Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 0x1a4
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2009, 17:54
Replies: 4
Views: 3,352
Posted By 0x1a4
Thanks! and a great tutorial as well!

Thanks! and a great tutorial as well!
Forum: Installation/Configuration 29th May 2009, 21:40
Replies: 4
Views: 3,352
Posted By 0x1a4
From reading and trying a few things, killing...

From reading and trying a few things, killing saslauthd and starting it using:

saslauthd -a pam -n 5 -V -c -m /var/spool/postfix/var/run/saslauthd -r -d

from the command line works. I'm...
Forum: Installation/Configuration 29th May 2009, 18:53
Replies: 4
Views: 3,352
Posted By 0x1a4
SMTP Auth fail

OK, I have this mostly working. I can use webmail fine. I can receive mail through POP fine. I can get to the ISPConfig web page fine. When I try to send mail from Outlook, I just keep getting...
Forum: Installation/Configuration 20th May 2009, 21:36
Replies: 4
Views: 2,517
Posted By 0x1a4
Ah, I suspected I was missing something...

Ah, I suspected I was missing something fundamental. Many thanks!
Forum: Installation/Configuration 20th May 2009, 15:32
Replies: 4
Views: 2,517
Posted By 0x1a4
I used...

I used http://www.howtoforge.com/perfect-server-fedora-10 and installed ISPConfig-3.0.1.1.
Forum: Installation/Configuration 20th May 2009, 00:46
Replies: 4
Views: 2,517
Posted By 0x1a4
ISP Config email issue

Hey all,

I seem to be having a problem figuring this one out. I did a fresh install of Fedora 10 using the perfect server guide, and then installed ISPConfig. I can get to the web site to...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.