Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 43
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: adriaan
Forum: Installation/Configuration 24th June 2007, 19:56
Replies: 66
Views: 41,182
Posted By adriaan
A very funny thing is that I don't have a...

A very funny thing is that I don't have a /etc/named.conf. Altough the start says I have?!
[root@xara ~]# /etc/init.d/named start
Starting named:
Error in named configuration:
/etc/named.conf:3:...
Forum: Installation/Configuration 24th June 2007, 11:04
Replies: 66
Views: 41,182
Posted By adriaan
When I change it to: /var/named/chroot/var/named...

When I change it to: /var/named/chroot/var/named where the same files are as in /home/admispconfig/ispconfig/web/multidoc/edit: ISPConfig automaticly changes to /etc/named and the error is still the...
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2007, 09:46
Replies: 12
Views: 4,122
Posted By adriaan
Same problem here: fedora 6 I think. Where can I...

Same problem here: fedora 6 I think. Where can I find that?
(Using ISPConfig 2.3.2)
Forum: General 17th June 2007, 15:28
Replies: 12
Views: 4,648
Posted By adriaan
I havn't changed the IP since I installed the...

I havn't changed the IP since I installed the machine. It's still 10.0.0.2: everything was working untill a few days ago. With this 'tric' it's working...
Forum: General 17th June 2007, 14:12
Replies: 12
Views: 4,648
Posted By adriaan
It worked fine all the time?! There is a...

It worked fine all the time?!
There is a default value so it can't be empty.
Forum: Installation/Configuration 16th June 2007, 18:54
Replies: 9
Views: 3,608
Posted By adriaan
ISPConfig had a small problem with believing...

ISPConfig had a small problem with believing itself. I added an extra IP (wich was the same as the origional (the field above)) and switched all of the websites to this extra IP. ISPConfig tought...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2007, 18:52
Replies: 9
Views: 3,608
Posted By adriaan
2.3.2-dev (I have to fill 10 characters...)

2.3.2-dev
(I have to fill 10 characters...)
Forum: General 16th June 2007, 18:51
Replies: 12
Views: 4,648
Posted By adriaan
ISPConfig had a small problem with believing...

ISPConfig had a small problem with believing itself. I added an extra IP (wich was the same as the origional (the field above)) and switched all of the websites to this extra IP. ISPConfig tought...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2007, 17:42
Replies: 9
Views: 3,608
Posted By adriaan
Unhappy When I switch back to local (I never set it to...

When I switch back to local (I never set it to external, but the system says I did:confused:) the system switches back imidiately and no content is created.
Forum: General 16th June 2007, 17:30
Replies: 12
Views: 4,648
Posted By adriaan
? Postfix had vhosts? I didn't change my IP.

?
Postfix had vhosts?
I didn't change my IP.
Forum: General 16th June 2007, 15:49
Replies: 12
Views: 4,648
Posted By adriaan
I have a problem with Postfix virtualusertable,...

I have a problem with Postfix virtualusertable, when I add a new adress not al the adresses are added. So old adresses (older than just added) are removed.
I'd like to regenerate the whole file, now...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2007, 15:48
Replies: 9
Views: 3,608
Posted By adriaan
When you open this file you'll only see the...

When you open this file you'll only see the newest aliasses added. I manualy added one old adresses and added a new one for the rebuilding of the database. Mail comes trough now.

The only problem...
Forum: General 15th June 2007, 16:09
Replies: 12
Views: 4,648
Posted By adriaan
This isn't working in...

This isn't working in http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?p=76054#poststop . Can you say where the file is with the locations ISPConfig thinks the configuration is?
Forum: Installation/Configuration 15th June 2007, 15:47
Replies: 9
Views: 3,608
Posted By adriaan
Sending is not the problem. I don't recieve...

Sending is not the problem. I don't recieve anything.
postconf -n
alias_database = hash:/etc/aliases
alias_maps = hash:/etc/aliases
broken_sasl_auth_clients = yes
command_directory = /usr/sbin...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2007, 23:39
Replies: 13
Views: 4,983
Posted By adriaan
ls /etc/init.d/* This will show all commands in...

ls /etc/init.d/*
This will show all commands in that folder. You may find the application on it's name? Otherwise post the output here please.
Forum: Installation/Configuration 14th June 2007, 18:06
Replies: 9
Views: 3,608
Posted By adriaan
Question Mail isn't getting trough

I can send mails but I can't recieve from any domain. *.wxs.nl is the relay of my ISP so I'll get al my mail trough that.
I think it's a max connection rate someware, is it possible to chance that?...
Forum: Installation/Configuration 27th May 2007, 23:19
Replies: 10
Views: 4,393
Posted By adriaan
Yes, Yes, Yes I installed an (MySQL) backup...

Yes, Yes, Yes

I installed an (MySQL) backup of my old 2.2.? and updated to 2.3.13. Before that I updated everything ongoing the mailsystem. ClamAV was the problem.
Everything is working fine now!...
Forum: Installation/Configuration 27th May 2007, 11:06
Replies: 10
Views: 4,393
Posted By adriaan
Thumbs down No comment... (My fault, not yours.)

No comment...
(My fault, not yours.)
Forum: Installation/Configuration 27th May 2007, 00:08
Replies: 10
Views: 4,393
Posted By adriaan
I downgraded to 2.2.13 and the problem is still...

I downgraded to 2.2.13 and the problem is still here...
Forum: Installation/Configuration 26th May 2007, 12:36
Replies: 10
Views: 4,393
Posted By adriaan
Unhappy Fedora Core

I'm using ISPConfig 2.3.* and after an update there was no problem and everything was working fine. :)
Yesterday my little brother accedently shutdown the electrical network and my server rebooted....
Forum: Installation/Configuration 4th February 2007, 17:28
Replies: 3
Views: 3,263
Posted By adriaan
Nice... I have to do everything by hand now...

Nice...
I have to do everything by hand now...
Forum: HOWTO-Related Questions 3rd February 2007, 18:34
Replies: 6
Views: 4,796
Posted By adriaan
And set it to: discard 3.0 Works (worked,...

And set it to:
discard 3.0

Works (worked, now ISPConfig is broken...) fine for me!
Forum: Installation/Configuration 3rd February 2007, 18:24
Replies: 1
Views: 2,563
Posted By adriaan
Thumbs down Postfix working, no mail

Hello,

I installed ISPConfig on a 'new' machine. Everthing works (perfect) ecxept the mail.

I can't send mail
I can't recieve mail
I can't send mail localy (@own domain)
I can't recieve...
Forum: Installation/Configuration 22nd August 2006, 18:44
Replies: 23
Views: 6,908
Posted By adriaan
Can't I get the empty tables and refill them...

Can't I get the empty tables and refill them manualy?
Forum: Installation/Configuration 21st August 2006, 18:55
Replies: 23
Views: 6,908
Posted By adriaan
It was possible to upload it to ftp. I uploaded...

It was possible to upload it to ftp. I uploaded it to my own website.
Found it ;).

It is containing all the websites, but not my ISPconfig database...
Can I get the SQL of an empty version? So I...
Showing results 1 to 25 of 43

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.