Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: dromney
Forum: Installation/Configuration 2nd December 2011, 00:14
Replies: 1
Views: 732
Posted By dromney
ISPConfig not talking with Apache, FTP or MySQL

I can log into my ISPconfig dashboard, and it tells me there that my FTP, APACHE2, and MySQL are not running. According to Ubuntu (11.10) they are running.

I just recently updated to the most...
Forum: Installation/Configuration 20th April 2011, 17:05
Replies: 17
Views: 5,120
Posted By dromney
It is located behind a router, and i have...

It is located behind a router, and i have forwarded port 53 in both udp and tcp to the server.
Forum: Installation/Configuration 19th April 2011, 17:04
Replies: 17
Views: 5,120
Posted By dromney
I have tried that before and just tried it again....

I have tried that before and just tried it again. No effect.
Forum: Installation/Configuration 18th April 2011, 18:55
Replies: 17
Views: 5,120
Posted By dromney
Here they are. netstat -tap Active...

Here they are.

netstat -tap

Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
tcp 0...
Forum: Installation/Configuration 17th April 2011, 10:32
Replies: 17
Views: 5,120
Posted By dromney
obsessing maybe?

Yes,
I just might be obsessing over this, but I really want to get it working.
I have checked my firewall, disabled and re-enabled, still no response from the DNS service from the outside, even...
Forum: Installation/Configuration 17th April 2011, 10:05
Replies: 17
Views: 5,120
Posted By dromney
Update

Trying to figure all this out, I did a dig @localhost wrapyourgun.com and got this reply.

After that, I did a dig with the IP address and got a different response. So for some reason my server is...
Forum: Installation/Configuration 16th April 2011, 19:08
Replies: 14
Views: 3,178
Posted By dromney
New Thread

Thanks Falko for your help, here is the new thread.
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?p=255436#post255436
Forum: Installation/Configuration 16th April 2011, 19:07
Replies: 17
Views: 5,120
Posted By dromney
DNS Not working - Ubuntu 10.10 & ISPconf 3.0.3.3

I am having issues getting my DNS to work correctly. I have 3 different named.comf file, named.conf - which seems to be a bare bones file that references 3 other files, 1)named.com.options 2)...
Forum: Installation/Configuration 15th April 2011, 18:02
Replies: 14
Views: 3,178
Posted By dromney
Unfortunately this solution can't work for my situation

I would love to have had this work for my situation, but my bind named.conf files are different. I have 3 different named.comf file, named.conf - which seems to be a bare bones file that references 3...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 23:02
Replies: 14
Views: 3,178
Posted By dromney
Similar Issue, except Ubuntu 10.10

I am having a similar issue running Ubuntu 10.10, I have the most up to date ISP Config, and I have kept my Ubuntu up to date. Using BIND, and getting the same response from intodns.com. So I would...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.