Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ripit
Forum: Server Operation 24th June 2009, 10:40
Replies: 7
Views: 2,754
Posted By ripit
I have checked there but the problem is that kvm...

I have checked there but the problem is that kvm starts fine and the grub boot shows up but then it doesn't find /dev/hda. So I don't think that kvm or libvirtd is aware that something is wrong.
Forum: Server Operation 22nd June 2009, 01:40
Replies: 7
Views: 2,754
Posted By ripit
I can't see anything in the log for the vm. ...

I can't see anything in the log for the vm.
Which log should i check? If I get it running again I can check the logs there.
Forum: Server Operation 20th June 2009, 12:17
Replies: 7
Views: 2,754
Posted By ripit
Hi, it's an physical Ubuntu 6.06 server that...

Hi,

it's an physical Ubuntu 6.06 server that I've backedup and restored to a VirtualBox machine with systemimager. It's running fine on VirtualBox 2.2.4 so I tried to convert it to kvm.
I used...
Forum: Server Operation 16th June 2009, 09:39
Replies: 7
Views: 2,754
Posted By ripit
Kvm vm only randomly starts

Hi,

I'm have a vm runned by kvm that I converted from VirtualBox and most of the times it doesn't start. When I run it in VirtualBox I have to set ide controller to PIIX4. If I set it to PIIX3 it...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2009, 17:34
Replies: 2
Views: 1,880
Posted By ripit
Yepp that's the problem. I would like each user...

Yepp that's the problem. I would like each user to be able to run their own vm. If I add them to libvirtd they still can't run vms from their home directory. It must be someway to run a vm from the...
Forum: Installation/Configuration 12th June 2009, 09:35
Replies: 2
Views: 1,880
Posted By ripit
Kvm networking

Hi

I'm running kvm on ubuntu 9.04 and I can't get networking to work when I start as user and not root. If I add user to group libvirtd it works. I have a setup with a bridge and I would like for...
Forum: Installation/Configuration 8th April 2009, 23:55
Replies: 0
Views: 1,850
Posted By ripit
Ntfs file owner

Hi,

I have automounted a ntfs partition and all files I create are with root as owner is there a way to change this?
This shouldn't be a real problem if it wasn't for the fact that I'm doing a...
Forum: Desktop Operation 25th November 2008, 20:39
Replies: 3
Views: 5,514
Posted By ripit
Well i thought so too, but I can connect with...

Well i thought so too, but I can connect with gftp in active mode. So then it shouldn't be a firewall problem should it?
Forum: Desktop Operation 24th November 2008, 23:25
Replies: 3
Views: 5,514
Posted By ripit
Active ftp trouble

Hi,

I can't connect with active ftp when trying to open a ftp connection in Kate or firefox. I can connect with gftp and active mode.

Is there a way to get this working, I've searched but not...
Forum: Server Operation 23rd September 2008, 19:14
Replies: 0
Views: 4,749
Posted By ripit
Postfix resend mail

Hi

I wonder how i can get postfix to resend mail when sending to a server that uses greylist?

/Johan
Forum: Server Operation 24th June 2008, 00:55
Replies: 4
Views: 6,773
Posted By ripit
Hi again I think I solved it but not with...

Hi again

I think I solved it but not with JkOptions ForwardDirectories because I didn't know how.

I do:

DirectoryIndex index.html index.php *.jsp

and then i forward all jsp to tomcat with...
Forum: Server Operation 22nd June 2008, 10:51
Replies: 4
Views: 6,773
Posted By ripit
I found JkOptions ForwardDirectories but I can't...

I found JkOptions ForwardDirectories but I can't figure out how to get it to work. If I understand it correct everything that apache don't recognize or if an index file doesn't exist then it is...
Forum: Server Operation 21st June 2008, 23:47
Replies: 4
Views: 6,773
Posted By ripit
No everything in php works fine if i type: ...

No everything in php works fine if i type:

www.test.com/index.php

but not if I type:

www.test.com

when I type the latter i shows the php code for index.php. This I can stop.
Forum: Server Operation 20th June 2008, 11:49
Replies: 4
Views: 6,773
Posted By ripit
Apache tomcat jsf php

Hi

I've installed apache and tomcat with mod_jk and now I wonder how to get it to work with index.php files.

I have jsf applications up and running on the server and I also got php applications...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2007, 14:16
Replies: 4
Views: 3,115
Posted By ripit
Hi again, I found the problem late last night....

Hi again,
I found the problem late last night. When I looked at amavis log file I found that it did two checks for "spamlover" and found one so it just passed the mail forward.
It was an entry in...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2007, 23:39
Replies: 4
Views: 3,115
Posted By ripit
No errors in the log. Just the normal stuff. ...

No errors in the log. Just the normal stuff.



Sep 21 23:27:45 365724 amavis[6744]: (06744-02) Passed, <johan@xxx.xx> -> <johan@pcfixaren.se>, quarantine HXkhj1Y72dBN, Message-ID:...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2007, 23:33
Replies: 4
Views: 3,115
Posted By ripit
Blacklisted mails don't get rejected

Hi,
I've set up amavis-new with per user spam and blacklist configuration and the spam works but blacklist doesn't. When I blacklist a emailadress it get tagged in the header with BLACKLISTED but it...
Forum: Server Operation 5th December 2006, 20:25
Replies: 5
Views: 3,931
Posted By ripit
Hi again, the database is a mysql that I set up...

Hi again,
the database is a mysql that I set up for amavis to get the users spamcomfiguration, http://www.ijs.si/software/amavisd/README.sql.txt it's described here. I think I solved that problem....
Forum: Server Operation 4th December 2006, 13:44
Replies: 5
Views: 3,931
Posted By ripit
Hi, form the beginning I followed this...

Hi,
form the beginning I followed this tutorial, http://www.howtoforge.org/perfect_setup_ubuntu_6.06, and installed ispconfig. After testing it I didn't want to use ispconfig and uninstalled it. I...
Forum: Server Operation 3rd December 2006, 13:40
Replies: 5
Views: 3,931
Posted By ripit
Amavis Postfix problems

Hi
I've setup a mailserver with postfix, amavis, mysql and spamassassin whith virtual users. If I send a mail to a user that isn't in amavis db the message get rejected by postfix and returned to...
Forum: Installation/Configuration 3rd December 2006, 13:06
Replies: 2
Views: 2,725
Posted By ripit
Stupid me

Hi
Thanks for the replay but I solved it. It was a missing line in the config file.
Sorry and thanks for great tutorials.

/Johan
Forum: Installation/Configuration 29th November 2006, 00:36
Replies: 2
Views: 2,725
Posted By ripit
Can't pop mail

Hi
I installed ispconfig and then I decided I didn't wan't it. So I uninstalled ispconfig and tried to go with virtual setup in "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL..." and...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.