Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: chrism12
Forum: General 11th May 2012, 18:42
Replies: 23
Views: 9,221
Posted By chrism12
it was my fault, i hadnt deleted the original zip...

it was my fault, i hadnt deleted the original zip sot it was unziping the 3.0.4.4 zip and updating that!
Forum: General 11th May 2012, 18:22
Replies: 23
Views: 9,221
Posted By chrism12
i have tried that and deleting temp internet...

i have tried that and deleting temp internet files but it still says 3.0.4.4
Forum: General 11th May 2012, 17:52
Replies: 23
Views: 9,221
Posted By chrism12
still asking me to update

i have installed the update on 2 of my servers however 1 of them still says its running version 3.0.4.4 and is asking me to update while the other has updated sucessfully.
Forum: General 30th April 2012, 10:12
Replies: 7
Views: 2,002
Posted By chrism12
i have just this morning descovered the problem,...

i have just this morning descovered the problem, i had edited the php.ini file in /etc/php5/apache2/ to increase the file upload, and when i tried putting it back it fixed the login problem. i have...
Forum: General 29th April 2012, 10:27
Replies: 7
Views: 2,002
Posted By chrism12
same issue

i'm having the same issue however the the suggested fix doesnt work and i am still unable to login
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.