Yes to the first question and not to the second. ...

Yes to the first question and not to the second.

I used the tutorial, however it does not address the port issue. I have found post that say that the port should be added after the domain in the...
Forum: Server Operation 3rd April 2007, 15:44
Replies: 3
Views: 23,274
Posted By TinkerAllison
What I'm trying to do.....

My mail set up is simple, but has been a pain to set up. I receive and process inbound mail, provide web mail, POP3 and IMAP access. For outbound ( and this is where the problem starts) I relay my...
Forum: Server Operation 3rd April 2007, 15:29
Replies: 3
Views: 23,274
Posted By TinkerAllison
Lightbulb Postfix vs. Exim

Is there an advantage, Postfix vs. Exim?

Is one more secure then the other?

What about configuration? and Documentation?
Forum: Server Operation 3rd April 2007, 15:25
Replies: 3
Views: 2,729
Posted By TinkerAllison
Red face One last though

This one may take awhile. I think that I may have missed a step in the original OS install instruction that may be causing the problem. I may start from scratch tonight. :o
Forum: Installation/Configuration 3rd April 2007, 04:47
Replies: 4
Views: 3,284
Posted By TinkerAllison
Installing A LAMP System With Fedora Core 6

I started with the "Installing A LAMP System With Fedora Core 6" Howto and installed ISPConfig after that. the relayhost issue is really the only known problem that I have left. If I can't get it...
Forum: Installation/Configuration 3rd April 2007, 02:02
Replies: 4
Views: 3,284
Posted By TinkerAllison
Unhappy Postfix relayhost issue

I have read as many post in these forums an on the internet as I can find. But I can't get past my relayhost issue. If I get the server to authenticate it times out. If I connect without timing out,...
Forum: Server Operation 2nd April 2007, 03:01
Replies: 5
Views: 2,988
Posted By TinkerAllison
Relay issues (Again)

I thought that I had my relay server working, but all that it did was queue the messages. I get a message in the log that says that the connection to my relay host timed out. I thought that it was...
Forum: Installation/Configuration 31st March 2007, 14:32
Replies: 3
Views: 3,345
Posted By TinkerAllison
Stranger and stranger

I went back to check the index file and they were not updated when I loaded the file. I thought that this was strange because the file size and date changed. I deleted the index file and reloaded...
Forum: Installation/Configuration 31st March 2007, 03:22
Replies: 3
Views: 3,345
Posted By TinkerAllison
Unhappy Web Site Problem

I installed ISPConfig and I'm having a problem with the web server. When I go to one of the sites that I created and I get the default index page. I load the site using an FTP program and connected...
Forum: Server Operation 29th March 2007, 05:45
Replies: 3
Views: 2,729
Posted By TinkerAllison
Not sure why

I deleted the sasl_passwd.db file and regenerated it with postmap and it seams to be working fine now.

Is this normal? Should I have to delete the old file to replace it when I run postmap again?
Forum: Server Operation 29th March 2007, 05:18
Replies: 3
Views: 2,729
Posted By TinkerAllison
Relayhost issue

I read through all of the relayhost post that I could find and I'm down to one problem. I'm not authenticating to my relayhost. The message that I receive on bounced email is:

'host...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.