Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: drapsag
Forum: Installation/Configuration 24th August 2013, 18:35
Replies: 3
Views: 794
Posted By drapsag
Yeah, this works well as a stopgap. Well enough...

Yeah, this works well as a stopgap. Well enough to be permanent, I think.

Thanks.
Forum: Installation/Configuration 10th August 2013, 00:15
Replies: 3
Views: 794
Posted By drapsag
Minor issue after 3.0.5.3 update

In the Home Screen, the Account Limits window overlaps part of the Website Harddisk Quota window making it annoyingly unreadable.

Otherwise, the update worked fine.

I have a suspicion that...
Forum: Installation/Configuration 25th July 2013, 14:24
Replies: 2
Views: 468
Posted By drapsag
Yeah, I thought of that but it seems like a lot...

Yeah, I thought of that but it seems like a lot of unnecessary work when you have a lot of IPs.

I was hoping for an easier way. I don't think IPs should be selectable by the clients in the first...
Forum: Installation/Configuration 25th July 2013, 01:30
Replies: 2
Views: 468
Posted By drapsag
Dedicated IPs and Clients

I have ISPConfig 3.0.5.2 running on Wheezy with no real issues.

Except, my server has multiple public IP addresses which I can assign to clients/sites as I see fit. This all works fine.
...
Forum: Installation/Configuration 5th May 2013, 18:10
Replies: 1
Views: 592
Posted By drapsag
New Install on Wheezy

I just created a standalone test server with Wheezy (Debian7) and ISPConfig 3.0.5.2 and everything works except for the System Service Status.

Every service is shown Offline even though everything...
Forum: General 8th March 2012, 14:51
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
Just as an FYI, since we couldn't find a...

Just as an FYI, since we couldn't find a resolution to this problem, I decided to try adding a new entry in cron to rm the lock file manually after the server.sh script was run.

This seems to...
Forum: General 7th March 2012, 18:42
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
There are no errors in cron.log I went...

There are no errors in cron.log

I went through the whole log. There are a bunch of repeated messages about mailq being empty and others, but nothing about errors. The Warnings I posted earlier...
Forum: General 7th March 2012, 15:58
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
Sorry, my fault. The cron.log is very long and...

Sorry, my fault. The cron.log is very long and that's from the beginning of the file which is probably from long ago.

I'll post more recent stuff in a bit.
Forum: General 7th March 2012, 15:50
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
Just a couple of warnings: PHP Warning: ...

Just a couple of warnings:

PHP Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in...
Forum: General 7th March 2012, 15:17
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
total 24 drwxr-xr-x 3 vmail vmail 4096 Mar 7...

total 24
drwxr-xr-x 3 vmail vmail 4096 Mar 7 07:58 .
drwxr-xr-x 10 vmail vmail 4096 Apr 26 2011 ..
drwx------ 9 vmail vmail 4096 Mar 7 08:03 Maildir
-rw------- 1 vmail vmail 52 Mar 7...
Forum: General 7th March 2012, 14:48
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
/var/vmail has 2.7G Here is dovecot.conf: ...

/var/vmail has 2.7G

Here is dovecot.conf:

## ISPConfig3 Template file.
## This file was installed by ISPConfig3
## It will be replaced if ISPConfig3 is updated.

## Dovecot configuration...
Forum: General 7th March 2012, 14:22
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
2 Servers. One server (the master) runs Web,...

2 Servers. One server (the master) runs Web, DNS, File and DB. The Second server runs Mail and DNS only.

/var/vmail is on a local drive.

We use Dovecot.
Forum: General 7th March 2012, 00:53
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
Any ideas? It's still not working. The...

Any ideas?

It's still not working. The ISPConfig server.sh script is not removing the lock file after it runs unless I run it from a command prompt.

If I remove the file manually, it will run...
Forum: General 29th February 2012, 20:30
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
When I tail the syslog, I can see cron running...

When I tail the syslog, I can see cron running the server.sh shell every minute with the following message:

There is already an instance of server.php running. Exiting.

If I rm the lock file,...
Forum: General 29th February 2012, 16:05
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
cron is running. service cron status on both...

cron is running.

service cron status on both servers gives me:

Checking periodic command scheduler...done (running).

The cronjob is (re)enabled in crontab.

Still no updates and jobs sit...
Forum: General 29th February 2012, 14:58
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
Ok, that worked. Sort of. Now when I run...

Ok, that worked. Sort of.

Now when I run the server.sh from a command line, this commits all the changes that have been queued up in the Jobqueue, so that's good. There are no errors.

But,...
Forum: General 28th February 2012, 18:25
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
The only thing that shows up in the Debug log in...

The only thing that shows up in the Debug log in both ISPConfig and on the command line is:

There is already an instance of server.php running. Exiting.

This is in both server's logs and...
Forum: General 25th February 2012, 18:36
Replies: 22
Views: 2,766
Posted By drapsag
Problems with Monitor and DNS since upgrade

Running ISPConfig 3.0.4.3 on two servers (master/slave). Both servers are running Squeeze and are currently up to date.

Since upgrading from 3.0.4.2 to 3.0.4.3 my system monitor quit updating. ...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2011, 14:31
Replies: 3
Views: 1,462
Posted By drapsag
OK, I got it. I had too many tabs opened in my...

OK, I got it. I had too many tabs opened in my browser so I guess I hadn't logged out and back in properly. I closed my browser, relogged in and now it's working. Thanks for the help. Great panel...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2011, 14:22
Replies: 3
Views: 1,462
Posted By drapsag
No, that's my point. Enabling the domain module...

No, that's my point. Enabling the domain module doesn't work. Unless there's somewhere besides System -> Interface Config -> Domains -> <checkbox that says "Use the domain-module to add new...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2011, 01:44
Replies: 3
Views: 1,462
Posted By drapsag
domain-module not working

Brand new install of ISPConfig3 on two server setup both running Squeeze. One server runs web, ftp, mysql and dns. The other runs mail, mysql and dns.

Everything works OK except when I enable...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.