Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 122
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: lifeisboost
Forum: Installation/Configuration 18th August 2013, 18:55
Replies: 2
Views: 510
Posted By lifeisboost
i followed this guide, i wanted to install it as...

i followed this guide, i wanted to install it as per the guide to make sure i can get it working before i went off of the guide and custom configured what i needed
...
Forum: Installation/Configuration 18th August 2013, 18:37
Replies: 2
Views: 510
Posted By lifeisboost
multple php versions

Has anyone gotten this to work following the guides? i have install php 5.3.22 as by following the debian wheezy guide. When i select the php version for the site i need a downgraded version on, the...
Forum: General 11th May 2013, 22:21
Replies: 3
Views: 539
Posted By lifeisboost
Till, under /etc/httpd/conf/ ...

Till,

under /etc/httpd/conf/

sites-availible
sites-enabled

are both sym links to

/etc/apache2
Forum: General 10th May 2013, 22:53
Replies: 3
Views: 539
Posted By lifeisboost
ispconfig update now i cannot create sties

Updated to 3.0.5.2 the other day. when i go to create or modify a site everything works accept the Vhost configuration for Apache. Users are created, directory's are created but i get an error in the...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2011, 22:41
Replies: 13
Views: 1,803
Posted By lifeisboost
I just did an install on a dev server and ran...

I just did an install on a dev server and ran into this issue. Try connecting with https as you can see in
/etc/apache2/sites-available/ispconfig.vhost

it has SSL engine on. I could not connect...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2011, 00:06
Replies: 1
Views: 1,339
Posted By lifeisboost
postfix mail queue and backscatter

Well one of my servers got hit hard today in a couple of hours we have gotten over 30K emails to unknown recipients. My problem is postfix is accepting all of these emails into the mail queue then it...
Forum: Installation/Configuration 3rd October 2011, 20:43
Replies: 10
Views: 3,222
Posted By lifeisboost
revisiting this again, so after last week i...

revisiting this again, so after last week i finally upgraded all of my ispconfig3 servers to the latest stable version 3.0.3.3. unfortunately this issue has come back. in the time since i upgraded 3...
Forum: Tips/Tricks/Mods 29th September 2011, 18:54
Replies: 1
Views: 1,084
Posted By lifeisboost
replication

Hello everyone,

I have ispconfig setup in a multi server environment, i have just added a huge mail domain with 80 users. Unfortunately it did not replicate across all of the servers. is there...
Forum: Installation/Configuration 29th October 2010, 23:04
Replies: 10
Views: 3,222
Posted By lifeisboost
here is the stock ispconfig3 file # #...

here is the stock ispconfig3 file

#
# Import variables
#

LOGNAME=tolower("$LOGNAME")
EXTENSION="$1"
RECIPIENT=tolower("$2")
USER=tolower("$3")
Forum: Installation/Configuration 29th October 2010, 18:24
Replies: 10
Views: 3,222
Posted By lifeisboost
Here is what my file will look after the edits,...

Here is what my file will look after the edits, is this correct?

#
# Import variables
#

LOGNAME=tolower("$LOGNAME")
EXTENSION="$1"
RECIPIENT=tolower("$2")
USER=tolower("$3")
Forum: Installation/Configuration 28th October 2010, 22:14
Replies: 10
Views: 3,222
Posted By lifeisboost
here you go, im finally revisiting this as i...

here you go, im finally revisiting this as i would liek to find a solution. i had just disabled the add on domains that where doing this but since have re-enabled them and the problem is still here
...
Forum: Installation/Configuration 13th October 2010, 19:06
Replies: 10
Views: 3,222
Posted By lifeisboost
as of today i am now up to 11k directorys under...

as of today i am now up to 11k directorys under var/vmail/tld.com i went over this server and even built a new one following the debian perfect setup. the new server is doing the same thing.
Forum: Installation/Configuration 13th October 2010, 06:49
Replies: 10
Views: 3,222
Posted By lifeisboost
postfix accepting email for any user

One of my ispconfig installations has shown an odd behavior the last couple of days.

