Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Einschtein
Forum: Installation/Configuration 22nd January 2013, 20:13
Replies: 1
Views: 444
Posted By Einschtein
Error 500 when browsing directory

Hi,

When browsing any webdirectory, via the browser, I am getting an error 500 code. I have no idea what's causing it, I am using NGINX.

Does anyone knows what to do? I can access the regular...
Forum: Installation/Configuration 16th January 2013, 16:06
Replies: 2
Views: 817
Posted By Einschtein
I. Am. Such. A. Retard. Jeez, thanks! I feel...

I. Am. Such. A. Retard.

Jeez, thanks! I feel stupid.
Forum: Installation/Configuration 16th January 2013, 16:03
Replies: 2
Views: 817
Posted By Einschtein
ISPConfig 3 on Debian, default ngix page on port 8080

Hi,

Version: Debian 6.0 x64
Version ISPConfig: 3

I followed the following link:
http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-debian-6.0-with-bind-dovecot-and-nginx-ispconfig-3
...
Forum: Installation/Configuration 1st January 2013, 23:58
Replies: 4
Views: 815
Posted By Einschtein
Well, that is odd. (but great) It started...

Well, that is odd. (but great)

It started working again after a bunch of reboots. Cheers though!
Forum: Installation/Configuration 28th December 2012, 13:04
Replies: 4
Views: 815
Posted By Einschtein
Alright, but still. ISPConfig is not working,...

Alright, but still. ISPConfig is not working, it's not responding to the website if I try to go to it. While Webmin, installed on the same server, does work. Also, the websites that ISPConfig hosts...
Forum: Installation/Configuration 27th December 2012, 22:52
Replies: 4
Views: 815
Posted By Einschtein
ISPConfig not starting, how to do it?

Hey,

I'm running Debian Squeeze and the latest ISPConfig. Now, I tried to upload something via FTP, it refused to upload it. So, I thought something was wrong with the CHMOD. (don't ask me how I...
Forum: Installation/Configuration 3rd July 2012, 11:55
Replies: 2
Views: 508
Posted By Einschtein
So it doesn't create a standard index-page first?...

So it doesn't create a standard index-page first?

Copy, I'll wait 24 hours then. Thanks!
Forum: Installation/Configuration 3rd July 2012, 11:44
Replies: 2
Views: 508
Posted By Einschtein
When using Webalizer, a error is given

Hi,

When I configure Webalizer and try to access the page. It gives me an servr error first and then a 403-error.

What can I do try solve it and/or what more information do you need to help me?...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2012, 17:18
Replies: 2
Views: 960
Posted By Einschtein
Solved it, I guess. I stopped using TLS, after...

Solved it, I guess. I stopped using TLS, after that the FTP-server ran correctly. (echo 0 > /etc/pure-ftpd/conf/TLS)
Forum: Installation/Configuration 15th June 2012, 22:23
Replies: 2
Views: 960
Posted By Einschtein
FTP not working/active after following guide (Debian)

Hi,

I followed: http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-with-bind-and-courier-ispconfig-3-p6. But right now, when I check the control panel it says that the FTP server is not...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.