Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: schickel
Forum: General 3rd April 2014, 15:08
Replies: 10
Views: 1,500
Posted By schickel
JFYI: I install a VM with Ubuntu 13.04 and...

JFYI:

I install a VM with Ubuntu 13.04 and setup the server similar to my live-server.
Upgrade Ubuntu to 13.10 and upgrade ISPConfig. After all restarts everything seems to be run like always.
...
Forum: General 2nd April 2014, 13:02
Replies: 10
Views: 1,500
Posted By schickel
Hm..... My server is not a VM, so I must trust...

Hm..... My server is not a VM, so I must trust you that everything would be fine :) I must install a VM and test this before.
Forum: General 2nd April 2014, 12:40
Replies: 10
Views: 1,500
Posted By schickel
Thank you for the update. Can you describe...

Thank you for the update.

Can you describe what happens when upgrading ISPConfig on Ubuntu 13.04 and after upgrade of ISPConfig upgrade Ubuntu to 13.10 or newer (if it's released).

Are there...
Forum: General 26th June 2013, 23:53
Replies: 9
Views: 2,961
Posted By schickel
1. Open /usr/lib/cgi-bin/awstats.pl 2....

1. Open /usr/lib/cgi-bin/awstats.pl

2. search sub UnCompileRegex (in my awstatspl is this in line 7820)

3. replace

shift =~ /\(\?[-\w]*:(.*)\)/;

with
Forum: General 26th June 2013, 15:49
Replies: 9
Views: 2,961
Posted By schickel
Yes. Take a look here: ...

Yes. Take a look here:

http://sourceforge.net/p/awstats/discussion/43430/thread/474fdb3e/

This helps for me.
Forum: General 16th May 2013, 10:53
Replies: 9
Views: 2,961
Posted By schickel
This problem is not relatet to ISPConfig. I...

This problem is not relatet to ISPConfig.

I found a bug: AWStats 7.1 is not compatible with Perl 5.14:

http://awstats.sourceforge.net/docs/awstats_changelog.txt

A new version of awstats...
Forum: General 16th May 2013, 08:34
Replies: 9
Views: 2,961
Posted By schickel
This thread seems to be old not solved. I...

This thread seems to be old not solved.

I got this problem also after upgrading my server to Ubuntu 13.04.

I also get no errors in any log, but awststats did not update stats and did not work....
Forum: Feature Requests 12th December 2012, 17:08
Replies: 5
Views: 3,359
Posted By schickel
Did anyone knows the roundcube-plugin...

Did anyone knows the roundcube-plugin managesieve? Here you can set filter from the mailheader, like X-SPAM and so on...

Something like this would be great.

See attached screenshots...
Forum: Installation/Configuration 26th January 2012, 09:21
Replies: 6
Views: 2,911
Posted By schickel
my awstats is working now. i did no changes, so...

my awstats is working now. i did no changes, so it could be that the update-job did not run first time.
Forum: Installation/Configuration 19th January 2012, 11:57
Replies: 6
Views: 2,911
Posted By schickel
Hi, if i try to get my awstats, i only get a...

Hi,

if i try to get my awstats, i only get a blamk site. I use following URL:

http://www.example.com/stats/

The login with user admin is ok, but nothing to see. I've use awstats in config of...
Forum: Installation/Configuration 25th April 2008, 13:48
Replies: 2
Views: 3,981
Posted By schickel
My /usr/lib/sasl2/smtpd.conf looks like this: ...

My /usr/lib/sasl2/smtpd.conf looks like this:

log_level: 1
sql_verbose: no

pwcheck_method: auxprop
auxprop_plugin: sql
sql_engine: mysql
mech_list: DIGEST-MD5 CRAM-MD5 PLAIN LOGIN...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.