Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 31
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: BoloMarkIII
Forum: Installation/Configuration 11th May 2011, 21:48
Replies: 8
Views: 1,782
Posted By BoloMarkIII
Thx till that fixed my problem in the co-domain...

Thx till that fixed my problem in the co-domain tab for 2nd and third site, www.xyz.com was listed instead of xyz.com changed it now all is well thank you again.
Forum: Installation/Configuration 11th May 2011, 16:37
Replies: 8
Views: 1,782
Posted By BoloMarkIII
Thx Falco I tried that did not work I even...

Thx Falco I tried that did not work I even renamed the virtusertable.db so it would write a new one but no joy.

Ok after staring at the virtusertable file I noticed that the first site adds 4...
Forum: Installation/Configuration 10th May 2011, 22:32
Replies: 8
Views: 1,782
Posted By BoloMarkIII
virtusertable is in /etc/postfix YES as stated...

virtusertable is in /etc/postfix
YES as stated above I did not want to post it.
Yes recipient is listed and all seems to be in order as the listings have the same format as users listed in the...
Forum: Installation/Configuration 10th May 2011, 20:57
Replies: 8
Views: 1,782
Posted By BoloMarkIII
I get this error. Recipient address rejected:...

I get this error.
Recipient address rejected: User unknown in local recipient table
Forum: Installation/Configuration 10th May 2011, 19:48
Replies: 8
Views: 1,782
Posted By BoloMarkIII
3rd Site e-mail problem

Ispconfig2 on Opensuse 11.3

I have a server running 3 sites everything works accept the 3rd sites email.
I have the roundcube mail add on.
The problem with the 3rd sites email is none of the...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2011, 23:55
Replies: 4
Views: 4,153
Posted By BoloMarkIII
Another follow up. Ispconfig works properly...

Another follow up.
Ispconfig works properly after install and after I add the first web site.
If I reboot server or restart Ispconfig manually before I add a site it works.
If I reboot server or...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2011, 17:19
Replies: 4
Views: 4,153
Posted By BoloMarkIII
Here is output: server1:~ # httpd -t [Thu Apr...

Here is output:
server1:~ # httpd -t
[Thu Apr 28 10:06:58 2011] [warn] NameVirtualHost 173.185.183.158:80 has no VirtualHosts
Syntax OK


I have this server in a VM and I saved a copy before I...
Forum: Installation/Configuration 27th April 2011, 23:35
Replies: 2
Views: 1,442
Posted By BoloMarkIII
I scrapped this server and started over read new...

I scrapped this server and started over read new post " Apache2 no VirtualHosts "
Forum: Installation/Configuration 27th April 2011, 20:58
Replies: 4
Views: 4,153
Posted By BoloMarkIII
Apache2 no VirtualHosts

I am using Ispconfig 2 on a VM of OpenSuse 11.4 x64 setup using the "Perfect Server" setup on HowtoForge.

I am on my 3rd attempt to install so I am taking it slow one step at a time to try and...
Forum: Installation/Configuration 26th April 2011, 17:38
Replies: 2
Views: 1,442
Posted By BoloMarkIII
Access forbiden

Just installed Ispconfig 2 on OpenSuse 11.4 x64.
Added 2 sites and I get this error:


The apache error log gives me this:
Directory index forbiden by Options directive: /srv/www/htdocs/

So...
Forum: Installation/Configuration 19th November 2010, 15:32
Replies: 13
Views: 3,797
Posted By BoloMarkIII
OK now we are getting somewhere. Thanks...

OK now we are getting somewhere.


Thanks for the clue I had not tried j.shelton@www.jtslawoffice.com and it delivers mail that way.
I don't think it is a DNS problem it seems to me that it is an...
Forum: Installation/Configuration 19th November 2010, 00:17
Replies: 13
Views: 3,797
Posted By BoloMarkIII
I don't mean to discredit your answer but i don't...

I don't mean to discredit your answer but i don't understand why I have to create a MX record at net-sol.

As stated earlier I have 2 web servers, server 1 hosts 2 sites and Email works on both...
Forum: Installation/Configuration 18th November 2010, 23:59
Replies: 13
Views: 3,797
Posted By BoloMarkIII
Can you tell me why the first site I added the...

