Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 48
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: payne
Forum: General 4th September 2007, 19:11
Replies: 38
Views: 17,838
Posted By payne
Got errors when updaiting: All prerequisites...

Got errors when updaiting:

All prerequisites are fulfilled.
Here we go...

Warning: parse_url(https://): Unable to parse URL in /root/install_ispconfig/install.php on line ...
Forum: Server Operation 17th August 2007, 15:57
Replies: 3
Views: 9,202
Posted By payne
like...

like http://eaccelerator.net/wiki/InstallFromSource says ;)
Forum: Server Operation 29th July 2007, 14:09
Replies: 3
Views: 9,202
Posted By payne
solved :) i just needed to rebuild eAccelerator.

solved :) i just needed to rebuild eAccelerator.
Forum: Server Operation 29th July 2007, 13:24
Replies: 3
Views: 9,202
Posted By payne
Unhappy Help. Apache don't start

After I did apt-get upgrade,apache don't start on debian etch :confused:
Here is what were upgraded:


Setting up libisc11 (9.3.4-2etch1) ...

Setting up libdns22 (9.3.4-2etch1) ...

Setting...
Forum: Feature Requests 30th June 2007, 16:31
Replies: 161
Views: 144,279
Posted By payne
Same problem :confused: Also i noticed that this...

Same problem :confused: Also i noticed that this problem is only with opera ant IE,with firefox it's fine.
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2007, 09:49
Replies: 1
Views: 2,169
Posted By payne
Questions related to VMware

1. How can i use copy+paste in VMware Debian Etch?
2. Is there any way to use mouse?
3. How can i connect through putty to my local debian ssh server? I installed ssh in debian with apt-get...
Forum: General 21st June 2007, 18:53
Replies: 48
Views: 26,049
Posted By payne
Installation went fine on Debian Etch ;)

Installation went fine on Debian Etch ;)
Forum: Server Operation 16th June 2007, 14:49
Replies: 0
Views: 2,884
Posted By payne
how to set email limit?

Is there any way to set email limit (per hour,etc) in sendmail?
Other question is that how to know script directory (like /var/www/web2/web/mail.php) from what user sended email?
Forum: Feature Requests 16th June 2007, 13:19
Replies: 1
Views: 5,236
Posted By payne
Sorry for stupid question,but where i need to...

Sorry for stupid question,but where i need to code this for remote framework to work

/**
* BUG in PHP 5.2.2 umgehen ($HTTP_RAW_POST_DATA ist IMMER LEER!!!)
*/
if (strpos(phpversion(), '5.2.2')...
Forum: Installation/Configuration 12th June 2007, 00:04
Replies: 18
Views: 5,276
Posted By payne
As i posted before, in isp config 2.2.13 version...

As i posted before, in isp config 2.2.13 version release thread,for me framework not working too. :confused: On version 2.2.12 works fine.
Forum: Installation/Configuration 11th June 2007, 23:54
Replies: 23
Views: 7,139
Posted By payne
ns1 and ns2 MUST be on different IPs

ns1 and ns2 MUST be on different IPs
Forum: Installation/Configuration 11th June 2007, 23:36
Replies: 37
Views: 18,107
Posted By payne
If I right understand what you want,you can set...

If I right understand what you want,you can set wildcard in ISPConfig like this:
1. Go to DNS Manager
2. Select your domain ,then go to Records section
3. Add new A record with Hostname: * IP:...
Forum: General 11th June 2007, 22:36
Replies: 9
Views: 3,513
Posted By payne
Solved :) I haven't added A record for...

Solved :) I haven't added A record for serveris.xxx.net,now when i added it works :)
Forum: General 11th June 2007, 21:50
Replies: 9
Views: 3,513
Posted By payne
Here is what i get serveris:~# telnet...

Here is what i get

serveris:~# telnet mxs.mail.ru 25
Trying 194.67.23.20...
Connected to mxs.mail.ru.
Escape character is '^]'.
220 Mail.Ru ESMTP


when trying to send to 2nd email...
Forum: General 11th June 2007, 19:16
Replies: 9
Views: 3,513
Posted By payne
Strange... serveris:~# ping -c 3 mxs.mail.ru...

Strange...

serveris:~# ping -c 3 mxs.mail.ru
PING mxs.mail.ru (194.67.23.20) 56(84) bytes of data.
64 bytes from mxs.mail.ru (194.67.23.20): icmp_seq=1 ttl=116 time=51.4 ms
64 bytes from...
Forum: General 11th June 2007, 11:28
Replies: 2
Views: 2,481
Posted By payne
That's true,i fully agree with you. But i think...

That's true,i fully agree with you. But i think it isn't right forum for this thread.:rolleyes:
Forum: General 11th June 2007, 00:01
Replies: 9
Views: 3,513
Posted By payne
Hmm... there is already this line. ...

Hmm... there is already this line.


###################################
#
# ISPConfig local-host-names Configuration File
# Version 1.0
#
###################################...
Forum: General 10th June 2007, 00:21
Replies: 3
Views: 2,773
Posted By payne
Never mind,i edited...

Never mind,i edited /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php file,so now it's ok :) open_basedir value do not changes when i change safe mode value.

Here is what i changed...

...
Forum: General 9th June 2007, 22:42
Replies: 3
Views: 2,773
Posted By payne
Unhappy Is this bug?

Some my users need for their scripts that safe_mode must be turned off. But when i turn off "PHP Safe Mode" in ISPConfig,open_basedir value sets to default (no value) and my users can view every...
Forum: General 9th June 2007, 17:28
Replies: 9
Views: 3,513
Posted By payne
seems fine.. serveris:~# traceroute...

seems fine..


serveris:~# traceroute mxs.mail.ru
traceroute to mxs.mail.ru (194.67.23.20), 30 hops max, 40 byte packets
1 ip-xx-xx-xxx-xxx.webperoni.de (xx.xx.xx.xxx) 0.375 ms 0.326 ms ...
Forum: Feature Requests 9th June 2007, 15:45
Replies: 1
Views: 5,046
Posted By payne
I fully agree with you :) This feature would be...

I fully agree with you :) This feature would be very nice
Forum: General 9th June 2007, 15:29
Replies: 9
Views: 3,513
Posted By payne
ISP Config email problem

I setuped Salutatory Email for Clients and Traffic Exceedance emails,but when i add manually new client he don't get any Salutatory Email :confused:
Same for the traffic emails.(i know,that i must...
Forum: General 4th June 2007, 20:21
Replies: 11
Views: 4,616
Posted By payne
When reinstalled quota,i think it's working .Now...

When reinstalled quota,i think it's working .Now I can't upload via ftp bigger file.
And repquota -avug|grep web16 report is


serveris:~# repquota -avug|grep web16
web16 -- 2048 2048 ...
Forum: General 4th June 2007, 19:58
Replies: 11
Views: 4,616
Posted By payne
I can't see any errors with quota settings in...

I can't see any errors with quota settings in ispconfig logs. I checked limit settings,it's really not -1.
What should i see in repquota -avug|grep web10 report when quota is set?
I'll try to...
Forum: General 4th June 2007, 15:19
Replies: 11
Views: 4,616
Posted By payne
serveris:~# repquota -avug|grep web10 web10_lol...

serveris:~# repquota -avug|grep web10
web10_lol -- 0 2048 3072 0 0 0
web10 -- 0 2048 3072 0 0 0


I still can upload bigger...
Showing results 1 to 25 of 48

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.