It is ispconfig 3 and does NOT use a catchall. My mail server has been having high cpu loads. a little...
Forum: Installation/Configuration 22nd May 2010, 05:08
Replies: 2
Views: 2,120
Posted By lifeisboost
I was quick to post that, the problem is if you...

I was quick to post that, the problem is if you are using multi server and mirroring a master server, if the master goes down you will never be able to FTP to the slave because it is using the...
Forum: Installation/Configuration 21st May 2010, 02:41
Replies: 2
Views: 2,120
Posted By lifeisboost
FTP user issues

Setting up FTP users on my multi server setup i see in the mysql config for pure-ftp that it is limited to the server ID IE AND server_id = '5' of course this will not work if you have a master...
Forum: General 21st May 2010, 00:44
Replies: 3
Views: 2,131
Posted By lifeisboost
here is the full line i napache2's error.log ...

here is the full line i napache2's error.log

DBI connect('database=dbispconfig;host=lb1a.xxx.com:3306','ispcsrv5',...) failed: Can't connect to MySQL server on 'lb1a.xxx.com' (113) at...
Forum: General 20th May 2010, 11:01
Replies: 3
Views: 2,131
Posted By lifeisboost
Major bug?

tonight i was working on our master server. I took it offline for a little bit and noticed something odd of all the slaves.

If a slave cannot connect to a master it crashes. The slaves are trying...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2010, 17:42
Replies: 10
Views: 4,020
Posted By lifeisboost
Thanks, thats what i figured had to be done....

Thanks, thats what i figured had to be done. Could there be a solution added that when soemone adds a slave to an existing master there is a script that replicates this data?
Forum: Installation/Configuration 18th May 2010, 17:22
Replies: 10
Views: 4,020
Posted By lifeisboost
yes this slave is a replacement for another...

yes this slave is a replacement for another server. so all accounts where setup on the master already.

it seems there should be a script to allow everything to be replicated if you ever have to...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2010, 17:18
Replies: 10
Views: 4,020
Posted By lifeisboost
18.05.2010-10:57 - DEBUG - Set Lock:...

18.05.2010-10:57 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
18.05.2010-10:57 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
18.05.2010-10:57 - DEBUG - Remove...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2010, 16:53
Replies: 10
Views: 4,020
Posted By lifeisboost
What i am trying to do is replicate all the the...

What i am trying to do is replicate all the the users and settings, I use rsync for the data.
Till, it is sending the replicate commands and the server sees them as i see them in debug. If i update...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2010, 00:37
Replies: 10
Views: 4,020
Posted By lifeisboost
mirroring issue

I am trying to mirror my main ispconfig3 server to another server. I installed everything on the slave server to the debian perfect setup chose expert installed and no control panel. I joined it to...
Forum: Installation/Configuration 5th May 2010, 06:50
Replies: 1
Views: 1,498
Posted By lifeisboost
Virtual host directives missing

Ispconfig3 with Debian perfect server install. When i start apache2 i get a bunch of warnings that i have no virtual hosts defined. Also i have 3 sites set for an ip of * but all 3 domains point to...
Forum: Installation/Configuration 4th May 2010, 06:06
Replies: 1
Views: 2,729
Posted By lifeisboost
ispconfig 3 multiple mail servers

Hello everyone, I just setup a multi server setup everything works great except an SSL bug and an email issue i see. I have 3 mail servers setup and mirrored from the master ispconfig3 server....
Forum: Installation/Configuration 4th May 2010, 03:31
Replies: 6
Views: 3,475
Posted By lifeisboost
I am having the same issue. but my certs are the...

I am having the same issue. but my certs are the same as my site is named. I even did the fix for it. The issue is when i check the SSL box they vhost file is never changed it only still lists just...
Showing results 1 to 25 of 122

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.