Can you tell me why the first site I added the Email works and the second site does not?

First site medlinkmobility.com dig output
; <<>> DiG 9.7.1 <<>> www.medlinkmobility.com
;; global...
Forum: Installation/Configuration 18th November 2010, 22:13
Replies: 13
Views: 3,797
Posted By BoloMarkIII
Thx again for the help. I have gone over...

Thx again for the help.

I have gone over everything several times and I am still stumped.

I have all domain names registered with network solutions.

I have 2 web servers both run OpenSUSE...
Forum: Installation/Configuration 18th November 2010, 20:31
Replies: 13
Views: 3,797
Posted By BoloMarkIII
Under site options "Local Mailserver" is selected...

Under site options "Local Mailserver" is selected
and the site is listed in the /etc/postfix/local-host-names file.
Forum: Installation/Configuration 18th November 2010, 17:26
Replies: 13
Views: 3,797
Posted By BoloMarkIII
Thx for quick reply. I have 2nd site setup same...

Thx for quick reply.
I have 2nd site setup same as 1st and I am not sure what setting you are referring to.
I have MailDir checked in Management>Server>settings>EMail

ISP...
Forum: Installation/Configuration 18th November 2010, 16:48
Replies: 13
Views: 3,797
Posted By BoloMarkIII
Email receive problem /w 2nd site

I have a web server setup on OpenSUSE 11.3 /w IspConfig 2

First web site added works as expected.

The second web site added however CAN NOT receive Email, it can send mail.

I sent an email...
Forum: Installation/Configuration 9th November 2010, 16:45
Replies: 1
Views: 1,857
Posted By BoloMarkIII
Doh

My bad I had simply not given my admin user for the 3rd site admin permissions.

I feel silly now.
Forum: Installation/Configuration 9th November 2010, 16:23
Replies: 1
Views: 1,857
Posted By BoloMarkIII
Problem /w 3rd site added to IspConfig 2

I have IspConfig 2 running on OpenSUSE 11.3.

I have already set up 2 web sites that are working with no problems.

I am using Dreamweaver to upload pages.

After creating a 3rd site in...
Forum: Installation/Configuration 21st October 2010, 16:56
Replies: 4
Views: 5,657
Posted By BoloMarkIII
I think I know what happened now. When I copied...

I think I know what happened now. When I copied the site over from the original host I included the .htaccess file and my new server did not like it.
Forum: Installation/Configuration 21st October 2010, 16:10
Replies: 4
Views: 5,657
Posted By BoloMarkIII
Well after looking at this error log I figured it...

Well after looking at this error log I figured it out I renamed the " .htaccess " file and all is working properly now.
Forum: Installation/Configuration 21st October 2010, 16:02
Replies: 4
Views: 5,657
Posted By BoloMarkIII
Thanks for quik responce here is the log: ...

Thanks for quik responce here is the log:

[Wed Oct 20 10:59:50 2010] [alert] [client 173.185.183.154] /srv/www/web1/web/.htaccess: Options not allowed here
[Wed Oct 20 10:59:50 2010] [alert]...
Forum: Installation/Configuration 21st October 2010, 15:41
Replies: 4
Views: 5,657
Posted By BoloMarkIII
500 Internal Server Error

Fresh install of ispconfig 2 on OpenSUSE 11.3 x64 used perfect sever setup from howtoforge.
Email works and ftp works however when I goto my site in a browser I get:


Here is the apache error...
Forum: Installation/Configuration 27th March 2009, 17:06
Replies: 3
Views: 2,409
Posted By BoloMarkIII
No I did not. My server hosts sites web1 and...

No I did not.

My server hosts sites web1 and web2.

Web3 is hosted by AMA.

MY server with web1 and web2 email clients can send mail no problems to ALL except web3 hosted by AMA.

Web3...
Forum: Installation/Configuration 26th March 2009, 16:57
Replies: 3
Views: 2,409
Posted By BoloMarkIII
Is it me or them problem sending mail

I have another thread related to this but I gave up on it.
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=31977

I created a web server with OpenSuse 11 using the perfect server setup.
All...
Showing results 1 to 25 of 31

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.